Leoaicele DC *(48)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata!

Annie, cum sa nu? Ceai cu www.gillyflowerjewellery.co.uk/wp-content/uploads/2009/11/IMG_80191-1024x767.jpg" target="_blank">miere si lamaie pentru tine, o cafea pentru restul felinelor! Sanatate multa!

Mary, spor la confectionat rochita de printesa pentru Emma! Sa ne-o arati si noua supa!

Emma, !!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002) varsta Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

fetele dragi

Gabi , ma bucur ca e bine Isabella ta iar pentru Bogdanici-arici tin pumnii sa fie bine, sa nu fie probleme

eu sunt binisor, sunt racita, curge nasul in disperare, ma dor oasele dar ma tin tare deocamdata....
la tara a fost foarte bine, Bia a fost super incantata ca s-a jucat in zapada cat a vrut ea si ca nu a mai stat cineva cu gura pe ea toata ziua si asta a dus la rasfat mult normal....

va , revin dupa ce mai citesc din urma

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

salutare felinelor,
multumesc pt sistinere...deocamdata caut materialul pt TUTU...dar o sa reusesc
pt leoaicele racite va dau un CEAI cu multa lamaie si va pup pe toate

bazar pentru Ema

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

neata, ? ceaiuri? lamai/

Mari, bravo la tine daca te pricepi sa faci rchitze, ne-o arati noua, dupa, da?

Katty, sarmana de ceai , si de siropul anti tuse... a icat la fix

Cata, te invit sipe tine la o linguritza de sirop de tuse

Clau ieri a aratat dejtu mijlociu in clasa....nu dati ca...el nu stie semnficatia si mereu arata cu el, de ex cand citeste....normal ca sunt pe capul lui sa nul foloseasca...ciudat e faptul ca ana sa ieasa din clasa, toti copii au sarit sami spuna ce-a facut si-mi fluturau dejtele....deci altii stiu semnificatia si s-au luat de el ....

pup u all!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

SI eu la ceai ca face bine dimineata! Pup fetele!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Annie baiatul

eu am crezut ca am dat de naiba seara trecuta am avut 5-6 scaune si crampe maaari la stomac deja ma vedeam cu salvarea la usa ( acum cativa ani am reusit sa fac o enterecolita de toata frumusetea, 2 zile nu am stat mai departe de 10m de wc asa ca acum ma gandeam cu groaza la zilele alea....

va pe toate, o zi buna

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Annie80, nu pot spune ca ma pricep ...insa am mosterine de la mama masina de cusut Ileana si apoi pt Ema fac ORICE...adica ma chinui si sunt sigura ca o sa iasa...
ma incearca si pe mine raceala...maine o sa beau mai mult ceai...
mai putina maicare, mai mult efort...si poate oi da kile jos..., vine primavara si nu ma mai incape nik...

eeeee, ma retrag la patut, Ema doarme demult...numai eu sunt zombi

bazar pentru Ema

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

nata sunt in zona cu cafea/ ceai + servetele pt nas

am inceput ziu ok, suer, dar... am lasat copil la scoala, si pe drumul meu au rasarit 3 Humpuri...de-alea sa incetinesti, partea nasoala ca nu erau semnalizate si trebuia sa le ocolesti prin camp si eu nu am tractor ..... a vrut sa se sinucida unul in fata masinii mele

al meu vrea sa-si schimbe tel, deci eu trebuie sa-l vand pe cel vechi aici, apoi de unde il ia pe cel nou e in dubai, no stam cam la 250 km distanta, si e azi munceste la numai mac 20 km distanta de unde tre s ia tel, si s-a suparat ca iam sugerat sa vb cu sefsu sa mearga cu soferul, acolo.... ca sa nu mai conduc eu sute de km...ine ca daca nu s-ar fi putut as fi mers

Mari, modestia de leoaica, sa ne arati rochita, si stii numai practicand ajungi la perfectiune, oricum e super ca o faci tu

cata, sper ca esti mai bine...ce ai mancat?

katty, adi, daria, dodo< restul

DanY?? where are you?

pup u all!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Neata haideti la o cafea, va doresc o zi buna sa va refaceti dupa raceala (eu am tratamentul meu in caz de raceala, 1 borcan de miere un kg lamai si 2 litri apa clocitita) se taie lamaile si toarna apa clcocotita peste ele, apoi cand se racoreste putin apa adaug mierea- se bea pe parcursul unei zile din licoarea fermecat +1 paracetamol vitamina C si a doua zi esti ca nou!

Credeti-ma pe cuvant!

eu la orizontala am avut o\mica sangerare aseara!

+12s si mami de astronaut Vladut (05.11.2003)

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata!

Eu va aduc ceai!!!

Anca, multumim ca ne-ai impartasit reteta ta minune, caci si eu am sotul bolnavior (racit), ce inseamna un borcan de miere? de 400 sau de 800 gr.?
Tie, sanatate multa, tsai linistita in pat, si o sa fie bine!

Catutza, Annie, sanatate multa si voua, sper ca deja sunteti mai bine!

Annie, bafta sa scapi de drumul spre Dubai, desi nu suna tocmai rau!

Mari, sa te ocoleasca raceala!

Noi suntem in continuare singurei, fare Andrei, care e la mama (tot in Buc.), vorbim zilnic, abia maine ne vedem! Sambata sunt mosii de iarna si mergem la mama s-o ajutam cu toate cele la biserica si poate ajungem si la cimitir!

Pupici!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002) varsta Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput