Moldovence aspirante sau gravidute(21)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

arinna...adica la sfarsitul lunii e intalnirea cea mare??? cred ca ai emotii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alekusta spune:

Buna dimineata la toate va si va astept la o...sa aveti o zi bunuta

VINO BEBE...VINO IUBIRE LA MAMI SI LA TATI
Vand 7 fiole MENOPUR (URGENT) cu 60 ron si PREGNYL 5000 cu 75 RON.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Buna dimineata! Vin si eu la un laptic cald.
Azi m-am trezit cu mainile umflate si nu stiu de la ce. O sa imi iau tensiunea sa vedem cum se prezinta. Ma doare si capul putin....
ALEKUSTA bine ai venit printre noi si multa bafta in proiectul bebe.
ARINAA mai este foarte putin. Stai linistita pe cat poti ca sa mai stea si bebe in burtica. Cu cine o sa nasti, unde si cum( natural sau cezariana)?
POGONICI multa bafta. Primul pas e facut, urmeaza sa deveniti parinti.., ca restul nu va mai conta in momentul cand o sa vezi o inimioara mica care bate la tine in burtica.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alekusta spune:

Multumesc Vanessa80 iti urez o sarcina cat mai usoara si sa te bucuri de bebe.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alekusta

Multumesc Vanessa80 iti urez o sarcina cat mai usoara si sa te bucuri de bebe.

Acum chiar ca e o mare bucurie ca am inceput sa-l simt cum se misca. Si la eco a fost foarte activ. Abia a reusit sa vada dr ce e. Ca nu a vrut sa stea deloc.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

e de unde bebe asa de repede....numai domnul stie soarta noastra...

pe abia pe 15 martie pot merge la dct onofri sa discut cu el, la billa acolo merg..asa am vurt eu
ca dupa pasti sa merg repede la ghilotina si scap la fel de repede si apoi la budapesta repede
e mult paana atunci dar cu ajj bunului DD om trce peste toate..toate randuite de domnul

si maine as merge sa ma operez
credetima ca nu mie frica...ma intarit bunul dumnzeue f tare

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Buna dimineata! Va astept la si laptic cald.
POGONICI ma bucur ca ai reusit sa te intaresti psihic. Asta conteaza foarte mult. Multa bafta.
Ce vreme urata... Cica o sa vina iar frigul peste noi...

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Buna fetelor
Ieri am fost la dr,rezultatul analizei AAN o sa-l primesc abia pe 22...
Ieri nu mi-au mai facut eco ci doar un control pe burtica si mi-a zis ca este multumit,testul pentru sindom Down este super ok.
De astazi incep sa scad treptat utrogestanul si o sa iau 2 zile cate 6,apoi 2 zile cate 4,2 zile cate 2 si gata.Apoi sper din tot sufletul sa fie bine in continuare.Astazi pot sa spun ca nu am mai avut nici un fel de greata am mancat si eu cu pofta.Abia astept urmatoarea eco sa-mi vad puiutul si poate o sa aflu si ce este...

VANESSA felicitari pt baietelcred ca este super emotionant cand iti simti puiutul ca miscaabia astept si eu acest moment.
Pupici la toate fetele si o zi cat mai placuta va doresc!!!

+14
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

delphinas ..da mai e putin si imi vad puiutul:P
vanessa nasc in Iasi la Cuza Voda,dr care mi-a urmarit sarcina e d-na Dumitrascu Irina si nasterea va fi prin cezariana la cerere(nu aruncati cu rosii dar e alegerea mea ,bebele e mare,eu sunt mica in col ...si sincer nici psihic nu sunt pregatita sa trec printr-o nastere naturala)

36+ RARES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui arinaa

delphinas ..da mai e putin si imi vad puiutul:P
vanessa nasc in Iasi la Cuza Voda,dr care mi-a urmarit sarcina e d-na Dumitrascu Irina si nasterea va fi prin cezariana la cerere(nu aruncati cu rosii dar e alegerea mea ,bebele e mare,eu sunt mica in col ...si sincer nici psihic nu sunt pregatita sa trec printr-o nastere naturala)

36+ RARES

Te intelg destul de bine si eu optez pt cezariana.Iti doresc mult succes si iti tin pumnii

+14
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!

Mergi la inceput