Consiliere in cariera

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Ah, Elena, daca ai stii cat de optimista sunt eu ca persoana si cu ce zambet ma prezint la interviuri... Dar este insuficient, fiindca angajatorii prefera femeile pana in 30 de ani.
Oricum, eu nu abdic, ci ma incapatanez sa caut in continuare. Acum, pe cont propriu.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Allinta, nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca angajatorii prefera femeile pana in 30 de ani. Poate pentru anumite joburi, pentru pozitii de junior, insa in niciun caz nu as generaliza!
Ba pot sa-ti spun ca unii angajatori ne-au sugerat ca nici nu isi doresc candidati sub 30 de ani. Nu de mult am angajat pe cineva la aproape 60 de ani!
Daca vrei si o statistica, mai mult de 70% dintre cei angajati de noi in ultimii 2 ani, au varsta cuprinsa intre 30 si 45 de ani.

Citat:
Oricum, eu nu abdic, ci ma incapatanez sa caut in continuare. Acum, pe cont propriu.

Foarte bine faci, nu renunta la visul tau! Mult succes!

_

Cred in soare chiar daca nu straluceste, cred in dragoste chiar daca sunt singura, cred in Dumnezeu chiar daca nu-mi raspunde.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Elena
Allinta, nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca angajatorii prefera femeile pana in 30 de ani. Poate pentru anumite joburi, pentru pozitii de junior, insa in niciun caz nu as generaliza!

La concluzia asta am ajuns in urma propriei experiente. Banuielile mele au fost confirmate de catre un director care a avut bunavointa sa fie sincer cu mine.

Ce inseamna pozitii de junior ?!

allinta

Mergi la inceput

Nu stiu ce pozitie vizezi si nu stiu ce criterii de selectie avea acel domn director (adica isi dorea o persoana competenta sau doar una tinara?), insa te asigur ca generalizezi!
Eu, de exemplu, mi-am gasit de lucru la 38 de ani.

Pozitie de junior inseamna o pozitie de incepator, entry-level. Sunt pozitii pentru absolventi sau cu experienta de un-doi ani si normal ca pentru aceste pozitii nu au cum sa fie mai mari de 30 de ani.

_

Cred in soare chiar daca nu straluceste, cred in dragoste chiar daca sunt singura, cred in Dumnezeu chiar daca nu-mi raspunde.

Mergi la inceput

Iata ce meserie visez eu sa practic cu drag :

http://forum2.desprecopii.com/classDetail.asp?id=23639

allinta

Mergi la inceput

Am vazut. Cu atit mai mult sunt convinsa ca in aceasta meserie varsta de pana in 30 de ani nu este un criteriu. Dimpotriva, cineva trecut de 30 de ani inspira mai multa incredere. Anul trecut am avut un plasament pe o pozitie de contabil sef o doamna trecuta de 40 de ani si au ales-o tocmai pentru ca le-a inspirat cea mai mare incredere si seriozitate.

Asa ca, draga allinta, nu-ti pierde nadejdea, sunt sigura ca vei reusi!!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Elena
Asa ca, draga allinta, nu-ti pierde nadejdea, sunt sigura ca vei reusi!!

Sper.
Nu as vrea sa fiu nevoita sa ma reorientez profesional.

allinta

Mergi la inceput