Manipularea copilului
Raspunsuri - Pagina 2
Elle_seb spune:
Vreau sa aflu ce se intampla cu copilul meu. Vreau sa aflu daca doar il rasfata peste masura sau ii si picura venin in ureche. Sunt ingrijorata pentru psihicul copilului meu, e schimbat...
Ma intreb daca un psiholog mi-ar putea spune ce se intampla cu copilul meu cata vreme nu e langa mine.
In cazul in care ii spala creierul, ma intreb daca legal pot face ceva si cum pot demonstra lucrul asta.
Elle
_
www.immunocalromania.blogspot.com/" target="_blank">Pentru un sistem imunitar puternic
maru spune:
a semnat actele prin care e de acord ca tu sa iei copilul in Canada?
ca daca nu, prevad o actiune in instanta si multe necazuri!
SufletDInger spune:
Cred ca un psiholog v-ar ajuta.
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
ruxij spune:
Elle, e f. trist:( E buna intrebarea, a semnat actele? Ca dc. le-a semnat, il scapi repede pe copil de aceste influente. E clar ca e asmutit impotriva ta cand merge acolo. Am auzit din pacat la altcineva o poveste oarecum asemanatoare. Ea divortata si recasatorita, a mai avut un alt copil cu sotul nr 2, toate bune la inceput, doar ca de cate ori mergea copilul la tata se intorcea schimbat, ca copilul 2 nu e frati-su, ca nu stiu ce. Acum copilul e mare si nu prea mai tine legatura cu mama sa, care sufera f. tare:( Ea e si o fire mai rece, nu stiu amanunte, dar poate nu a stiut exact cum sa faca sa deschida caile de comunicare. Incearca din toate puterile sa ii oferi extra atentie, mai ales ca mai ai si alti copii, asta cred ca contribuie... Ca tot ce ii sufla ei in ureche sa ii demonstrezi ca nu e asa, ca el e nr 1 pt tine etc... Sper sa rezolvi!
Elle_seb spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maru a semnat actele prin care e de acord ca tu sa iei copilul in Canada? ca daca nu, prevad o actiune in instanta si multe necazuri! Emma Aida e inger ![]() Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
Nu a semnat si noi suntem pregatiti de proces. Am gasit avocat, urmeaza sa demaram. Am incercat sa discut cu el amiabil de cateva ori sa stabilim un program de vizita dar nu am avut cu cine discuta.
De saptamana viitoare incepe "distractia".
Elle
_
www.immunocalromania.blogspot.com/" target="_blank">Pentru un sistem imunitar puternic
ruxij spune:
Ah, nu a semnat, succes!! Cred ca din cauza asta il manipuleaza pe copil clar! Sper sa castigi si sa il iei de sub influenta lui.
Elle_seb spune:
| citat din mesajul lui ruxij Elle, e f. trist:( E buna intrebarea, a semnat actele? Ca dc. le-a semnat, il scapi repede pe copil de aceste influente. E clar ca e asmutit impotriva ta cand merge acolo. Am auzit din pacat la altcineva o poveste oarecum asemanatoare. Ea divortata si recasatorita, a mai avut un alt copil cu sotul nr 2, toate bune la inceput, doar ca de cate ori mergea copilul la tata se intorcea schimbat, ca copilul 2 nu e frati-su, ca nu stiu ce. Acum copilul e mare si nu prea mai tine legatura cu mama sa, care sufera f. tare:( Ea e si o fire mai rece, nu stiu amanunte, dar poate nu a stiut exact cum sa faca sa deschida caile de comunicare. Incearca din toate puterile sa ii oferi extra atentie, mai ales ca mai ai si alti copii, asta cred ca contribuie... Ca tot ce ii sufla ei in ureche sa ii demonstrezi ca nu e asa, ca el e nr 1 pt tine etc... Sper sa rezolvi! |
Si al meu tot asa, cat e cu mine, e ok, mai are faze de gelozie cu cea mica, dar o si iubeste, se joaca cu ea, o dragaleste. Cand vine de la ta-su zice ca nu mai vrea s-o mai vada. Eu fac tot posibilul sa-i ofer la fel de multa atentie ca si celei mici, poate nu mereu imi reuseste, dar asta nu e un motiv sa-l aud cu orori de-astea. Eu sunt o fire foarte iubitoare cu copiii si le ofer multa afectiune, deci nu avem probleme de genul asta, si fi-miu e foarte afectuos cu mine in mod normal, cand se intoarce de acolo insa e problema.
Elle
_
Elle_seb spune:
Maru, la ce fel de necazuri te referi?
Elle
_
Elle_seb spune:
| citat din mesajul lui ruxij Ah, nu a semnat, succes!! Cred ca din cauza asta il manipuleaza pe copil clar! Sper sa castigi si sa il iei de sub influenta lui. |
Deci nu sunt eu nebuna...
Multumesc, o sa-l castig, grija mea este insa ca el o sa-l tarnaie atat cat o sa poata, cum a facut si cu procesul de divort.
Elle
_
ruxij spune:
Probabil va taragana, inarmeaza-te cu multa putere!! Gramada pe copil cu iubirea, poate sa ii oferi chiar mai multa atentie ca fetei, dc. ea e mica nu se "prinde" deocamdata. Pt. copil e o perioada dificila si din pacate ta'su nu ii face nici un bine. Extra atentie, asta e tot ce poti face. Pe tac'su si parintii lui nu ii poti schimba din pacate:( Iti tin pumnii din tot sufletul!