INSEMINARE 58

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna

Sabine, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat.

Va rog sa ma scoateti de pe lista, am inceput demersurile pentru FiV.
va multumesc tuturor ca sunuteti atat de speciale si saritoare!

O sa intru sa vad noile gravidute si sa vad ce ma faceti!!!

va pup si imi doresc sa avem cat mai repede BB+ii!!!

In 2009 voi fii graviduta! 2010 voi fii o fericita mamica!...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

pentru feteel noi venit aici e un filmulet cu ce se intampla in organism in timpul tratamentul de stimulare
http://www.fertilitylifelines.com/fertilitytreatments/ovulationinduction.jsp

Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_26 spune:

buna fetelor,

crissia- si eu fac tratament tot cu menopur din z3 pana in z7.In z7,z9,z11 fac monitorizari.in z11 am facut injectie cu ovitrelle la ora 22 si peste 36 de ore am facut inseminarea.Aceasta formula am repetat-o de 3 ori din care 2 inseminari au rezultat cu sarcina,sarcini pe care le-am pierdut din pacate.

FETELOR azi sunt in z11 si am un folicul de 18 mm si endometru de 8 mm si la ora 22 fac injectia cu ovitrelle.Duminica este ziua cea mare,fac a-4-a inseminare.

DUMNEZEU SA NE AJUTE PE TOATE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siema spune:

Citat:
citat din mesajul lui llary

fETELOR AZI DIMINEATA AM VAZUT M.M .GLERA!ZIUA 8 DE cM
CAND AR TREBUI SA OVULEZ CA SA PRESTEZ?

Buna-
Ovulatia are loc functie de fiecare organism incepand cu ziua 9, 10- pana in ziua 16, 17 depinde de durata ciclului tau menstrual. Fii atenta la mucusul cervical in continuare, cand este asemanator unui albus de ou, un pic lipicios si se intinde intre degete atunci e perioada fertila
Mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

ilary, daca vrei sa stii cand ovulezi, fa LH din sange, la ovulatie ii cresc val de la o zi la alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Buna fetele,

Sabine imi pare foarte rau pt ce ai patit,dar trebuie sa mergi mai departe cu incredere ca pana la urma o sa fie bine .
Siema multa bafta sa fie cu ochisori.
Viss eu am o prietena care merge la dr. Tutunaru si este foarte multumita de el,dar intr-adevar este foarte ocupat.
Fetelor sa va spun ce mi s-a intamplat luna aceasta : am mers la monitorizare in ziua 14 si nimic niciun folicul dominant,in ziua 18 la fel,am plans m-am dat cu capu de peretiera a 2-a luna cand incercam sa fac IA si nimic.M-am resemnat cu ideea ca asta e o sa merg sa incep o stimulare de luna viitoare si surpriza ieri in ziua 22 aveam un folicul de 15 mm si endometrul de 9 mm am ramas masca...
luni o sa fac IA nu-mi vine sa cred....
Am facut si un estradiol tot ieri si are val 126 super dupa parerea medicului mic si voinic.
Urmeaza duminica sa fac pregnilul si luni la 14 inseminarea ,o sa mai repet luni estradiolul sa fiu sigura ca creste.
ok m-am intins cat o pomana tiganeasca...
Ce vroiam sa spun ca atunci cand te astepti mai putin atunci ti se intampla...
Va

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui aruam

Buna fetele,

Sabine imi pare foarte rau pt ce ai patit,dar trebuie sa mergi mai departe cu incredere ca pana la urma o sa fie bine .
Viss eu am o prietena care merge la dr. Tutunaru si este foarte multumita de el,dar intr-adevar este foarte ocupat.
Fetelor sa va spun ce mi s-a intamplat luna aceasta : am mers la monitorizare in ziua 14 si nimic niciun folicul dominant,in ziua 18 la fel,am plans m-am dat cu capu de peretiera a 2-a luna cand incercam sa fac IA si nimic.M-am resemnat cu ideea ca asta e o sa merg sa incep o stimulare de luna viitoare si surpriza ieri in ziua 22 aveam un folicul de 15 mm si endometrul de 9 mm am ramas masca...
Am facut si un estradiol tot ieri si are val 126 super dupa parerea medicului mic si voinic.
Urmeaza duminica sa fac pregnilul si luni la 14 inseminarea ,o sa mai repet luni estradiolul sa fiu sigura ca creste.
ok m-am intins cat o pomana tiganeasca...
Ce vroiam sa spun ca atunci cand te astepti mai putin atunci ti se intampla...
Va

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Buna! de cate zile e ciclul menstrual la tine?am mai auzit de o fata care mi spunea ca ovulatia la ea e in ziua 29, dara m impresia ca la ea ciclul nu prea era regulat. Sa inteleg ca faci inseminarea fara stimulare?
pupici!

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Vasilasanita ciclu la mime este de 32-36 zile dar mai sunt exceptii cand trece de 40 zile.O sa fac inseminarea fara stimulare acum.
Multa bafta si tie!

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankflor spune:

Buna fetelor,

Scriu la voi dupa o experienta pentru mine destul de dureroasa.
2 FIV-uri, primul nereusit, al doilea reusit dar cu sarcina oprita din evolutie la 6 saptamani.

Acum 3 zile am facut IAS cu D-rul Strajean (Elias).

Intrebarea mea este daca a mai facut cineva cu el si care a fost rezultatul?

Multumesc,

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siema spune:

[quote]citat din mesajul lui aruam

Buna fetele,

Urmeaza duminica sa fac pregnilul si luni la 14 inseminarea ,o sa mai repet luni estradiolul

Auram- Iti doresc succes luni si sa fii convinsa ca vom fi mamici cu toate dar Dumnezeu va hotari cand e momentul; poate a venit si momentul nostru!
Tu de unde iti procuri Pregnylul?
Ce e cu estradiolul- de ce ii urmaresti valorile?
Te pup si multa bafta

Mergi la inceput