Copiii din Valea Argovei - il primesc pe iepuras
Buna tuturor...................
In sfarsit dupa o iarna asa de luuuuuuuuuunga si cu un iepuras asa de grabit am mers si am cumparat mocheta din fondurile disponibile stranse cu ocazia Craciunului.
Stiti ca va spuneam ca au o mocheta veche de 15 ani si un linoleum ingrozitor.
Cu linoleumul nu am avut inca asa noroc...mocheta e draguta si s-a incadrat in buget...linoleum nu mai aveau asa cum cautam eu.
Le-am mai cumparat mingii de volei si fotbal si am niste saci de jucarii stransi intre timp. Voi face fotografii ca de obicei sa va arat.
Mirela, nu am uitat de articol, dar nu am apucat sa cheltuiesc inca tot bugetul disponibil si as dori sa redau ceva complex si explicit nu doar jumatati de actiuni. Mai am de achizitionat o combina muzicala si niste chestii pentru gradi
Vreau sa mergem dupa paste sa plantam flori si copacei, poate se mai inscriu voluntari, ce parere aveti.
Va pup, va iubesc, va tin la curent si va multumesc.BuggyBuna, In primul rand, va doresc La multi ani, multa sanatate si un 2010 fericit care sa va implineasca mai mult decat oricare dintre anii trecuti!!!!! M-am gandit sa deschid acest nou subiect in legatura cu copiii din Valea Argovei pentru a putea fi mai usor de dezbatut. Asa a inceput totul: "Craciun de vis" : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145099&whichpage=1 Ep 1 : Curatenie la gradi http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145947&whichpage=1"Bazarul de ratuste" http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145982&whichpage=1BUUUUUUUUUUUN Ce ne propunem mai departe- sa incurajam comunitatea din Valea Argovei sa se implice mai mult in viata si educatia copiilor de-acolo si impreuna sa punem umar la umar si sa le oferim un loc de joaca si de invatat mai potrivit.
Au ramas fonduri de la Craciun, se mai aduna fonduri de la bazarul de ratuste, am promisiuni de sustinere in ceea ce priveste amenajarea unor spatii de joaca...cu putina preocupare cred ca impreuna putem face diferenta in viata acestor copii.Cum puteti ajuta : Puteti contribui cu absolut orice va e mai la indemana : donatii financiare, hainute si jucarii, alimente, o vorba buna, un strop din energia si preocuparea de zi cu zi In prima faza cu banii stransi aici pe sie, ne-am gandit sa dotam gradinita cu mocheta, linoleum si o combina muzicala si scoala cu cateva elemente pentru sport. Pe viitor as vrea sa plantam copacei flori, sa fac rost de materiale si sa ii punem pe parinti sa contruiasca bancute si masute pentru copii dar sa le luam pe toate pas cu pas Datele mele de cont sunt : STOICA ANDREEA-MIHAELA : BANCA TRANSILVANIA filiala LACUL TEI
Cont lei : RO 25 BTRL04401201I4990400Cont euro: RO 24 BTRL04404201I49904xxSWIFT : BTRL RO 22xxxIMPORTANT!!!! Va rog sa mentionati atunci cand faceti transferul "ajutor umanitar pentru copii" deoarece eu mai organizez o actiune pentru batrani la subforumul "Umanitare"
si sa nu le incurcam In cele ce urmeaza voi reactualiza lista donatorilor pentru proiectul nostru pentru a vedea exact cum stam cu situatia financiara.Madyn 100 lei
Carolinah 200 lei
Danielag 50 lei
Ralcat 80 lei
Stefaniya 250 lei
Kover 50 lei
Arhistefy 100 lei
Cloreta 150 lei
Cricor 50 lei
Laurina 40 lei
Cl 50 lei
Anonim forum 15 euro
Bani stransi de Irinusha 246 euro ( in cel mai scurt timp fac rost si de lista celor care au trimis paypal)
Bazar ratuste Kariguld 450 lei
Bazar ratuste Kay 200 lei
Bazar ratuste Adis 220 lei
Bazar ratuste Vikinga 100 euro
Bazar ratuste Mslara 100 lei
Bazar ratuste Bulinuta27 50 lei
Bazar ratuste Deany 160 lei
Bazar ratuste Marina 150 lei
Bazar ratuste Sirimie 125 lei
Bazar ratuste Buggy 150 lei
Bazar ratuste Misha71 100 lei
LISTA PAYPAL IRINUSHA Bazar ratuste gabidaniela: 15 $ - (14,11 $ cu comision)
Bazar ratuste aniela23: 30 pounds britanici (28,63 cu comision)
Bazar ratuste motanik: 20 Euro (19,27 Euro cu comision)
Bazar ratuste Irinusha: 10 Euro jma: 80 € (78,13€ cu comision - 2 tricouri)
desprecopii: 100 Euro (97,75 Euro cu comision)
DarkBendis: 27 Euro (26,14 Euro cu comision)
philip: 20 $ (18,92$ cu comision)
uta_ciun: 23$ (21,80$ cu comision)Daca am sarit pe cineva va rog mult sa ma trageti de maneca Maine 07.01 merg la banca pentru un nou extras de cont si noi confirmari. Multumesc mult
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro
Raspunsuri
Irinusha spune:
Buggy, tot uit sa-ti trimit pm, asa ca-ti scriu aici.
