Leoaicele DC *(48)*
Raspunsuri - Pagina 11
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Annie80 spune:
neata
Emma multa sanatate lui Andrei
Daria, ceva noutati de la Dodo?
katty..super aglomerate mallurile, se pare ca toti au economisit sa cheltuiasca acum de festival, eh bine, mi-am luat o haina de toamna/iarna pt ca e posibil sa vizitez un pic romania ...doamne ajuta, abia astept, sper sa nu se schimbe nimic
restul de feline? torc in vizuina?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Bine v-am gasit...
Daria
Am ajuns azi acasa...de la Bucuresti
Vestile sunt:
-Isabella nu are nimic ,e sanatoasa a fost doar eroare medicala
-Bodo ...uff Bodo dr Carstocea a zis ca dumnealui l-ar opera dar....(iar dar)se teme din cauza celorlalte diagnostice(mai exact nu stie ce va gasit in ochi),daca el va sta la masuratori( care-s destul de chinuitoare si pentru un adult si nici adultilor nu le iese din prima)...A constat ca in noiembrie s-au gresit "citirile" la aparate si astfel a purtat ochelari cilindrici cu minus iar lui nu-i trebuiesc absolut deloc minus
Acum trebuie sa ateptam 3-4 luni sa se reobisnuiasca ochiul fara ochelari,sa poata aparatele sa faca "citirile" corecte..sa poarte o perioada corectia(ochelari)...apoi vom vedea...
Asa cu ochelarii nepotriviti a vuzut cca 60%(in conditiile unor asistente care nu au stiut sa-i vorbeasca(mai aspre chiar dure) si el nu a fost ff cooperant)
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Annie80 spune:
neata, ?
Dodo, ma bucur t Iza mica si frumoasa, cat despre Bodo, pe langa faptul ca i-as strange nitel de gat, sper sa fie totl bine
restul? ati iesit la plimbari?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca_vlad/anca_vlad.jpg)
anca_vlad spune:
Neata si un wee placut va doresc!
Noi suntem bine daca se poate spune asa burtica creste si a inceput sa se cunoasca, bb e dezvoltat bine-ne-am vazut la ecograf vineri seara si i-am ascultat bataile inimii se auzeau asa frumos si dadeam din manute picioruse cred ca dormea la inceput cand a simtit ecograful a inceput sa danseze!
In rest eu ma simt rau, obosita si nu stiu daca voi ati avut asa ceva dar imi crete pulsul ff tare peste 100 batai pe minute tensiune o ia razna iar azi noaptea mi-a fost rau de nu puteam respira nu aveam aer si tot tacamul!
pe 15 feb fac eco de primul trimestru si dublutest, Doamne ajta sa iasa bine!
maine ma duc sa il inscriu pe Vlad la scoala, am optat pentru 150 cea de langa spitalul municipal.
A si sa stiti cab e bazin olimpic la facultatea de medicila chirar in zona spitalului.
Va pup pe toate cu drag si va doresc multa sanatate si va astept cu vesti bune!
Acum am 11 saptamani de luni intru in saptamna 12! +8s si mami de astronaut
Vladut (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Buna dimineata.
Aici ploua Urat.
Ieri am mers juma` de ora la patinoar, Giulia e bine cu tuse fff rara, vi-am mai zis ca-mi iubesc pediatra ??? Mereu stie ce si cum sa ne dea, tot respectul pt ea
Eu azi fac sarmalute, ca nu stiu ce sa mai fac de mancare si Giulia inca este mare fan, asa ca m-am scos.
Dodolina, iti scriu aici: ma bucur din tot sufletul pt Isabelle, Doamne, sper sa nu mai treceti niciodata prin asemenea sperieturi si sa aiba mereu parte de tot binele din lume.
Bogdanel - ma bucur ca ati nimerit la un medic bun, care stie ce spune si cat de cat te-a lamurit. Sunt sigura ca totul va fi bine pana la urma, va dorim multa, multa sanatate si sa aveti mereu vesti bune
Duminica frumoasa tuturor
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Neata!
Poftiti la cafea!
Sa aveti o saptamana minunata, si din ce in ce mai calduroasa! Noi am petrecut-o ieri in mall...tot la cumparaturi si pizza, i-am luat ghete lui Andrei, eu am probat cateva fuste si pantaloni, nu mi-am luat nimic, doar in final niste ghetute foarte frumoase de la leonardo!
Daria, si noi am fost ieri la patinoar, numai ca ne-am cerut banii inapoi, caci au uitat sa-l inghete, erau balti din loc in loc, si n-am vrut sa-l lasam pe Andrei sa intre asa, caci daca ar fi cazut, si sigur s-ar fi intamplat, nu aveam pantaloni de schim!!! Asa ca ...a stat cu patinele 20 de minute timp in care a facut zambre sa intre, dar a avut ghinion saracul pana la urma! I-am lasat patinele la buni (Andrei e acolo) poate se duce cu el ca e aproape! Sarmalutze, immm, suna bine, ai facut pana la urma???
Annie, sa porti sanatoasa paltonul, si sa dea DD sa vii in Romania imbracata cu el!Bafta! Tinem pumnii!
Anca, imi pare rau ca nu te simti prea bine, nu prea stiu ce sfat sa-ti dau, caci nu prea am avut neplaceri cand am fost insarcinata, si oricum parca a fost acum prea multa vreme, cred ca trebuie sa mergi la medic, sa-i spui tot ce simti! Sanatate multa, poate dupa cele 12 saptamani ale primului trimestru va fi mai bine!!!
[pup tuturor!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
![](bici.gif)
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
![](floare.gif)
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mari_paun/mari_paun.jpg)
mari_paun spune:
heeei, bomboabe de feline ...mi-ati simtit lipsa???
of, am resusit sa repar calculatorul, avea distrusa placa video. apoi nu mergea netu' ... en fin s-a rezolvat pana la urma...
pe aici iarna adevarata, vacanta si ne pregatim luna asta de petrecerea de 8 ani a Emei...
am in cap sa fac ceva frumos...personal ii confectuionez rochita si ma bag in bucatarie pt prajituri si tort...
in rest toate bune? am pierdut ceva?
va pup
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de Ema
aeperju spune:
Multa sanatate si spor la confectionat! Sa-ti iasa totul perfect!
Emma si Andrei (21.09.2007)
Annie80 spune:
hop si eu
Am racit...abia tin ochii deschisi
ceai? anyone?
paracetamol pt mine
Noutati de la noi ... Clau este Cel mai bun student al saptamanii, trecute cred.... sper ca e pe merit si nu doar de incurajare
am inregitrat masina... si a trecut un an fara sa platesc vre-o amenda ...... poate primesc si eu lotiunea de corp de la Clarins.... e bestiala, si scubul de corp....
eh vise, eu sper sa vin in ro
va pup si numai bine!