BIOGENESIS FERTILITY CENTER(11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Multumesc Catalina.

Tocmai asta e Arianna. Ca si mie tot asa mi-au pus diagnostic si ma gandesc ca daca tot sunt asa de profesionisti, poate si la inseminari sunt mai atenti decat doctorii romani si ai sanse un pic mai mari...
Nici nu stiu ce sa zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

ce mai faceti? care mai e stadiul vostru fetelor? cat despre celor care li s-a recomadat FIV chiar daca au infertilitate inexplicabila, mie mi s-a recomandat inseminare pentru ca aveam probleme cu ovulatia. Acum nu stiu criteriul doctorilor, dar nu sar direct la FIv decat unde cred ei ca este cazul..zic si io, nu dati cu bata. oricum nu am mai ajuns la inseminare

eu sunt curioasa ce mai face sarah si fetele gravidutze

Catalina tu ce ai in plan in viitorul apropiat?

Va imbratisez si va de molipseala

----------------------------------------------
my somebody....

14+

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

cata,poti te rog sa-mi spui,vorbeam o data de DHEA si parca ai zic ca dr Diakoumakos zicea ca este ok si 100mg/zi?intreb ca dr meu mi-a zis de 75mg/zi dar eu am comandat din RO unde se gasesc doar capsule de 100mg si nu am putut lua mai putin(adik am incercat sa le despart ,dar e praf si e prea amar nu l-am putut lua),si ma gindesc daca nu e prea mult si sa nu aiba efect mai naspa asupra mea
pup si merci tare mult

_

endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Bytzilica dar nu poti desface capsula si sa arunci putin din ea? Eu asa as face.
Ai un PM urgent!
Catalina

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

lalala - pup fata si sarcina usoara in continuare. Planuri exista, maretze as putea spune , acum asteptam momentul .

bytzule - poti lua fara probleme 100mg din spusele medicului meu.Stiu ca in unele cazuri se ajunge si la 200mg deci nu cred ca tb sa iti faci probleme.

Arianna - cu Fiv sau fara eu iti doresc sa fii mamica. Raman la aceeasi parere. Nu este un medic care te trimite sa faci FIV de florile marului. Vezi lalala. Decizia iti apartine dar cred ca nu tb sa te simti presata de termen. Cand te simti tu pregatita, daca te simti....

honeys - atenti sunt, ramane sa vezi si daca asta este solutia pt tine

miki - pup si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

catasar'mina
miki raspuns

_

endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Arianna - cu Fiv sau fara eu iti doresc sa fii mamica. Raman la aceeasi parere. Nu este un medic care te trimite sa faci FIV de florile marului. Vezi lalala. Decizia iti apartine dar cred ca nu tb sa te simti presata de termen. Cand te simti tu pregatita, daca te simti....
[red]

Catalina

Multumesc !

Nu am spus k ma trimit ei asa de dragul de a face fiv , am spus doar k a fost data prea repede aceasta solutie.....parerea mea.

in fine.....ne vom gandi si vom lua cea mai buna hotarare pt noi.

Honeys...tu ce vei face ?

Viitoare

Mergi la inceput

Da, Catalina nu m-am gandit ca ma trimit de FIV de dragul procedurii.

Eu tre sa refac analizele z3 si HSG si ma duc la alta intalire sa vad, impreuna cu drii, ce e mai bine pentru cazul meu.

Apoi, sper sa reusesc sa strang banii pana la data propusa ... uff... greu...

Va pup.

Mergi la inceput

Education, cum mai esti? Ceva simptome?
Cred ca nu mai ai rabdare, iti tinem pumnii si asteptam detalii si vesti pozitive sa prindem si noi curaj.

Fetelor, analizele imunologice (anticorpii hbs, hcv, hiv, tpha, rpr ) se fac de catre ambii parteneri, nu?

Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeys

Fetelor, analizele imunologice (anticorpii hbs, hcv, hiv, tpha, rpr ) se fac de catre ambii parteneri, nu?

Da.

Mergi la inceput