Binenteles ca poti folosi contul meu de paypal si mai departe, chiar ma bucur ca pot ajuta putin.
Numai bine!
Mamica de Cristian - (fiul meu preferat) & Amélie - (fiica mea preferata)
--------------------------------------------------------
www.watch-in.com=>un altfel de forum ptr. romanii de pretutindeni
buggy spune:
Irinusha multumesc mult. Roxi, daca nu esti din Bucuresti, iti trimit un PM cu datele mele si poti trimite prin posta sau daca esti din Bucuresti, ne putem intalni.
Saptamana viitoare la inceput merg sa aleg mocheta si sper sa imi ajunga bani si de linoleum pentru gradi ( plus ar mai trebui o combina muzicala) sa vedem sper sa reusesc sa cumpar tot ce mi-am propus"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro
cl spune:
Buggy, ti-am trimis si eu niste bani in decembrie, cam cu o luna in urma (jumatate din ei erau pentru copii, iar cealalta jumatate erau pentru batrani). Stiu ca ai avut incurcaturi cu banca. S-a rezolvat, banii au intrat in cont?
buggy spune:
Buna tuturor,Cl, te rog din suflet trimite-mi si mie numele tau coplet pe PM si suma transferata ca sa verific .Roxi, hainutele de copii ar fi de mare ajutor. Iti trimit PM cu datele mele, poate reusim sa ne vedem.Am avut ceva de lucru saptamanile care au trecut si din acest motiv nu am reusit sa ma mai ocup cu aceeasi intensitate de subiect. Saptamana aceasta ma eliberez si saptamana viitoare revin in forta.Va pup"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro
buggy spune:
Roxi, nu ai activat PM, te rog daca vrei poate il activezi"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro
anangel_lexi spune:
Buggy, poti, te rog, sa-mi spui, ce varsta au cei mai mici copii de la gradi? Eu am ceva hainute de la fetita mea, dar merg pentru un copilas de 2 ani - 2 ani jumate.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
deni_de spune:
In primult rind vreau sa o felicit pe buggy pt ceea ce a facut pt copilasii din Valea Argovei.
Din decembrie urmaresc subiectul si ma tot gindeam cum as putea ajuta si eu. De Craciun am ajutat in alta parte, dar acum as dori sa particip si aici.
Eu locuiesc in Germania, de aceea este mai greu sa trimit pachet.
Mai devreme am scris am trimis un mail sprea Atlassib- firma de transport si poate primesc un raspuns pozitiv de la ei- respectiv sa imi ofere ei transport gratuit pt un pachet-doua-trei... In cazul acesta o sa revin sa vad de ce ar fi nevoie in special acolo. O sa revin si daca rapunsul e negativ. O sa gasesc o alta solutie de a ajuta.
Daniela
Irinusha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deni_de In primult rind vreau sa o felicit pe buggy pt ceea ce a facut pt copilasii din Valea Argovei. Din decembrie urmaresc subiectul si ma tot gindeam cum as putea ajuta si eu. De Craciun am ajutat in alta parte, dar acum as dori sa particip si aici. Eu locuiesc in Germania, de aceea este mai greu sa trimit pachet. Mai devreme am scris am trimis un mail sprea Atlassib- firma de transport si poate primesc un raspuns pozitiv de la ei- respectiv sa imi ofere ei transport gratuit pt un pachet-doua-trei... In cazul acesta o sa revin sa vad de ce ar fi nevoie in special acolo. O sa revin si daca rapunsul e negativ. O sa gasesc o alta solutie de a ajuta. Daniela |
Hai ca sunt curioasa de fac chestii caritabile ... parca nu-mi vine sa cred. Insa daca ai succes, spune-mi si mie, ca am si eu ceva de trimis.
Multumesc! Primesc cu drag si PM-uri, numai sa primesc un raspuns pozitiv. :)
Mamica de Cristian - (fiul meu preferat) & Amélie - (fiica mea preferata)
--------------------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!"
Curiosi?