Trombofilia o cauza a infertilitatii - 20 -

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocris75 spune:

Da-mi o adresa de mail sa-ti dau datele ei :).

2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

As vrea si eu un sfat, fetelor: credeti ca e bine sa-i trimit un mail dr. Uscatescu, inainte de a merge sa ma vada? Si daca raspunsul e afirmativ, poate cineva sa-mi trimita si mie un PM cu adresa ei? Multumesc mult,

R

Mergi la inceput

Didi si Ruxandra, trebuie sa va activati optiunea de mesaje private.
Mergeti in meniul din stanga ecranului si apasati pe "Mesaje private". Apoi apasati pe "Optiuni" (in dreapta ecranului), bifati "Activeaza mesajele private" si "Trimite modificarile".

2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Am reactivat-o. Multumesc din nou.

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Ruxandra eu i-am trimis un e-mail dnei Doctor vineri seara si azi am primit raspuns.M-a linistit,mi-a zis ca mutatia MTHFR are o frecventa destul de mare 1|500 si ca sunt solutii.
Si eu vreau sa ajung cat de curand la ea.

As vrea sa-mi pun si eu mutatiile la semnatura dar nu sunt in stare!

Mergi la inceput

Letzy, dnei dr. uscatescu i-ai scris?

Pentru a adauga o semnatura mesajelor pe care le postati trebuie mai intai sa va creati una, lucru pe care îl puteti face accesandu-va profilul personal (in meniul din stanga paginii).
In profilul personal aveti un tab "Semnatura" unde scrieti textul dorit ajutandu-va de optiunile de editare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Buna dimineata!
Am si eu nevoie de mail-ul d-nei Uscatescu! va rog trimiteti-mi PM !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rocris75

Letzy, dnei dr. uscatescu i-ai scris?

Pentru a adauga o semnatura mesajelor pe care le postati trebuie mai intai sa va creati una, lucru pe care îl puteti face accesandu-va profilul personal (in meniul din stanga paginii).
In profilul personal aveti un tab "Semnatura" unde scrieti textul dorit ajutandu-va de optiunile de editare.

Da Rocris,dnei dr Uscatescu i-am scris. Nici nu credeam ca o sa o faca dar sigur speram.
Iar la semnaturi mai lucrez,multumesc!

Mergi la inceput

Eu i-am scris in 12 si nu mi-a raspuns! :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Multumesc mult , rocris75!!
Incerc si eu, poate imi raspunde! Vreau sa stiu daca imi recomanda sa iau Aspenter inainte de sarcina, in conditiile in care am factorul Laiden!

Mergi la inceput