Diana nu mananca!
Raspunsuri - Pagina 2
lorellay spune:
pai..e a mea si e cea mai faina nu?
nu stiu sa un poza aici..si nici nu am
poate va uitati aici www.soranabratu.blogspot.com
selene bunny ma uit acum
www.duracell-romania.ro/galerie-foto/lorellay/2/" target="_blank">[ Un vot pentru Codrin va rog mult!]
lorellay spune:
nushulica nu-s de acodr asa..cu plimbatul cu castronul prin casa..oricat as fi de disperata asta n-o s-o fac..o face mama...o facea mama si cu mine..si eu tot nu mananc..adica mananc pentru ca trebuie ..fffff rar mi-e foame sau pofa de ceva...
www.soranabratu.blogspot.com
www.duracell-romania.ro/galerie-foto/lorellay/2/" target="_blank">[ Un vot pentru Codrin va rog mult!]
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorellay o facea mama si cu mine..si eu tot nu mananc..adica mananc pentru ca trebuie ..fffff rar mi-e foame sau pofa de ceva... |
Si mai cauti raspuns?
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
Ayla21 spune:
Sorana, spune-mi ce inaltime are Diana? Mi se pare destul de inalta.
Si am vazut pozele cu voi la nunta, tu subturica, trasa prin inel, tati la fel, cum vrei si tu un copil grasunel? ca asta ma intreba si pe mine lumea "cu cine vrei sa semene?"
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
dennissa spune:
Sincer nici eu nu sunt de acord cu alergatul cu castronelul in mana dupa "mofturosi"
Dar..cu toate astea, al meu fitzos dimineata nu vrea in scaunel sa pape si iaurtul de la 9:30 il serveste pe canapea, dar sta cuminte pana-l termina... nu stiu care e ideea, dar numai asa il vrea. Daca il pun in masa.."la revedere" nici nu gusta, cum il pun pe canapea sau pe fotoliu il radiaza
Dar la masa de pranz stam in scaunel pana terminam de papat. Cum da semne ca nu mai vrea DELOC il iau jos.
Noi mai avem un "ritual" al mesei ca sa zic asa: daca nu isi vede farfurioara lui cu ventuza (asta ca sa nu zboare prin casa) si lingurita in fata nici nu deschide gura. Cu tacamul si farfuria in fata, altfel merge treaba. Ii pun la el in farfurie un pic din mancare si restul e la mine (in siguranta) si asa manaca el. Mai se face ca manaca singur, mai isi si nimereste gurita si atunci se simte chiar erou . Fara aceste "chestii" nu ne iese masa in regula...Cateodata trebuie sa-i aduc o ratusca de plastic sa o hraneasca si pe ea sau daca e tati prin zona ii da lui sa pape.
Oricum eu sunt multumita ca nu trebuie sa aduc jucariile de prin casa sa i le afisez ca sa manance. Asa macar se invata sa pape singur...
lorellay- eu zic sa stai linistita ca nu papa chiar asa putin. Are in meniu fructe, legume, carnita, mult lapte. Iaurturi nu-i dai?
Eu zic sa n-o fortezi sa pape ca eu am facut asta si m-am ales cu o urticarie urata de cum s-a scarbit de la papa fortat
Las-o in ritmul ei..poate are o etapa in care nu poate mai mult de atat...nu ii ies dintii? Ca asta e cea mai frecventa cauza a lipsei poftei de mancare. La noi asta a fost cauza cam de fiecare data. Dar el era fara pofta inainte cu vreo o luna sa iasa dintii. Apoi isi revenea!
Ai incercat sa o lasi sa "guste singura" din papica ei? sa o pipaie, sa o "admire". La noi de exemplu tot ce e verde e super bun. Cum vede verde in farfurie incepe sa rada...pe bune vorbesc acum! Intr-o vreme ii puneam spanac in orice mancare ca sa fie verde (asta pana a descoperit farfurioara si lingurita lui de care nu se dezlipeste la masa)
si muuuulta rabdare si "idei"
alessia2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorellay Ce ma fac? Are 1 an si aproape 2 luni... Nu vrea si pace...dechide guritza la primele 4-5 bucatele si apoi gata..strange guritza, imi prinde mana..am incrcatfortat sa-i mai bag in gura..da nu veau asa...sa o fortez..ciorbitza mananca putin mai bine..da si aia.poate-s eu dusa..ca am numarat nu mai mult de 30 lingurite... de mica a luat putin in greutate..acum are putin peste 10 kg...arata bine..adica are carniza pe picioruse, gropite in coate, genunghi..dar totusi sa manance si ea ceva... dim pe la 8-9 papa cam 150 ml lapte pe la 10 juma de banana, sau juma de feliuta de paine cu ceva la pranz 13-13.30 ceva ciorbitza la 16-17 iar catvea guri de fruct seara pe la 19 cateva bucatele de paine cu ceva lapte vreo 200 ml la pranz si seara tot vreo 200ml ce ma fac? www.duracell-romania.ro/galerie-foto/lorellay/2/" target="_blank">[ Un vot pentru Codrin va rog mult!] |
Eu zic totusi ca-i dai cam des...renunta in primul rand sa-i mai dai ceva..oricat de mic ar fi intre mese...si da-i nu mai de vreme de 4 ore...si ai sa vezi c-o sa manance...sau cel putin asa ar trebui...daca nu..calcliu ii dai? Acesta face pofta de mancare...Sanatate multa!
Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
lorellay spune:
alessia..nu-i dau calciu..a iesit la analize cu Ca putin peste limita
ayla...are 70-72 inaltimea...
nu ii dadeam intre mese...dar tot nu manca..acum ii mai dau cateceva..sa manance orice si oricand ..macar putin...
www.duracell-romania.ro/galerie-foto/alinb/1/" target="_blank">[ Un vot pentru Diana va rog mult!]
Raluca_Ioana spune:
Buna seara fetelor!ma numar si eu printre mamicile cu puisori care nu mananca cum trebuie.am o fetita de 7 lunitze care nu vrea sa manance hrana solida, in special, mai mult lapte.dar inainte mananca destul de bine insa acum...e jale cu mancatul.sunt fff ingrijorata pt ca luna trecuta nu a pus nimik pe ea,iar dr mi-au zis ca nu are numic.intr-adevar e ff energica insa nu cred ca de aceea nu a pus pe ea.si nici de la dintisori nu cred ca e mai ales ca la primii 2 nu a facut figurile astea.Ii dau si Ca si vitamine pt pofta de mancare si nu se vede nici un rezultat.mai avem de mers la un medic in Sibiu sa vedem ce ne zice si sa vedem ce analize am putea face.
cam atat momentan.ma bucur ca exista un astfel de subiect.
va pup si va urez o noapte linistita!