Moldovence aspirante sau gravidute(21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Buna dimineata! Cu ce va ocupati de nu mai aveti timp sa treceti si pe aici?
Eu va las totusi .
Acum va spun o poveste adevarata. AVIZ AMATOARELOR CARE VOR SA FACA COPII FARA SA ISI FACA ANALIZE: O prietena buna de-a mea, are 33 de ani si de vreo 3 ani incearca sa ramana insarcinata. In acest timp nu si-a facut nici macar o data analizele hormonale, desi ea a luat anticonceptionale si alte tratamente pt diferite boli. E fumatoare si cam plinuta. Acum s-a lasat pe mana unei dr si a luat Clostilbegil ( fara a face in prealabil analize hormonale si HSG). Era chiar f fericita ca in sfarsit a gasit o dr care sa se grabeasca sa ii dea tratament ca sa o " ajute". Sub tratament s-a simtit rau, dar a continuat...I-a venit menstruatia de 3 ori intr-o luna si a treia oara nu se mai oprea. In acea luna dr respectiva nu a chemat-o la nici o eco...Acum cand prietena mea nu mai stia ce sa faca am convins-o sa o sune pe dr. si i-a facut eco. Are un chist de 7 cm pe un ovar si bineinteles ca o doare. Dr i-a spus foarte senina ca daca sub anticonceptionale nu se resoarbe chistul, tre sa o opereze.
Asa ca cele care vreti copii, inainte sa acceptati un tratament hormonal, ganditi-va cat e de sigur pt voi si daca acel tratament este dat pe baza unor analize si nu doar dupa intuitia dr.
Va doresc o zi buna.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

vanessa ai mare dreptate cu analizele hormonale.
eu nu am reusit sa le fac pe cele din ziua 3.(din proprie initiativa).
Am fost ieri la medic sa vad cum mai continui cu tratamentul si am intrebat totusi daca sa le fac si eu. a zis ca pentru ce sa le fac daca am ovulatie
Luna trecuta am luat si eu clostilbegyt...dar luna asta a zis sa nu mai iau sa nu dezvolt chisturi.
in rest medicatie am doar bromocriptin si duphaston...
ecografii si control aproape lunar.
Nu stiu ce sa mai cred...

o zi buna

www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank">

Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Buna seara fetelor,ma bucur ca nu m-ati uitat...si ca va ganditi la mine
Nici eu nu am uitat de voi si suntem bine in afara faptului ca de cateva zile dau la rate si dimineata si seara si am o stare de greata care nu trece cu nimic...Dar ma consolez cu faptul ca bebe este bine si creste mare in rest toate sunt trecatoare si suportabile.Analizele o sa le fac luni dimineata la Medsana si apoi o sa merg si la dr pt eco.Sper sa iasa bune!
Va pupik pe toate si va doresc mult success si sanatate!!!

+13
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!

Mergi la inceput

PYSYPISI si eu am zile in care dau la rate asa de tare ca am impresia sa o sa-mi scot si burta pe gura. Important e sa fie bebeii bine. Ca noi ne adaptam la conditii. Ai grija de voi.
JOANN de ce iei Bromocriptina?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui vanessa80

PYSYPISI si eu am zile in care dau la rate asa de tare ca am impresia sa o sa-mi scot si burta pe gura. Important e sa fie bebeii bine. Ca noi ne adaptam la conditii. Ai grija de voi.

gravi] 16+

VAnessa tare mi as dori sa am si eu greturile astea cat de repede!!!
Pupici!!!!

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

VASILASANITA te inteleg. Stiu ce inseamna sa iti doresti copii.
Faceti-va analizele si tu si sotul, aflati care e problema si incercati sa o rezolvati. Multa bafta.

16+

Mergi la inceput

Buna dimineata! Iar vorbesc singura???!!!
Va las si fug ca am o gramada de treaba azi.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

pai da vanessa vb mai mult singura acci tu ai cu te lauda..NOI NIMIC.....

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

pai da vanessa vb mai mult singura acci tu ai cu te lauda..NOI NIMIC.....

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Salutare! Nu e neaparat sa va " laudati" cu ceva. Mai discutam si noi asa ca fetele.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

Citat:
citat din mesajul lui vanessa80

16+

prima data acu cam 4 luni am luat pt prolactina marita...acu ..nici nu mai stiu...la cat tratament am luat nici nu mai stiu ce si pt ce zici ca sunt farmacie ambulanta

vanessa uite beau eu o cu tine

www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput