Moldovence aspirante sau gravidute(21)
Raspunsuri - Pagina 17
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Trezirea la apel. Va astept cu o
calda, ca e frig afara.
Noi am mers la Synevo si am facut triplu test.
De emotii ce am avut ieri, asta-noapte nu prea am reusit sa dorm. Nici acum nu pot sa cred desi s-a vazut la eco. Trebuie sa ne gandim la nume pt baietei.
MIRELA2 multumesc pt urari. 
Sa aveti o zi frumoasa si calduroasa.
17+ 
vasilasanita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vanessa80 Buna dimineata! Trezirea la apel. Va astept cu o calda, ca e frig afara.Noi am mers la Synevo si am facut triplu test. De emotii ce am avut ieri, asta-noapte nu prea am reusit sa dorm. Nici acum nu pot sa cred desi s-a vazut la eco. Trebuie sa ne gandim la nume pt baietei. ![]() MIRELA2 multumesc pt urari. ![]() Sa aveti o zi frumoasa si calduroasa. ![]() (gravi] 17+ ![]() |
Multumim de cafeluta! SA fie sanatos feciorul si sa ne anunti la ce nume te ai gandit sa i pui!
Dumnezeu ne va ajuta!
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Azi va invit la capucino cald.
Slabuta miscarea pe aici. PYSYPISI, SOPHIE ce faceti?
VASILASANITA multumim pt urari.
17+ 
Mona40 spune:
Veneso, vin si eu cu intarziere la cafeluta...ca sa nu o bei singura...
Stiu cum e.
Iti doresc ca asta sa fie singura voastra grija...ce nume va avea Junior...
vanessa80 spune:
De doua zile ma tot gandesc la nume pt Junior si nu reusesc sa gasesc nik care sa se potriveasca. O sa studiez toate listele cu nume...Trebuie sa gasesc ceva frumos care sa se potriveasca si cu numele de familie si sa-i placa si lui tati. ![]()
17+ 
pogonici1977 spune:
am inceput primul pas in proiectul bebe..pe 15 martie am programare la onofri ptr o discutie inainte de operatie....
abia asteptziua aia..e un veac pana atunci
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
vasilasanita spune:
Doamne ajuta POgonici! Atunci ai vrut tu sa te programezi sau atunci era liber? LA Omniclinic mergi sau la cabinetul de langa gara? Am impresia ca merge in ambele locuri.PUPICI!!!
Dumnezeu ne va ajuta!
alekusta spune:
Buna seara fetili
ma primiti si pe mine sa ma alatur voua si sa va povestesc prin ce am trecut si trec si eu...
VINO BEBE...VINO IUBIRE LA MAMI SI LA TATI
Vand 7 fiole MENOPUR (URGENT) cu 60 ron si PREGNYL 5000 cu 75 RON.
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vanessa80 De doua zile ma tot gandesc la nume pt Junior si nu reusesc sa gasesc nik care sa se potriveasca. O sa studiez toate listele cu nume...Trebuie sa gasesc ceva frumos care sa se potriveasca si cu numele de familie si sa-i placa si lui tati. 17+ ![]() |
Eu am numele...ne mai trebuie bebicul.
Neata dragelor.
Va las
aburinda si laptic la gravidute. alekusta...bun venit la noi. sper sa nu iti pierzi optimismul si dorinta de a merge mai departe, indiferent care ar fi probleme.

Zi minunata sa aveti.
arinaa spune:
zic si eu prezent la cafelutza de dimineata
Vanessa bun venit in clubul mamicilor de pitici cu cuculet:P,se pare ca ne-am pus pe facut baietei...amir,eu,tu...si sigur ne vor urma si fetele:P
Noi ne pregatim de venirea pe lume a lui Rares,i-am completat garderoba cu lucrusoare care sa ii vina pana la 3 luni,si trebuie sa ii mai cautam carut...inca nu m-am putut hotara.
Si cudpa cum va spuneam pe 25suntem in Iasi pentru internare(am colul scurt si e posibil sa se intample si mai devreme de aia tb sa fiu cumintica)
36+
RARES