M-am hotarat............adoptie(68)
Raspunsuri - Pagina 8
sunnyday07 spune:
Manuelita, felicitari!
Dana, va dorim sa fie vacanta la bunici cat mai scurta si sa vina fetele acasa!
eleia spune:
Ieri am avut ancheta sociala asa cum va spuneam zilele trecute. A fost totul bine, doamnele de la DPC au fost chiar dragute si comunicative. Adica discutia a fost pe un ton amical nu gen interviu. Ne-au intrebat date depre noi, familie, ce hobby-uri avem, cum ne petrecem timpul, ne-au pus sa ne facem o caracterizare, daca am informat familiile.....Au stat cam 3 ore timp in care am tot discutat. Spun astea ptr fetele mai noi care nu au ajuns in etapa asta sa stie la ce sa se astepte.
Urmeaza testarea psihologica, o sa ne sune sa ne spuna cand si apoi cursurile.
Va spuneam ca noi avem o pisica si ieri cand am intrat cu doamnele de la DPC ea e iesit la usa, asa cum face de regula. Si lor le era frica sa mai intre ca nu cumva sa le faca ceva pisica. Pana la urma au vazut ca nu e "fioroasa" si nici nu au insistat pe subiectul legat de ea.
Va pup fetelor si multa bafta
luci_miru spune:
Buna fetelor!
Ce mai faceti? Bine sanatoase? Ce va fac Puiuti?
Eleia din cate vad a decurs totul bine si la tine. Eu abia maine sun pentru programarea la pshiholog, pt ca am sunat ieri si nu mi-a putut da un raspuns ( pt programare). Sti ceva spune-mi te rog daca tu ai retinut cum o cheama pe pshiholog..Liana si mai cum?
Ieri am sunat si nu am stiut de cine sa intreb si iar m-au luat ,, la misto,,
puffy10 spune:
Bv eleia! Ai vazut ce simplu a fost!?!? Sa vezi ce o sa iti placa si cursurile...
Asta este partea aia frumoasa a adoptiei... obtinerea atestatului.
6IA, 2FIV-nereusite
prin adoptie vom aduce bucuria in casa...
ioanaalice spune:
...si cand iti aduci puiul acasa
Pupici si multa speranta si credinta ca ceea ce doriti se va implini!
eleia spune:
Fetelor multi pupici din partea mea ptr incurajari
puffy sunt convinsa ca or sa ne placa cursurile. am mai citit ce au scris si alte fete referitor la ele. cred ca in primul rand sunt educative si ne si pregatesc ptr ce va urma. deocamdata noi suntem rabdatori, sunt convinsa insa ca o sa devenim agitati cand o sa avem atestatul emis.
mirela credeam ca ai dat deja testarea. dna psiholog care a venit la noi se numeste marcela popovici. nu cred ca este aceeasi. stiu ca sunt mai multe dne psiholog. sfatul meu e sa o suni pe AS (dna Neagu) si sa o intrebi cum se numeste dna psiholog care a venit la voi. Iti trimit PM cu nr. meu de telefon daca vrei sa vorbim.
KoraPop spune:
gabriela42, puffi nu intentionez sa stau sa astept, sunt o luptatoare din fire, sunt entuziasta si optimista si stiu ca acest drum pe care am pasit de curand va avea un final fericit mai devreme sau mai tarziu asa ca, asa cum am spus, voi "bate" la "n" usi pana ce mi se va deschide una....aceea in spatele careia il voi gasi pe copilasul nostru care e undeva si ne asteapta deja.....
ioanaalice vreau sa iti spun ca ai o minunatie de fecior, m-am uitat la pozele lui si m-am topit....uite asa un baietel imi doresc si eu....Sa fiti fericiti!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
puffy10 spune:
KoraPop asa draguta... lupta si vei invinge... o sa fie bine!
... si apropo ioanaalice asa e... e minunat flacaul...
cand vreau sa prind curaj ma mai uit pe pozele micutilor vostri si gata imi trec gandurile gri si apasatoare... si stiu ca intr-o zi o sa am si eu parte de o minune.
6IA, 2FIV-nereusite
redrose1976 spune:
Buna fetelor!
Vin sa va dau o veste mare: am primit acasa sentinta de incuviintare a adoptiei.
Ce pot sa spun acum cand sunt aproape de final: a fost un drum lung si greu dar totul a meritat. Ne-am reinnoit atestatul de vreo trei ori, dar acum tot ce a fost greu s-a terminat.Am cunoscut-o pe Larisa cand aproape ca nu mai aveam nici o speranta, am trecut prin emotiile plasamentului pentru a ne putea bucura acum de cel mai minunat copil.
Felicitari celor care si-au gasit comorile si mult succes celor care sunt in cautarea lor.
puffy10 spune:
FELICITARI redrose1976!
chiar azi ma uitam , pentru incurajare pe pozele micutilor si e o printesa superba comoara voastra. Sa fiti sanatosi si fericiti!
6IA, 2FIV-nereusite