Trombofilia o cauza a infertilitatii - 20 -
Raspunsuri - Pagina 14
vulturas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki-miki PisucMic drept sa-ti spun nu mi-a spus dr hematolog sa fac seara Clexane dar asta am citit .... nu mai stiu unde, in prospect parca. Mai toate gravidutele il fac seara. Mcrissa il facea seara si zicea ca tb sa stea la pat dupa. Cica exista risc de sangerare si de ceea tb sa stai in pat dupa injectie. De prednison ce stii? Cat de mult coag sangele? Dc iau o doza mica de 5mg banuiesc ca nu f mult. Miki Anul asta pun d'un pui. DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen! ![]() MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s) |
scuze ca ma bag si eu in seama....eu am proteza mecanica si cand imi faceau clexane in spital imi faceau unul la ora 9 dimineata si unul la ora 9 seara....insa dupa ce m-am externat am fost o saptamana zilnic la spital sa imi faca INR-ul si pt ca Sintromul inca nu isi facea efectul imi faceau ei Clexane....si nu ma tineau in pat sau ceva...plecam imediat si nu am avut nici o problema...si dupa 12 ore ma intorceam si mai imi faceau o doza...
rocris75 spune:
Ruxandrada, cu multa placere!
Si eu am primit-o si ii sunt foarte recunoscatoare balantei_tm
, asa ca am dat-o si eu mai departe.
Sa dea Dumnezeu sa fie cu noroc!
2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
Ruxandrada spune:
OK, atunci se cuvine sa-i multumesc si ei!

Miki, poti sa ma treci si pe mine la aspirantele de pe prima pagina? 37 de ani, MHTFR C677T genotip heterozigot, A1298C genotip heterozigot, PCOS, tiroidita autoimuna, 2 sarcini oprite in evoutie ( 7s, 5,3s).
Multumesc mult!

R
bobocut spune:
Fetelor,
Puteti sa-mi trmiteti si mie pe PM adresa de email a Dr. Uscatescu? Intentionez sa vin in Bucuresti in februarie, dar nu stau decit doua zile, as vrea sa ajung si eu la Fundeni.
Multumesc mult!
bobocut
rocris75 spune:
Ti-am trimis-o toate? :))
2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
fireyes spune:
Dragele, am si eu nevoie de ajutorul vostru, intrucat tocmai am primit si eu rezultatele de la pacatoseniile de trombofilii si am MTHFR C677T homozigot. Momentan, nu am apucat sa citesc mare lucru despre asta ca sa imi dau seama cat e de naspa.
M-ar ajuta adresa de e-mail a drei Uscatescu, daca o are cineva (pe PM sau public, cum credeti).
Multumesc frumos, anticipat.
crisstina_76 spune:
buna fetele sunt noua pe acest forum...si proaspat gravidutza...iau aspenter 1/zi si acid folic...
mentionez ca am 5 sarcini pierdute toate la 8-9 saptamani si...am descoperit in 2007 facand analize la fundeni...ca am anticoagulant lupic...
as vrea si eu daca se poate adresa de mail a d-nei dr uscatescu...am inteles ca pana in februarie nu e la spital...
adrianaady spune:
Fireyes trimis adresa de mail a dnei dr.
Nu e nici f rau, dar nici f bine. Ai facut cele doua pachete si a iesit doar uratosenia asta, corect? Eu stiu ca pentru aceste mutatii se dau complex de b-uri, important este sa vezi cum stai cu homocisteina, cit de afectat este corpul de aceasta mutatie. In functie de asta dr hematolog iti va da un tratament.
Bafta
fireyes spune:
Sarut mana, Adriana. Primit PM, scriu acum la dr. Homocisteina n-am facut inca. Mai ramane sa ma dumiresc ce complex de b-uri sa cumpar de la farmacie.