Pestisorii (53) * La multi ani !!!
Raspunsuri - Pagina 19
Tethys spune:
Nicoll, distractie placuta la sanie, diseara ... ei las' ca, acus' va merge si Stefi la gradi ... pe Robert l-am dus la gradi dar, tot in miorlaieli s-a sculat ... hmmmhhh... la noi nu mai ninge, zapada e foarte putina si e lunecus, ca a inghetat peste noapte ... eh, ... servici usor sa ai azi .
Danuta, joaca placuta Mirunicii cu veverita . Ah, si io vreau sa slabesc fara regim , ca tine... ... las'ca, tine dieta Nicoll si pt. noi ... hi, hi, hi... io, o sa tin dieta cand o sa ma marit ... bine asa?!?
Gata... am fugit la trebi... pe mai tarziu... la toate...
Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?
"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez
daniela_daneza spune:
Neatza!
Cryna , multumesc de tratatie , foarte bine venita ca e un frig si ninge asa viscolit de nu iti vine sa scoti nasul afara ....desi eu am iesit ca a trebuit ....
Nicoll ...succes cu dieta ...... si sanius plakut .. mama ce m-as da si eu un pic cu sania si m-as tavali prin zapada as face un ingeras ..uf .. poate ca iua vreun plod de imprumut si ma duc in parc ....
Danuta sa ii fie de bine Mirunei M*c -ul si joaca plakuta !
Va pupicesc pe toate si va doresc o saptamana frumoasa , linistita si cu bucurii si bani ...
nicoll_mada spune:
Pe unde umblati fetelor?Ati iesit la zapada?Eu va invit la masa,dar nu's daca va si place.Poate Dany ca seamana a mancare de regim.Morcovi,fasole verde,conopida si cartofi fierti,cu putin ulei de masline.
Da,sigur tre sa prestam cateva curse cu sania,indif cat de tarziu ajungem.
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
andanii spune:
la mine nu ninge si acuma ....offfff astept ninsoarea cu nerabdare , ca si-un copil mic e cerul alb, probabil ca va veni .... asteptam , asteptam
nicoll si eu trebuie sa slabesc, neaparat , neaparat , am pus neste kg de sarbatori si ma streseaza tare de tot .... da sunt neserioasa si tot calc in nepermise , io-s fidela lui Monti , merge bine cat timp sunt cuminte
io am avut ciorba cu carnita de pui si muraturi (conopida si gogonele ) .... am terminat butoiul de muraturi .... am mancat nu gluma
am primit analizele copilului ... sunt bune, in parametrii, nu arata sa fie in neregula ceva , pe copil nu-l mai doare asa de tare, drept e ca doua zile a fost repaos total , inseamna ca a fost pe fond de oboseala, vedem diseara la antrenament ce se va intampla maine mergem la doctor cu rezultatele , sa vedem
o seara faina va doresc fetelor
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
daniela_daneza spune:
Pofta buna !
Buna mancarea lui Nicoll ......e de regim asa .. eu va ofer o supa de pui de tara cu galusti si piept de pui la gratar cu salata si cartof copt .....
Dana , poate ac a fost de la oboseala totusi .Succes la antrenament !
In ceea ce priveste slabitul si eu ma incadrez mai ales ca eu am o constitutie ciudata, si cand iau kilo in plus le pun pe burta ...si am pus nu gluma ,....dar vad ca sunt cam nesimtita ...nu stiu cand am sa ma apuc de slabit , vb . Crynei cand m-oi marita .....acum ar tb sa slabesc cu ce maninc dar suplinesc cu sticks-uri, grisine, alune semite , ca de astea am voie .......deci nu faceti ca mine ....
Nicol, cura disociata am tinut-o si eu acum cativa ani si slabisem f bine ...7-8 kg cred ca in 4-5 saptamani , mergeam si la sala .. dar apoi in timp le-am pus la loc .. cred ca dupa vreo 4-5 ani .. nu atunci imediat ....ca acum de grasuta nu am fost niciodata dar vb ceea " grasa si frumoasa "
nicoll_mada spune:
Dana ma bucur ca analizele au iesit bune,asa ca va uram bafta multa la antrnamente.Acum nici la noi nu mai ninge,dar s-a asezat putin.
Dany daca ma vad fara 7-8 kg intr-o luna si jumatate voi fi super incantata.Dar chiar le spuneam colegilor sa vedem cine va fi mai tare:dorinta de a slabi sau pofta.Deocamdata merg pe ideea inchide ochii si "baga" chiar de-ti place sau nu.Rezultatul conteaza.
