Trombofilia o cauza a infertilitatii - 20 -
Raspunsuri - Pagina 3
andreiutasg spune:
Mikas, Clexane am gasit la Farm.Dona din Crangasi. De asemenea, mai gasesti toate medicamentele si injectiile la http://comenzi.farmaciatei.ro/fertilizare_in_vitro/ unde mereu sunt bine aprovizionati. Poti vb. cu farmacistele sa se intereseze in ce locatie din Buc. au clexane.
MOTTO: Nu pot schima directia vantului dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeauna la destinatie
mikas spune:
Balanta_tm si andreiutags, multumesc mult de raspunsuri.
Sper sa pot gasi, am mai intrebat in farmacii si se poate face si Fraxiparine, 40mg, se mai gaseste inca si acesta.
Lovenox, se pare ca este enorm de scump...chiar comparativ cu clexanul necompensat. 
stefy13 spune:
Buna fetelor!
a mai facut cineva stimulare cu Pergoveris?
Sunt un pic bulversata. Dr mi-a recomandat doar acid folic si dupa confirmarea sarcinii medicul ginecolog imi va prescrie Clexane.
Astept sa vina z1 pt a merge la ecograf,desi eu am un cm regulat acum m-am trezit si cu un chist si cu o intarziere de vreo 6 zile.
Va multumesc.
Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
Factor antinuclear pozitiv
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit
rocris75 spune:
As vrea foarte mult sa aflu parerea dr. Uscatescu, dar mi-e extrem de greu sa ajung la Bucuresti.
Cu riscul sa nu-mi raspunda, va rog sa-mi dati adresa ei de mail :).
Multumesc mult!
Cristina
2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
rocris75 spune:
Nu reusesc sa-l activez, fiindca nu-l vad ca nu ar fi activ :(.
Te rog trimite-mi un mail pe adresa de yahoo, acelasi id ca aici (sper ca n-am facut ceva interzis).
Mai spune-mi te rog ce analize sunt relevante, ca eu am o groaza (TORCH, profilul antifosfolipidic care e negativ etc).
Multumesc mult, Balanta! (si eu sunt balanta, daca asta e zodia ta, asa cum presupun
).
2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
adrianaady spune:
Balanta multumesc si eu
.
Din pacate eu am avut azi o discutie cu dr Avram pe care nu as fi crezut sa o am cu un doctor de nivelul ei..... si o sa ma reorientez catre alt hematolog.
O seara buna fetelor
balanta_tm spune:
adrianaady
, cu placere.
Ai marele avantaj ca esti in Bucuresti si poti gasi mai usor un hematolog bun, decat noi, cele din provincie.
Bafta!
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaady Balanta multumesc si eu .Din pacate eu am avut azi o discutie cu dr Avram pe care nu as fi crezut sa o am cu un doctor de nivelul ei..... si o sa ma reorientez catre alt hematolog. O seara buna fetelor ![]() Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009 |
ady si eu am fost azi la dr Avram, ora 13 am avut programare, mi s a parut tare serioasa, cea mai sobra dintre medicii la care am fost in ultima vreme.
joi ma duc sa mi fac factorul V si anticoagulatul lupic pe care ma tot chinui sa l fac la synevo, azi am dat a 3 proba de sange la syneva. m au sunat fetele de la receptie ca ma roaga hematologul lor sa mai dau o proba ca nu i place cum a iesit rezultatul.
acum o sa compar rezultatele facute de doua clinici.
ce ti s a parut ciudat la dr Avram, daca nu par indiscreta?
pupici