Moldovence aspirante sau gravidute(21)
Raspunsuri - Pagina 14
vasilasanita spune:
Asta i problema cea mare ca nici nu stiu daca putem natural sau nu. Ne ramane doar sa incercam.
Pupici!!!
Dumnezeu ne va ajuta!
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Va astept la
sau laptic cald si prajiturele.
Se pare ca s-a mai incalzit putin afara. Poate o sa fie vremea faina dupa-amiaza ca sa pot sa ies la o plimbarica.![]()
VASILASANITA multa bafta cu proiectul bebe. 
Va
pe toate si va doresc o duminica cat mai placuta.
16+
vasilasanita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vanessa80 Buna dimineata! Va astept la sau laptic cald si prajiturele.Se pare ca s-a mai incalzit putin afara. Poate o sa fie vremea faina dupa-amiaza ca sa pot sa ies la o plimbarica. VASILASANITA multa bafta cu proiectul bebe. ![]() Va pe toate si va doresc o duminica cat mai placuta.![]() 16+ |
Multumesc! Tare mult mi as dori sa te urmez si sa fu si eu graviduta!
Dumnezeu ne va ajuta!
JoAnn spune:
buna
. Imi puteti spune, va rog, ce analize hormonale se fac in ziua 3 ? multumesc 
www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank">
vasilasanita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui JoAnn buna . Imi puteti spune, va rog, ce analize hormonale se fac in ziua 3 ? multumesc ![]() www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank"> Forever,Michael |
Mie mi a dat sa fac FSH, LH, progesteron.
Dumnezeu ne va ajuta!
pogonici1977 spune:
si eu am fcaut prolactina in ziua 3
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
JoAnn spune:
multumesc de raspunsuri.
Eu am mai scris cu ceva timp in urma aici...dar oricum nu va mai amintiti povestea mea ![]()
Pe scurt (ca sa nu va plictisesc) : in 2008 am fost operata clasic de endometrioza,am facut tratament 9 luni, dupa care am primit liber la bebe...si nik. La inceputul lui ianuarie am facut HSG si totul e OK. luna asta trebuia sa imi vina menstruatia pe 27 si nu a venit (pe 27) mi-am zis gata
asta e sunt
...si pe 29 seara merg la farmacie si imi cumpar test cu gandul sa il fac a doua zi dimi...dar...cand ajung acasa
a venit nenorocita 

Cum maine ar fi Z3 as face niste analize...chiar daca sunt asa recomandate de mine insami...ca in baza medicilor 
o seara placuta
www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank">
vanessa80 spune:
Neata aproape de pranz. Va las
, ca sa aveti mai mult spor la lucru.
JOANN e bine sa iti faci analizele hormonale. 
PYSYPISI ce mai faci?
SOPHIE asteptam vesti bune de la tine.
Va doresc o saptamana buna.
16+