Mama de printz la 57 de ani

Mama de printz la 57 de ani | Autor: ILoey

Link direct la acest mesaj

Deci se mai poate si la 57 de ani sa devii mamica.
Felicitari parintilor.
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/882293/S-a-nascut-Carol-Ferdinand-al-Romaniei/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

felicitari "tinerei" mamici!!

cred ca mai bine posta i la mondenitati acest subiect!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

dar de tata ce zici? 61 de ani nu-s de colea nici pt el !

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Wow! bucur ca bebele si mama sunt bine. E aproape de varsta mamei (mama face 58).
ii doresc multa sanatate si viata lunga ca sa se poata bucura cat mai mult de copil, si copilul de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Am vazut si eu stirea si din privirea printului Paul se vedea fericirea de a fi tatic. Este drept ca unii la aceasta varsta devin bunici, dar asta conteaza mai putin.
Sa dea D-zeu sa fie bucurosi si sanatosi toti trei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manon spune:

trebuie sa fii print ca sa-ti permiti un copil la varsta asta. eu nu mi-as permite, ca n-as sti cine o sa-l creasca. copilul meu ar vrea sa-l iau eu in brate, nu bona, iar pe mine m-ar durea spatele. ar vrea sa mearga cu tata la ski, iar acesta s-ar sprijini in baston...fara o curte princiara copilul meu ar fi crescut de parinti batrani. din dragoste pentru copilul meu nu l-as aduce pe lume la o asemenea varsta. nu-mi dau seama pana unde poate merge egoismul (sau orgoliul) unor oameni atat de batrani incat sa nu se gandeasca la urmari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Daca unii oameni nu se simt in stare sa isi creasca copiii la o varsta mai inaintata, asta nu inseamna ca toti sunt la fel. SUnt multe cazuri de copii nascuti cu tati batrani (50-60 de ani) dar pt ca mama e mai tanara, nimeni nu se mai scandalizeaza. Mama mea are varsta acestei femei si mi se pare ca se comporta excelent cu copiii mei, se joaca cu ei in parte, pe podele, pe sub mese, ii cara in spate, etc. Tata are 60 de ani si are mai multa energioe decat mine. Daca eu ma urc in masina sa merg la supermarket, el numai pe jos se duce, este ca un titrez, mereu se invarte si nu sta locului o clipa. Se culca tarziu, se scoala devreme. Ca sa nu mai vorbesc de sporturi, ca joaca fotbal cu fi-miu fara nici o treaba, pe cand ta-su (de 30 de ani) gafaie dupa cateva minute.

Mi se pare o rautate gratuita ca in loc sa te bucuri de bucuria cuiva, sa vii sa scoti in evidenta aspectele negative. Toti putem muri, oricand. Daca ai grija de tine, traiest sanatos, te ingrijesti, mananci sanatos, ai sanse mai mari sa iti vezi copiii ajunsi adulti decat unul care ii face la 35 de ani si isi bate joc de viata lui mancand aiurea, neingrijindu-se, etc.

Ar fi tare frumos sa ne putem bucura de bucuria altora fara sa ii judecam aiurea.

31+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Felicitari parintilor, sa fie bebe sanatos si aprinti la fel si sa se bucre unii de altii!

"Un parinte nu este cineva pe care sa tesprijini, ci cineva care te scapa de tendinta de a te sprijini !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dry_votka spune:

Ei, cand vine vorba despre varsta, toata lumea carcoteste
Probabil ca ei si-au dorit cu ardoare un copil, nu e absolut nimic rau in asta . Lasa ca si in folclor mai avem povesti din astea, e celebra povestea lui Neghinita

Sa traiasca, sa fie sanatos, sa se bucure impreuna!

...pe mine m-a uimit putin ca au declarat ca a fost conceput natural

http://verze.ro
simtul umorului nu a murit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Felicitari parintilor, nu conteaza varsta atata timp cat iti doresti foarte mult un sufletel.Sa le traiasca si sa fie sanatos si sa se bucure de parintii lui cat mai mult timp.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manon spune:

multa dreptate ai!! ma gandesc chiar ca ar fi o idee buna pentru multe persoane varstnice care nu mai gasesc un scop in viata...sa faca un copil, asa...sa aibe cu cine se juca...
intreab-o pe mama ta daca n-ar fi dispusa sa-ti ofere un fratior sau o surioara...mai ales ca acum aveti amandoua experienta in cresterea copiilor.
fetelor, ia intrebati-va parintii inainte sa aplaudati acest gen de experiente. eu vorbesc despre parintii obisnuiti, nu os domnesc. femeilor care se apropie de 60 ani le prinde bine o cura la geriatrie nu lauzia.
ma rog, chestie de optica.

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Daca unii oameni nu se simt in stare sa isi creasca copiii la o varsta mai inaintata, asta nu inseamna ca toti sunt la fel. SUnt multe cazuri de copii nascuti cu tati batrani (50-60 de ani) dar pt ca mama e mai tanara, nimeni nu se mai scandalizeaza. Mama mea are varsta acestei femei si mi se pare ca se comporta excelent cu copiii mei, se joaca cu ei in parte, pe podele, pe sub mese, ii cara in spate, etc. Tata are 60 de ani si are mai multa energioe decat mine. Daca eu ma urc in masina sa merg la supermarket, el numai pe jos se duce, este ca un titrez, mereu se invarte si nu sta locului o clipa. Se culca tarziu, se scoala devreme. Ca sa nu mai vorbesc de sporturi, ca joaca fotbal cu fi-miu fara nici o treaba, pe cand ta-su (de 30 de ani) gafaie dupa cateva minute.

Mi se pare o rautate gratuita ca in loc sa te bucuri de bucuria cuiva, sa vii sa scoti in evidenta aspectele negative. Toti putem muri, oricand. Daca ai grija de tine, traiest sanatos, te ingrijesti, mananci sanatos, ai sanse mai mari sa iti vezi copiii ajunsi adulti decat unul care ii face la 35 de ani si isi bate joc de viata lui mancand aiurea, neingrijindu-se, etc.

Ar fi tare frumos sa ne putem bucura de bucuria altora fara sa ii judecam aiurea.

31+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput