Daca sotul ameninta ca se sinucide...
Raspunsuri - Pagina 2
natalia_nica spune:
SINGURA metoda care a functionat in cazul unei cunostinte care bea de 30 ani a fost amenintarea cu moartea: adica a fost la dr si i s-a spus ca daca nu inceteaza cu bautura din acel moment sfarsitul e f aproape. A fost fff greu sa se lase de baut, dar intr-un final a reusit... Dupa atatia ani de alcoolism e aproape imposibil, doar daca nu intervine ceva extrem...
Mami de Denis (17.06.2006)
XIO spune:
Pai daca e violent cred ca mai mult conteaza siguranta lor decat ce zice Frloica din vecini , ce naiba?
Ce face ea e de domeniul fantasticului , cum sa incerci sa tii unita o familie in care copiii tai sunt batuti de tata doar pt. ochii lumii?
Aici daca cineva incearca sa se sinucida e dus cu ambulanta la psihiatrie. Am vazut multi alcoolici acolo care sunt ajucati sa treaca peste sevrajul fizic.
Acolo se poate administra sub atenta supraveghere medicala un medicament care impiedica o enzima sa metabolizeze alcoolul si atunci cand omul respectiv bea , i se face un rau de nu mai vrea sa puna gura pe bautura.
Dar se administreaza doar in spitale pt. ca e letal daca nu e supravegheat medical pacientul.
***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/
http://freecycletm.ecosapiens.ro/
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.4animals.ro/ajuta.html
accept92 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO Pai tinand cont de faptul ca alcoolismul este o boala si ca il iubeste sau l-a iubit pe partener , eu sunt pt. a-l ajuta sa isi revina. |
HMMMM, de obicei pozitia asta era a mea. Insa nu si cand "o data era sa o loveasca cu un cutit".
Nici nu am ce sa dezvolt, nu pot decat sa ma mir ca femeia asta mai sta pe ganduri. Stai ca am recitit acum mesajul lui Madi si am inteles ca e vorba de gura lumii. Ce sa zic?...cu gura lumii nu te pui, e un motiv serios.
Madi25 spune:
Si el e bolnav si nu are voie sa bea. De fapt sufera de o boala care ii interzice total sa consume bauturi alcoolice si stie acest lucru inca din copilarie. Dar totusi a devenit alcoolic si nu se stie cat mai are de trait. Si ma uimeste pe mine ca nu se gandeste la copiii lui, la sotia sa, la nimic. Cred ca ea trebuia sa divorteze cu multi ani in urma. Copiii ei imi spuneau ca atunci cand erau mici aveau cosmaruri noaptea in care mama lor era omorata in bataie de catre tata. El si-a creat o obisnuinta de a bea cu timpul, mama lui incurajandu-l sa bea deoarece el era foarte darnic cand era beat si ii dadea ei bani fara sa fie constient ca familia lui nu mai are ce manca a doua zi. Si cu timpul, a devenit dependent astfel incat acum nu se mai poate controla. Si oricat se lupta sotia cu el, pare fara remediu. Acum i-a zis ca daca mai bea o data il paraseste. Si eu i-am spus ca din moment ce nu a pus in aplicare niciodata aceasta amenintare el nu o va lua in seama niciodata.
Mi-e mila de ea, dar eu ca strain nu ma pot amesteca in familia lor. De fapt eu ma gandesc ca singura solutie este ca ea sa plece si sa se salveze. Dar nu pot sa-i spun asta sa nu creada ca vreau eu sa-i distrug familia. Si nu am cu cine vorbi, asa ca as dori sa stiu parerile voastre.
ni-na spune:
Ciudata ultima postare....are o boala de care stie din copilarie si care interzice alcoolul..vorbim de un adult in prag de 50 ani...vorbim de o mama care il incuraja sa bea.......cred ca Madi25 nu e cazul sa te bagi,aceasta sotie va face cum o va taia pe ea capul,tu nu poti decat sa tragi niste invataminte de genul "asa nu".Sotia in cauza este eterna victima!
Amonar spune:
Sa faca o asigurare pe viata lui, daca poate s-o plateasca. In caz ca da foc la apartament si se sinucide sa ramana cu ceva bani. Chestia cu filmatul nu mi se pare o chestie deloc gresita. Sa zicem ca-l paraseste si e amenintata, poate folosi acel film cand depune plangere la politie. Dar parca ea nu vroia circ...asta era.... mie mi-e mila de copii. Cine stie ce viata vor avea ei dupa asa o copilarie.
andacos spune:
Nu sunt de specialitate ,dar..asta este comportamentul bolnavilor de alcoolism!
El santajeaza partenerul,pe cei apropiatzi cu intentzia de suicid insa...nu o va face!Asta este ,daor pentru sanataj!
Ma indoiesc ca dupa o viatza petrecuta alaturi de el,sotzia te va asculat pe tine Madi 25,itzi va lua sfaturile in seama!Deja si pentru ea este rutina de acum!Nu e timpul pierdut sa ia o pozitzie insa...ma indoiesc!
Dana
Loma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Amonar Sa faca o asigurare pe viata lui, daca poate s-o plateasca. In caz ca da foc la apartament si se sinucide sa ramana cu ceva bani. Chestia cu filmatul nu mi se pare o chestie deloc gresita. Sa zicem ca-l paraseste si e amenintata, poate folosi acel film cand depune plangere la politie. Dar parca ea nu vroia circ...asta era.... mie mi-e mila de copii. Cine stie ce viata vor avea ei dupa asa o copilarie. |
Nici o companie de asigurari din lume nu te despagubeste pt. incendierea intentionata a casei sau sinucidere.
lara_c spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Loma
Nici o companie de asigurari din lume nu te despagubeste pt. incendierea intentionata a casei sau sinucidere. |
Ba da!!!
Asigurarea de viata pe care o avem noi prevede ca 'nu avem voie' sa ne sinucidem in primele 12 luni de la incheierea politei.Apoi ...liber la sinucideri...Vb foarte serios.
Errie's mummy
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali
Amonar spune:
Nu eram nici eu sigura daca ar merge chestia cu asigurarea dar eu stiam ca nu primesti banii numai daca iti omori tu sotul sau sotia Asa ca sa faca bine sa fie macar pragmatica si sa se gandeasca la viitorul copiilor macar in felul asta. Problema e ca el probabil are doar gura mare.....Poate ar merge treaba daca ea ar pleca de la el, dupa ce trec cele 12 luni de le asigurare, dar fara sa divorteze de el. Poate atunci el se sinucide si se rezolva teburile....Scuza-ma, suna macabru, dar eu nu am nici o mila pt persoanele care nenorocesc viata unor copii.