Clubul Cucelor Nauce
Raspunsuri - Pagina 11
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dodo-pui Isabella-Elena Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
ce dulce e. cred ca are ochii tai.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
ambitioasaSa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
Dodo-pui spune:
Da...ambele avem ochii negri![]()
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
kokiy spune:
Holla ....
Eu am copil mucios si mofturos 
Dodo , ai o fotomodela
...seamana cu mumasa ![]()
Delphino,cum puii mei sa slabesti cand la tine pe blog dai doar cu mancare ....sa crosetezi nu stii????![]()
Dev,dupamiaza nu intru ca sunt la servici ....
Iulia , mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
Delphinas spune:
kokyi ca sa slabesti trebuie sa stii cum sa mananci. e o adevarata tehnica si tactica. ![]()
iar tu sa-ti pastrezi formele, zii ca ai mancat si gata ![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
mihaela77O spune:
eu una ma retrag din acest club de cuce nauce!
desi pe prima pagina se afirma ca toata lumea-i binevenita,adevarul este altul,probabil mesajul era doar de ochii lumii!....va doresc sa aveti macar cate capitole au avut plesnitele!
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA
DE
ANDREEA(03.04.1997) SI
MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL ALINEI DONESCU
devoska spune:
Kokiy, sanatate la mucios. E mofturos probabil din cauza racelii. Am uitat ca te duci si la seerviciu
, am ramas setata pe vacanta.
Dodo, frumoasa foc Isabella. Ochi frumosi, palarie, mandra tare. Donu ce mai face? 
diarux spune:
| citat din mesajul lui kay Bu-hu-hu-hu-hu-na dimineataaaa !!! Io-s treaza de la 5 juma. :D delphi, acum nu mai ceai, dar am chiuloase, bujii, distributii si filtru de polen ;) misha, te puhuhupicim cu drag ! Deeev !!! Ce ma bucur sa aud de la rusnaci :D pupam si la voi ! Diaruxa, ia fa-mi un vers la bucsaraie, ca e pe ultimul drum saraca :D... Hai ca fuuuug *********************************************************************************** oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un anTATI,, www.helpsonia.com , din familie "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ." |
kay a tot baut un ceai
si-a crezut c-ajunge-n rai
numa ca i s-a-ncurcat
si vorbeste ne-ncetat
despre bucse si bujii
de nu poti sa te abtii
sa nu-ntrebi asa-ntr-o doara
daca nu cumva s-omoara
sa devina-din decenta-
o "mecanica" experta.
asta voiai bre???
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
Delphinas spune:
ruxule...da poezia aia de pe prima pagina nu iti face cu ochiul? se aude de la mine cum te striga sa o continuii ![]()
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui mihaela77O ....va doresc sa aveti macar cate capitole au avut plesnitele! cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M BAZARUL ALINEI DONESCU |
multumim frumos. si tie pe forumul tau personal
diarux spune:
io zic ca nu vezi bine fata, nu face nici cu ochiul, nici nu striga.deci nici nu auzi bine. vrei un nr de tel al unui dr bun?![]()
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!