Depresie - baietel de 7 ani
Raspunsuri - Pagina 6
gaba-rema spune:
alina023, 
buna ideea cu un animalutz :)
si ma bucur ca esti optimista! sa ramai tot asa 
alina023 spune:
Citesc si recitesc aproape zilnic mesajele voastre si ma ajuta enorm!
Multumesc si va imbratisez cu mare drag!
Sa va mai povestesc cate ceva despre noi..
Am vorbit si cu invatatoarea de la scoala si, deloc surprinzator, am un alt suport de nadejde! De a doua zi l-a mutat intr-o banca mai in fata (pana acum a stat numai in ultima banca, fiind inalt), am aflat ca ieri a aruncat la gunoi lista cu fetele vesele sau triste (cea pe care o facea pentru purtarea in clasa si de care se temea Luca; din cauza asta nu iesea din banca in pauze). Aseara am aflat cu multa bucurie ca Luca a alergat cu copiii in pauza
.
Un alt suport de nadejde este si psiholoaga scolii cu care am stat de vorba si care va face o "sedinta" si cu sotul meu (azi...abia astept sa aflu feedbackul!).
Alte aspecte...tot pozitive, seara i-am spus (urmand sfaturile voastre
) mici povestioare de cand era el bebelus, de la nasterea lui, de cand era in burtica...a fost tare incantat!
Continuam incursiunea in lumea teatrului, iar in weekend va merge cu mine in culise, ma va ajuta la garderoba (la un spectacol...este un fel de practica pe care trebuie sa o fac si eu la teatru) si in mod sigur va descoperi o lume fascinanta!
In februarie am un alt proiect (statui vivante la metrou) si vrea neaparat sa fie si el o statuie vie! O sa vad in ce masura voi putea sa-l introduc si pe el in proiectul asta. In mod sigur ar fi ceva extrem de motivant pentru el!
In rest...lucram la inscrierea la aikido si la cumpararea papagalului (amanate din motive financiare...insa o amanare de ordinul zilelor doar!).
Mandy
am incercat si masajul la picioruse insa este tare gadilicios si rade in hohote!
Va pup si va tin la curent cu evolutia noastra!
PS. Pe Ana planificasem sa o lasam la ai mei inainte de a descoperi ca Luca are aceasta depresie (ma rog...spiholoaga scolii o numeste mai degraba anxietate). Probabil o vom mai lasa acolo pana la vacanta intersemestriala si apoi o aducem acasa. Oricum ea s-a obisnuit si-i place mult atentia exclusiva de care beneficiaza (o sa vad eu probleme cand o sa am doi rasfatati in casa!
).
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
buli spune:
Alina,
felicitari pentru toate 
esti o mamica de nadejde cu un copil sensibil si istet 
ma bucur mult ca sinteti pe drumul cel bun, din toata inima.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@