vreau sa alaptez!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flloryy spune:

Va multumesc din suflet pt incurajari.
Am intrat mai tare in panica cand prietene de-ale mele mi-au spus ca in 20-30 de minute copiii lor se satura.... si cu al meu stateam si 2-3-4-n ore... si tot plangea cand ii scoteam sanul din gura... Pediatra a spus ca nu ii bine asa... ii ca si cum am manca noi o farfurie de supa in 3 ore... M-am muls 120 ml cand trebuia sa ii dau lui sa pape....sa vad daca am destul.... daca se satura...
Sper sa reusesc sa il alaptez, mi-ati ridicat moralul.
Stiu ca el prefera sanul, a lasat sticluta de lapte praf si m-a prins de san prin bluza, mi s-a rupt sufletul...asta a fost la inceput, dar inca sare ca un catelus la san....:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joklk spune:

Flloryy, eu am stat cel mai mult 12 ore cu ea la san. A fost o perioada la inceput cand statea mai tot timpul agatata de mine. In timp si-a facut ea un program. Am avut si eu o perioada cand cineva m-a stresat ca nu se satura, ca trebuie sa ii fac proba suptului, ca trebuie sa ii dau completare...am avut noroc cu doamna noastra doctor neonatolog care m-a calmat, care mi-a explicat ca proba suptului facuta intr-o zi nu are nici o relevanta, ca sanul e ca si cornul abundentei si ca va produce atata lapte cat are nevoie bebe doar sa il pun la san.
Deci continua sa il pui pe bebe la san si dupa mine renunta la completare. Daca bebe ia bine in greutate si in rest e vesel si vioi nu sunt probleme.

Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
universul meu de copil - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sunt unii copiliasi care stai l;a san incontinuu nu pentru hrana, ci pentru apropiere.Nu are legatura cu camtitatea de lapte.
Asa a fost si fata mea cea mare.
Nu exagerez, pana la 3 luni a facut asa.
Pur si simplu asta e....o zsa fii zombie cateva saptamani, dar dupa aia TRECE.

:))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

La noi recordul a fost de 10 ore de supt continuu, noapte de noapte si asta pe la 1 an si jumatate, iar bebe mic fiind doar 5 ore, dupa care a varsat tot (a avut reflux) - pacat de munculita lui....
In mod normal sugea insa cam o ora, o ora apoi stateam nemiscata cu el in brate sa nu-l deranjez ca sa nu verse (era f sensibil si abia respiram), si dup'aia ii era iar foame. Intr-o zi am avut curiozitatea sa cronometrez si...da....sugea aproape continuu, singurele pauze pe care mi le permitea erau cele de urgente fiziologice...
Sfatul meu: nu mai masura nimic, nu te mai invinovatii, bea cat mai multe lichide si repeta-ti in gand "am lapte, am lapte" - pt ca de acolo vine. Am avut vre-o 2 momente grele in bebelusia puiului meu si mi s-a oprit laptele pur si simplu - cate o zi n-am avut. Noroc ca-i incapatanat si nu a vrut sa pape alt fel de lapte si s-a rezolvat pana la urma problema.
Oricum tu nu poti sa storci cat poate el sa suga. Nu dispera, linisteste-te, eu ti-am zis ca am patit sa nu mai curga chiar deloc (la 2 si la 4 luni) asa ca orice e posibil, dar mai ales productia de lapte. Pune copilul la tzatza si se rezolva totul.

mamica de sef mic (08.09.2006)
Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Da, si eu intrasem in depresie cand auzeam de la prietene: sigur nu se satura, copilul tb sa stea 10 minute la un san, pe urma pac 10 minute la sanul celalalt si pe urma 3 ore somn. Innebuneam, dar pe urma m-am convins ca sunt copii si copii. Al meu pana la un an si 4 luni nu a dormit niciodata mai mutl de o ora jumatate legat, se trezea sa suga si din ora in ora. Asta nu insemna ca nu aveam lapte, asa era el. Nu exista lapte prost, lapte slab, am avut zile cand stateam non stop cu el la san. Pe urma cand i-au iesit dinti si masele, nu vroia nimic altceva decat san si iar san. Nu mai asculta pe nimeni altcineva, asculta-ti doar copilul.

Mergi la inceput