Acum ma pregatesc de plecare,va ,ne vedem mai tarziu!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
andanii spune:
mda, pana acuma am reusit sa suplinesc rontaielile cu clementine, sa vedem cat ma tine si daca rezist azi altor tentatii pana la culcare ... mai am in plan ceva carne de pui cu varza murata si pomello .... trebe musai sa slabesc 10 kg , vreau sa ma apuc de sport, ma retin banii sa merg la sala , da poate ma apuc sa fac acasuca
diseara merge copilu la antrenament ,sunt foarte curioasa daca o sa-l doara piciorul ... va spun io
nicoll nu mai ninge la tine dar e alb ... pup fetele frumoase
cryna la tine ninge ??? ce face cupilu ?
dany la tine sigur ninge , ziceai ca viscoleste
o seara placuta tuturor
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
daniela_daneza spune:
Unu' moare si ajunge in iad. Acolo descopera ca exista cate un iad pentru fiecare tara ..
Merge in iadul german si intreaba:
- Ce ti se face aici ?
- Pai, ce sa-ti faca.... te pun pe scaunul electric pentru o ora, pe urma te aseaza pe un pat de cuie pentru inca o ora si restul zilei te biciuieste dracul german.
Omului nu-i place ce aude si incearca iadul rusesc:
- Ce ti se face aici ?
- Pai ..... te pun pe scaunul electric pentru o ora, pe urma te aseaza pe un pat de cuie pentru inca o ora, si restul zilei te biciuieste dracul rus.
Pe urma verifica iadul american, francez, etc. si primeste raspunsuri asemanatoare..
Apoi ajunge la iadul romanesc si descopera ca este o coada foarte, foarte mare la intrare...
-Ce ti se face aici ?
- Pai .... te pun pe scaunul electric pentru o ora, pe urma te aseaza pe un pat de cuie pentru inca o ora si restul zilei te biciuieste dracul roman.
- Pai este cam la fel ca in celelalte iaduri, de ce vrea atata lume sa intre la Romani?
- Pentru ca scaunul electric nu merge si nimeni nu vine sa-l repare, cuiele din pat au fost furate, iar dracul roman este un fost senator, asa ca vine, semneaza de prezenta si apoi se duce la bar.........
daniela_daneza spune:
Dupa o lunga si fierbinte noapte de amor nebun, el observa pe
noptiera ei poza unui alt barbat.
Incepe sa isi faca griji...
"Este sotul tau?" intreaba el nervos...
"Nu, blegutule", ii raspunde ea, tachinandu-l usor.
"Atunci este iubitul tau?" continua el putin mai relaxat.
"Nu, da de unde..." ii sopteste ea la ureche.
"Este fratele sau tatal tau?" intreaba el, sperand sa primeasca un raspuns afirmativ.
"Nu, nu, nu" raspunde ea.
"Pai atunci cine naiba e?" intreaba el deja iritat.
"Sunt eu, inainte de operatie..."
Tethys spune:
Nicoll, mnea-mnea papica ta (in afara de conopida )... da', io nu tin regim ... desi, poate ca ar trebui ... ca, daca nu ma fac "mumoasa" , chiar ca n-o sa mai am sanse sa incap in vreo rochie de mireasa ... de m-o lua vreo careva ... eh, ... mult succes cu tinutul dietei .
Andanii, multa bafta sa ninga si la voi ... la noi nu mai ninge, avem doar oleaca de pojghita, cum a inghetat as-noapte si atat ... in rest, frig tare, barrrrr...
Cupilu meu e bine ... cu gradi... acus' ia iar vacanta , ca se termina semestrul... ocupat cu joaca si cu poznele: imi ia spray-ul meu (deodorantul) si, dupa ce se da oleaca sa miroase "mumos", il imprastie prin casa, cica sa omoare tantarii ... amu, are treaba cu balia mea de rufe, cica spala si el girafa lui, sau mi-o taraie prin casa, mi-o sprijina de fotoliu si se aseaza in ea , sau o cocoata pe canapea si se aseaza in ea ... eh, ...
Ma bucur ca, analizele lui Andrei au iesit bine . Muuulta sanatate in continuare si s-aveti antrenament usor diseara . Bafta multa cu slabitul .
Dany, faine bancurile . Multumim . Mnea-mnea si papica ta ... si a lui Andanii ... succes mult si tie cu regimul si cu slabitul .
Mno, am uitat pe careva ? Celelalte sirene & ... poate apareti la vorba ... ...
si o seara placuta la toate sirenetele!
Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?
"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez