Pestisorii (53) * La multi ani !!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Cryna , cred ca la un moment dat toti copii se joaca cu albia ..si Ana o plimba prin casa , se baga in ea , se joaca ...., pune pauisle .etc ....spor la treburi si tie si succes la invatat studioaselor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Dap Dany... toti copilasii cre'ca au o "boala" cu baliile ... iote, amu, ca am terminat cu trebile "spalatoresti" pe ziua de azi ( & ), o luat poznasul iar balia si-o cocotat-o in pat, s-o asezat in ea si se uita la , la desene ... iar io, fac oleaca de pauza amu, la ... ca mde, dupa o zi plina de trebaluiala (, , , olecutica de {}, iar ... strans & intins , etc., si bla-bla-bla ...), trebe si o pauza ... nu?!?

Mno, ce sa va mai zic? Va pe toate si va doresc o seara faina in continuare, cu multa relaxare si bucurii !

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Si... pt. ca sunt pe aici ... va invit la capitolas nou ... spor la dat din innotatoare & & !!!

Pestisori... pestisori... (54)

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput