FIV 262

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Draga Dana bebe,

multumesc pt sustinere! eu am sarcina oprita in evolutie la 6 sapt dupa al 2 lea FIV. M-ai incurajat si mi-ai zis sa mai astept un pic cu chiuretajul, ca poate se elimina de la sine. Eu il am oricum programat miercurea viitoare, dar sper sa nu mai fie nevoie...

De 2 zile sangeram mai abundent si aveam dureri ca la ciclu, moderate. Dar azi noapte pe la 3 m-au trezit din somn niste dureri foarte intense, cred ca erau contractii uterine, nu stiu! au durat cred vreo 20 de minute. ma indoiam de durere si m-am speriat rau, m-am imbracat si l-am trezit pe sotul meu sa mergem la spital.
Dar cat ne gandeam la ce spital sa mergem, durerile s-au linistit ca prin minune (pt ca nu cred ca au trecut de la 1 Flamexin si 1 Algocalmin), si atunci am decis sa renuntam la spital si m-am culcat. Pe la 8 m-am trezit din nou cu hemoragie, care a fost abundenta, ïn jet". de atunci ma simt mai bine, mai am ceva dureri, dar suportabile, si hemoragie cu sange rosu, usoara.
sper sa fi scapat. ai idee daca asta ar putea fi avortul spontan? m-as bucura sa nu mai fie nevoie de chiuretaj...traumatizant, si apoi, daca imi iau inima in dinti sa incerc din nou, tb verificat uterul, din nou HSG (dureroasa, nu mai vreau) sau histeroscopie (scumpa)...

oricum o sa merg sapt viitoare la o eco...ai auzit, sau vreuna din fete stie despre avortul medicamentos cu Cytotec? oare daca nu s-a eliminat chiar totul, o pastila din asta m-ar ajuta?

dragele mele fivoase, sper ca nu v-am intristat cu povestea mea! prin cate tb sa mai trecem...va doresc succes la toate, sa treceti peste toate necazurile si sa va vedeti bebelusul mult visat in brate!

povestile voastre m-au incurajat si m-au intarit sa incerc al 2lea FIV! terminat in atata suferinta, din pacate...

ce nu ne distruge ne face mai puternici

Gabi cea trista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Gabi,
asa am patit si eu, am eliminat sarcina la 6 saptamani cu o gemoragie puternica, in jet, asa cum ai spus. Din pacate eu am continuat sa sangerez, putin, dar zilnic, m-am dus la eco si aveam resturi. Pana la urma n-am scapat de chiuretaj. Eu zic sa-ti faci o ecografie, si daca totul e ok nu trebuie sa te chiuretezi. In principiu, sarcinile pana la 8 saptamani se elimina cu totul. Eu am fost o nefericita exceptie.
Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Gabi - Pui drag sper sa fi scapat de chiuretaj si la ecografie sa fie uterul curat.
De ce trebuie sa mai faci o HSG sau o histeroscopie ?
Am auzit de atatea sarcini oprite in evolutie incat nici nu mai stiu ce sa cred. Dupa toata lupta cu FIV-urile, dupa bucuria aflarii vestii ca in sfarsit reusesti, sa vina aceasta dureroasa veste cred ca este crunt. NU imi pot explica de ce Dumnezeu hotaraste asa.
Am citit la fete despre avortul medicamentos dar cred ca deja nu cred ca mai este cazul la tine. Poti gasi in capitolele din urma detalii din pacate nu imi amintesc in care.
Of as vrea sa te pot alina, stiu ca nu se poate si ca doar timpul si visul ca intr-o zi vei reusi sa tii o minune in brate te vor face sa mergi inainte. Acum un ingeras te va ajuta de acolo de sus! Asa ca trebuie inca o data sa fi curajoasa! Poti sigur poti!
Roaga-i pe Dumnezeu si pe Maica Domnului sa te ajute!
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

DanaBebe iti multumesc pentru incurajari.
Gabi imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva. Doamne cite trebuie sa induram noi pentru placerea imensa de a ne stringe copilasul in brate! Sa dea Dumnezeu sa fie bine. Iti tinem pumnii.
Pe mine m-au sunat de la clinica si mi-au zis ca maine facem transferul la 12. Cel ramas s-a divizat si deocamdata se prezinta bine. Sa speram ca pina maine va fii la fel. Or sa-i faca si AH asa ca m-am mai linistit. Cel putin se maresc sansele.
Fetelor vreau sa va multumesc inca o data pentru tot suportul moral pe care mi l-ati dat. Nu stiu ce ma faceam fara voi.Va trimit o mare de flori la toate. Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui violab

Pe mine m-au sunat de la clinica si mi-au zis ca maine facem transferul la 12. Cel ramas s-a divizat si deocamdata se prezinta bine. Sa speram ca pina maine va fii la fel. Or sa-i faca si AH asa ca m-am mai linistit. Cel putin se maresc sansele.

Viola, papa bine si consistent de calitate, asta sa-i creezi lui bebe un cadru bun si maine inainte de ET ai grija si cu cosmeticele. Sa nu te dai dupa dus cu nimic si macar pana la analiza beta sa stai cat mai naturala asa, cel mai bine este cu apica si sapan cat se poate de diluat. Cica bebe poate fi :deranjat" de mirosurile puternice. Cat mai mult repaus dupa ET, macar cateva zile daca stai mai linistita, bei multe lichide si cu voia lui Dumnezeu sigur tot va fi bine!
uite ca sa te inspiri iti trimit un link, cu idei despre alimentatie.
http://www.jurnaldesarcina.com/category/saptamana-1-de-sarcina.aspx
Bafta multa si ai grija de tine!

castelana fericita 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Draga Violab, iti tin pumnii ,maine si ma rog pt. tine sa fie bine. Si eu am facut pe 8 ianuarie ET cu un singur embrion. Am obtinut un singur ovul dupa stimulare si dr. mi-a spus ca am trei optiuni:sa intrerupem tratamentul, sa fac IA sau sa mergem mai departe cu FIV.Am ales sa mergem mai departe, ovulul s-a fecundat si am facut ET dupa 48 ore +AH. Acum astept cu emotii sa fac betaHCG-ul la 12 zile, stiu ca sansele nu sunt f. mari dar trebuie sa speram si sa luptam chiar daca ar fi o sansa la o suta!
Incearca sa stai cat mai linistita dupa ET si iti doresc din suflet sa fie cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC

Citat:
citat din mesajul lui violab

Viola, papa bine si consistent de calitate, asta sa-i creezi lui bebe un cadru bun si maine inainte de ET ai grija si cu cosmeticele. Sa nu te dai dupa dus cu nimic si macar pana la analiza beta sa stai cat mai naturala asa, cel mai bine este cu apica si sapan cat se poate de diluat. Cica bebe poate fi :deranjat" de mirosurile puternice. Cat mai mult repaus dupa ET, macar cateva zile daca stai mai linistita, bei multe lichide si cu voia lui Dumnezeu sigur tot va fi bine!
uite ca sa te inspiri iti trimit un link, cu idei despre alimentatie.
http://www.jurnaldesarcina.com/category/saptamana-1-de-sarcina.aspx
Bafta multa si ai grija de tine!

castelana fericita 28+

Sarut mina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Gabi_B, multa putere, fata draga

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adia_25 spune:

Buna
intrebare pentru fetele cu mai multe incercari de FIV-- ce faceti dupa mai multe incercari: schimbati doctorul, clinica?

eu am trecut prin 3 FIV ICSI, nereusite la clinica Dacia Medical; procedura a mers de fiecare data bine, dar fara sarcina- nu am primit explicatii, probabil calitatea embrionilor
multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

violab, doamne ajuta. zi o rugaciune si la sf stelian, protectorul copiilor. ne gandim la tn maine. si zi asa: o sa se lipeasca, o sa se lipeasca, o sa se lipeasca!

Mergi la inceput