M-am hotarat............adoptie(68)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_99 spune:

redrose1976- asta se keama implinire in fapt shi in drept, nu ma bucur mult cind aflam asha intimplari frumoase...sa va dea DD sanatatea shi ani frumoshi impreuna!!

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleia spune:

redrose1976 felicitari! sa va bucurati 1000 de ani alaturi de larisa si sa dea DD sa fiti fericiti, sanatosi si tot asa marinimosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaalice spune:

Kora si Puffy !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona14 spune:

Redrose1976,felicitari!Sa va dea dumnezeu sanatate si multe,multe bucurii si impliniri alaturi de minunatia voastra.
Simo75,Puffy si celelalte fete stiu ca va este greu dar sper sa nu mai treaca mult timp si sa va felicit si pe voi,sa ma uit la poze cu copilasii vostri scumpi si sa ne bucuram impreuna.Mi-am adus si eu aminte de perioada cand asteptam cu sufletul la gura un amarat de telefon si eram la cutite cu toata lumea.Dar dupa ce te vezi cu sacii in caruta,vezi altfel lucrurile si vrei sa uiti perioada aceeia.
Acum am alta problema cu "prietenii" care pe la spate se intreaba cum poti sa iubesti copilul lui cine stie cui si sa ii oferi atatea{prea multe jucarii si haine care din cand in cand le donam lor}.Mi-am ales gresit prietenii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzak spune:

Redrose-felicitari din toata inima!Ne bucuram pentru tine!
Simona14,asta, da , cred ca e o intrebare, ultima...Cum sa gandeasca asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

simona14- eu intampin de acum aceste intrebari insa e adevarat de la colegii de servici.Se tot intreaba-cum sa poti creste copilul altuia?
Cred ca nu se gandesc suficient sau nu pot gandi suficient cand isi pun asemenea intrebari.
In alta ordine de idei cred ca nu ar trebui sa bagi in seama asemenea vorbe si de aceea eu am spus ca ii voi spune copilasului din vreme care e situatia lui pentru ca nu poti sa-i ascunzi asa ceva deoarece, dovada!, ca exista oameni care nu au ce face si se baga in viata altora.
Nu mai pune la suflet,desi stiu ca e greu dar cred ca ai alte prioritati acum.Pana la urma in viata conteaza familia si cei dragi tie ca de prieteni de genul asta te vei izbi pe toate drumurile.

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

simona14 draguta in legatura cu prieteni eu ii impart in doua categorii - prieteni (doua familii) si cunostinte(muuuuuulte).
Referitor la prieteni apropiati depinde, tonul pe care il folosesc cand i-mi adreseaza intrebarea,daca este ca o curiozitate( probabil ca ei nu sunt in situatia noastra si nu inteleg) atunci se mai diminuiaza din greseala, le-ai explicat, au inteles si nu au mai revenit cu intrebarile.
2. Tonul de repros: la ce-ti trebuie? ai sa poti sa-l iubesti? daca o se te bata? s.a.m.d., sau sa inceapa sa ma barfeasca pe la spate, pe aceia aveam sa-i elimin din grupul meu de prieteni, nu avem prea multi prieteni, putini dar buni, noi suntem cu rudele, mama, fini, nasi si tot restul clanului.

Eu mai aplic o tactica "indiferenta" doare mai tare.
Si ca un sfat: nu mai pune totul la suflet fiindca faci riduri,iar operatiile sunt scumpe

simo_75 in legatura cu colegi(o singura colega aveam care ma tot intepa_), eu asteptam sa faca copiilor cate o boacana si atunci ma razbunam, na ca sunt ai vostri!
pupici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi75 spune:

Pentru redrose1976
simona14, cand am facut noi cursul pt parinti era o familie care avea deja un copilas adoptat si venisera pt al 2 lea, asa ca in pauze ei erau tare solicitati, toti doreau sa ii intrebe cate ceva.Sigur ca la un mom dat a venit si intrebarea:cum au reactionat prietenii vostri, au acceptat copilul? raspunsul a fost simplu: pritenii nostri actuali, da, l-au acceptat fara probleme , cei mai vechi ne sunt fosti prieteni.Sigur ca ideea era , cei care au fost ok cu inima deschisa le mai sunt prieteni ,ceilalti nu.Poate trebuie sa faci ...curatenie de primavara ,mai stii??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpluhovici spune:

buna fetelor,

redrose FELICITARI! va dorim un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire. Sa va traiasca pitica si sa va aduca numai bucurii si impliniri
cat despre noi suntem bine am foat vizitati de fetele de la directie, iar pitica mea a fost o scumpa, s-a rasfatat, ba mai mult chiar ne-a si distrat cu raspunsurile ei. Abia astept sa va dau si eu vestea incuvintarii, dar mai este putin.........puici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_85 spune:

Fetelor, vin si eu cu vesti ff bune! Dupa cum stiti sunt atestata de curand, am scris povestea mea pe acest site,m-am confruntat cu probleme de trombofilie, am pierdut 3 sarcini,iar una dintre ele in luna 7...cumplit, insa acum zambesc din nou! Acum 2 zile mi-am cunoscut copilasul si am simtit ca este al meu din prima clipa.Nici nu pot descrie in cuvinte ce am simtit cand am vazut-o, ce simt cand ma gandesc la ea...Am cunoascut-o exact la 1 an de la data cand am nascut copilul meu biologic fara viata, iar prenumele ei inseamna "inger". consider ca nimic nu este intamplator si ca DD mi-a dat un ingeras aici,pe pamant( fiindca mai am 3 in Cer).Nu stiu cum s-a intamplat totul...f repede. Am primit atestatul, si am inceput sa trimit cereri la toate DPC-urile din tara, si am fost sunata...am strabatut 500km pt ea si abia astept sa o avem cat mai repede acasa.Sincer,eram f speriata la inceput cand vedeam cat de mult dureaza aceasta procedura,insa la noi a fost sansa...asa a vrut Dumnezeu...criteriile au fost,fetita, 0-3 ani,indiferent de etnie si am gasit o frumusete de fetita de 1,3 ani.situatia ei juridica este clara si speram ca formalitatiile sa nu dureze mult.suntem f nerabdatori. acum,poate ma ajutati cu mailul comun...ID si parola...imi poate trimite si mie cineva prin privat?

Mergi la inceput