Copiii din Valea Argovei - il primesc pe iepuras

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Cl, ti-am trimis PM, in sfarsit a aparut transfer posta romana, cred ca de la tine e suma de 100 de lei- 50 pt batrani, 50 pt copii.Te pup"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Anagel_lexi, copiii, cred ca au varste cuprinse intre 3 si 6 ani dar cu siguranta au fratiori sau surioare mai miciDeni_de ar fi nemaipomenit."Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui deni_de

In primult rind vreau sa o felicit pe buggy pt ceea ce a facut pt copilasii din Valea Argovei.
Din decembrie urmaresc subiectul si ma tot gindeam cum as putea ajuta si eu. De Craciun am ajutat in alta parte, dar acum as dori sa particip si aici.
Eu locuiesc in Germania, de aceea este mai greu sa trimit pachet.
Mai devreme am scris am trimis un mail sprea Atlassib- firma de transport si poate primesc un raspuns pozitiv de la ei- respectiv sa imi ofere ei transport gratuit pt un pachet-doua-trei... In cazul acesta o sa revin sa vad de ce ar fi nevoie in special acolo. O sa revin si daca rapunsul e negativ. O sa gasesc o alta solutie de a ajuta.

Daniela

sper sa reusesti. eu am incercat anul trecut la ei tot asa cu o donatie, dar nici pana azi nu mi-au dat un raspuns.....la telefon am vb. iar serviciile lor de coletarie sunt jalnice, de fapt cei care proceseaza serviciile.

ALEX, operatie pe cord!
3000 euro, 31 ianuarie!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deni_de spune:

Nu am primit nici un raspuns de la Atlassib :(
Va rog sa-mi spuneti care e modalitatea cea mai ieftina de a transfera bani. Respectiv fara costuri de transfer/ridicare. Eu pot sa fac transfer in euro de aici intr-un cont in euro din Romania si nu ma costa transferul. Dar cred ca sint costuri de ridicare a banilor in Romania. Sau as putea sa rog pe cineva sa transfere lei din Romania. As vrea sa se "piarda" cit mai putini bani.
Va rog sa-mi spuneti si cam cit costa un pachet trimis in interiorul Romaniei. As putea trimite ceva inspre Romania si sa fie trimis pachetul ulterior spre Bucuresti.
Posibil sa se fi discutat deja toate acestea, dar nu am timp sa ma documentez. Scuze si multumesc.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Citat:
citat din mesajul lui buggy

Cl, ti-am trimis PM, in sfarsit a aparut transfer posta romana, cred ca de la tine e suma de 100 de lei- 50 pt batrani, 50 pt copii.

Te pup

"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius

www.funscience.ro

Mama ce intarziere au avut! Bine ca am intrat. Ti-am raspuns la PM, scuze pentru intarzierea raspunsului, dar chiar nu am avut timp .

Mergi la inceput

Buna tuturor...................
In sfarsit dupa o iarna asa de luuuuuuuuuunga si cu un iepuras asa de grabit am mers si am cumparat mocheta din fondurile disponibile stranse cu ocazia Craciunului.
Stiti ca va spuneam ca au o mocheta veche de 15 ani si un linoleum ingrozitor.
Cu linoleumul nu am avut inca asa noroc...mocheta e draguta si s-a incadrat in buget...linoleum nu mai aveau asa cum cautam eu.
Le-am mai cumparat mingii de volei si fotbal si am niste saci de jucarii stransi intre timp. Voi face fotografii ca de obicei sa va arat.
Mirela, nu am uitat de articol, dar nu am apucat sa cheltuiesc inca tot bugetul disponibil si as dori sa redau ceva complex si explicit nu doar jumatati de actiuni. Mai am de achizitionat o combina muzicala si niste chestii pentru gradi
Vreau sa mergem dupa paste sa plantam flori si copacei, poate se mai inscriu voluntari, ce parere aveti.
Va pup, va iubesc, va tin la curent si va multumesc.Buggy"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput