FIV 262

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Citat:
citat din mesajul lui adia_25

Buna
intrebare pentru fetele cu mai multe incercari de FIV-- ce faceti dupa mai multe incercari: schimbati doctorul, clinica?

eu am trecut prin 3 FIV ICSI, nereusite la clinica Dacia Medical; procedura a mers de fiecare data bine, dar fara sarcina- nu am primit explicatii, probabil calitatea embrionilor
multumesc!

cauta un dr in care sa ai incredere. nicio explicatie? de la cezara bucur?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Schimba locul, schimba norocul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria08 spune:

Fetelor, cine v-a facut prima injectie sau v-a invatat sa o faceti? Eu nu cunosc nicio asistenta si habar n-am incotro s-o apuc cu penul intr-o mana .. si cu instructiunile in cealalta.
Voi cum ati procedaUnde sa ma duc? la salvare, la spital, la o policlinica, la maternitate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana_bebe

un bebe luptator in burtica.

Felicitari Dana_bebe pt bebe luptataor din burtica.
Sarcina usoara in continuare!
Am citit intotdeauna postarile tale cu drag .

Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
Factor antinuclear pozitiv
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui daria08

Fetelor, cine v-a facut prima injectie sau v-a invatat sa o faceti? Eu nu cunosc nicio asistenta si habar n-am incotro s-o apuc cu penul intr-o mana .. si cu instructiunile in cealalta.
Voi cum ati procedaUnde sa ma duc? la salvare, la spital, la o policlinica, la maternitate?

mie mi a aratat dr Matei si dr Zadori
e simplu de facut, nu te impacienta,dupa ce dozezi penul, stergi bine locul unde il vei injecta, apuci intre degete locul si introduci acul penului sub piele oblic, care este foarte subtire, si apoi apesi incet pe butonul penului, vei auzi cate un click, dupa fiecare click astept cateva secunde ca se intre serul.
hai curaj ca e simplu, eu mi le am facut singura, una singura mi a facut o o asistenta la clinica Kalli, dar asa de tare m a durut ca nu am mai calcat pe la cabinet decat pt analize de sange.
mult pana faci una ca apoi o sa fie din ce in ce mai simplu.

pupi si curaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

daria...poti merge la orice spital sa-ti faci injectia.
eu nu mi-am facut nicio injectie singura...si nici batuta nu-mi fac.
dar este posibil sa-ti ceara reteta cu care ai luat injectiile la clinica/spitalul unde mergi sa ti-o faci...eu asa am patit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:

Daria pe cat de sperietor pare pe atat de simplu e sa stii!
Eu am fost instruita de la clinica de asistenta ce-mi dadea medicatia saptamanal.
Asa cum a explicat foarte bine mirela 2, pe care o pup, se face in burtica, cam in jurul buriculul, alternativ partea stanga cu partea dreapta zilnic, la aceeasi ora.
iei o bucvatica de butica in cealalta mana, stergi cu tampon imbibat in dezinfectant si pac aplici perpendiculat de intra tot acul sa stii, fara durere pentru ca este foarte fin si subtire. Apesi pe pistin, auzi click si numeri pana la 10 apoi scoti pen-un, se arunca acul, se pune capacul pen-ului, apoi in cutia sa la frigi pana a doua zi la aceeasi ora. Daca-mi amintesc bine nu se frectioneaza ca la alte injectii. nu ramane semn, decai un punctulet minuscul, nu ramai cu durere.
daca faci o cautare pe net sigur gasesti pe youtube exemplificat, parca in timpul in care imi facea eu am gasit ceva.
Nu sunt dureroase si dupa primele injectii totul devine o rutina zilnica sa stii.
Bafta si sa ai incredere in tine!
Doamne Ajuta!

castelana fericita 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:

Daria exista pe youtube un filmulet explicativ in care-ti arata toti pasii.
Cauta-l si sigur te va ajuta.
Da un search pe google cu youtube si acolo cauta "puregon pen".
Mie la primul Fiv mi-a facut o prietena, asistenta, pana intr-o zi cand a intervenit ceva si n-a putut veni.Asa ca mi-am luat inima in dinti si dupa ce am urmarit cu atentie filmuletul mi-am facut singura.
La urmatorul FIV mi le voi face singura cu siguranta,pt. ca e super usor.
Pupici!

Alina in asteptarea unei minuni de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

adia_25 si eu am trecut pe la Cezara Bucur pana am ajuns la Budapesta si n-am fost multumita deloc de prestatia ei. Mi se pare tare supeficiala si uneori chiar lipsita de profesionalism. Cel putin asa s-a purtat cu mine si imi pare bine ca dupa un an de tatamente, inseminari si asteptarea unui fiv m-am trezit la realitate. In sept. 2009 trebuia sa incep fiv dar cand m-am dus in a doua zi de cm mi-a spus ca nu mai am foliculi antrali si nu mai pot face copii!! ASA verde in fata, fara nici o pregatire! Si asta dupa ce lunile anterioare facusem inseminari si avusesem cate doi foliculi in fiecare luna! Probabil vroia sa-mi doneze niste ovocite...Timp de o luna am fost socata,plangeam tot timpul. O prietena care a facut IA si FIV la ea si care s-a orientat apoi spre Budapesta m-a incurajat si m-am hotarat sa merg si eu la Kaali. Iti recomand cu caldura pe dr. Peter Kovacs, este un profesionst. Am facut fiv in ian si acum astept rezultatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Daria, cred ca prima injectie e bine sa-ti arate o asistenta cum sa o faci ca sa capeti incredere in tine. Urmareste si filmuletul de pe youtube si apoi si gur o sa te descurci singura. Succes si sa fie cu noroc!

Mergi la inceput