Trombofilia o cauza a infertilitatii - 20 -
Raspunsuri - Pagina 10
rocris75 spune:
Da, m-am prins 
2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
didiloo spune:
miki nu m fost la un hematolog deoarece eu sunt din sm.....
i-am scris dnei uscatescu. astept sa-mi raspunda. azi am fost la eco si a mai scazut putin hematomul si bebe se dezvolta normal
9+
luck spune:
miki 

eu am ajuns la concluzia ca raspunsul f bun la stimularea de anul trecut din aprilie a fost in urma tratam cu omega 3 cu acid folic si b-uri dat de tine !!!!!!!Desi nu stiam la acea data de MTHFR meu heterozigot.
Imi aduc aminte ca dupa incercarea din aprilie am inceput sa-mi fac si analizele de trombofilie si pt ca homocisteina imi era sub limita , la stimularea din sept 2009 am luat doar omega 3 cu ulei de somon (deci fara B-uri)iar rezultatul a fost super naspa dupa cum stii.
Asa ca ..... zic eu ca intr-un final m-am desteptat deoarece am ajuns la concluzia ca b-urile astea mi-au infl pozitiv si raspunsul la stimulare.
Am incercat si eu sa-mi pun semnatura...sa vedem ce a iesit ![]()
MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot
luck spune:
hmmmmmm.....
[ font=Tahoma][ size=1][ teal] [ font=Tahoma][ size=1][ teal] MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot [ /size=1][ /teal][ /font=Tahoma] [ /size=1][ /teal][ /font=Tahoma]
luck spune:
scuze ...cred ca asa e mai bn
o seara buna tuturor
MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot
2bobocei spune:
Buna fetelor. In aprilie intentionez sa fac transferul embrionilor congelati obtinuti in urma unui FIV. Avand in vedere ca am MTHFR, ambele gene heterozigote, as dori sa stiu opinia voastra legat de momentul in care ar trebui sa incep tratamentul cu complexul de vitamine B (mai exact Medyn forte), respectiv cu aspirina.
miki-miki spune:
Luck
era buna semnatura dar tb sa stergi toate spatiile din paranteze. Eu am pus spatii sa se vada formula.
Da, tratam cu omega 3 cu B-ri e f bun, continua cu el. Le poti lua de acum.
2 Bobocei
cel mai corect este sa-ti faci anal vit B12, B6, B9 si homocisteina dar sunt scumpe rau
. Asa ca poti lua un complex de B-ri mai usor asa cum i-am scris lui Luck
, adic Omega 3 cu acid folic si B-ri. Omega 3 e buna pt ovocite de calitate, circulatia sangelui .... iar B-rile pt MTHFR. Dintre toate anal enumerate de mine este oboligatorie anal homocisteinei, dc ac e buna incepi cu Medyn dupa ce vezi inimioara la eco.
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
nicoleta_ior spune:
Fetelor, am intrat sa va spun ca am nascut pe data de 7 ianuarie o minuntatie de fetita, sanatoasa si cumintica.
.
Va multumesc pentru sfaturi.
Nicoleta 39+
miki-miki spune:
Felicitari Nicoleta!!! 

Dc vrei sa te trec pe prima pag la gravidute te rog da-mi datele tale .
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)