INSEMINARE 58
Raspunsuri - Pagina 13
siema spune:
Viss- mersi, a aparut si pozitiv testul dar acum,,pe seara
| Citat: |
| citat din mesajul lui viss siema- dupa ovitrelle, ovulatia poate apare cel mai frecvent intre 24-36 ore.uneori imediat, sau dupa 36 h.asa ca nu te mai stresa..o sa apara ea si ovulatia ![]() |
Ema C
sensibila spune:
siema - eu cand mergeam la monitorizari si foliculul ajunsese la minim 18 mm, am facut test de ovulatie si se inrosise si a doua liniuta. Mai mult se pozitivase cand foliculii erau trecuti de 20-22 mm si deabia atunci Moisa mi-a dat sa fac pregnylul pt impulsionarea ovulatiei. Deci testele erau deja inspre pozitiv cad faceam injectia.
Oricum bafata azi la IA, sa fie cu ochisori !

e in burtica
+32
Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
llary spune:
fETELOR AZI DIMINEATA AM VAZUT M.M .GLERA!ZIUA 8 DE cM
CAND AR TREBUI SA OVULEZ CA SA PRESTEZ?
sensibila spune:
llary - fa teste de ovulatie ! E cel mai sigur mod de a stii cand ovulezi ! Ata medota nu stiu sincer !
e in burtica
+32
Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
sensibila spune:
Fetele am aflat ca s-au scumpit inseminarile la Giulesti !
IA de la sot - 250 lei
IAD de la donator - 450 lei
O sa le trec si pe prima pagina !
e in burtica
+32
Gia Darria
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
siema spune:
| citat din mesajul lui sensibila siema - eu cand mergeam la monitorizari si foliculul ajunsese la minim 18 mm, am facut test de ovulatie si se inrosise si a doua liniuta. Mai mult se pozitivase cand foliculii erau trecuti de 20-22 mm si deabia atunci Moisa mi-a dat sa fac pregnylul pt impulsionarea ovulatiei. Deci testele erau deja inspre pozitiv cad faceam injectia. Oricum bafata azi la IA, sa fie cu ochisori ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() e in burtica +32 Gia Darria IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual) varsta bebel Poze Bebelina Lucrusoare Bebelina www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! |
Gata - m-am intors; in urma ecografiei pe abdomen doctoru mi-a zis ca nu mai erau foliculii, deci probabil ca s-a produs ovulatia; trecusera 26 de ore de la injectia cu Ovitrelle. Am facut inseminarea si mi-a sugerat sa prestez si maine dimineata sau in noaptea asta chiar ca ar fi indicat
Doamne ajuta!
crissia spune:
Buna fetelor
sunt si eu o aspiranta la titlul de mamica si luna asta voi face prima IA.
sunt nedumetita cu tratamentul pentru stimulare,din Z3 pana in Z7 cate o fiola de menopur pe zi si in Z9 ecografie.
rog fetele cu mai multa experienta sa-mi povesteasca si mie ce se mai intampla dupa ma mai injectez si cu altceva sau asta e tot tratamentul?
viss spune:
este careva pacienta dr. Tutunaru? as vrea sa merg la o "second opinion" in privinat rezultatului unei histeroscopii.m-am intalnit cu o tipa de pe FIV,si m-a cam impulsionat in directia asta.de cand ma monitorizez am ajuns la concluzia ca endometrul meu e foarte subtire,asa a devit de la ovamit, dar dc am trecut pe puregon ar fi trebuit ca dupa 1 an sa-si revina, nu? la histeroscopia facuta in martie2009 s-au observat "usoare zone atrofice si petesii endometriale"..m-am gandit ca zonele atrofice sunt rezultatul unui chiuretaj facut cu un an inainte (s-a suspicionat avort menstrual si nu extrauterina care a fost de fapt, deci chiuretajul a fost facut dejeaba)..dar cum se fac 2 ani luna asta de extraut.n-ar treb sa se refaca tesutul?ar treb sa repet histeroscopia, nu?si poate idatorita acelor zone atrofice nu se poate implanta embrionul?imi puteti recomanda pe cineva?
anna_ivan spune:
| citat din mesajul lui crissia Buna fetelor sunt si eu o aspiranta la titlul de mamica si luna asta voi face prima IA. sunt nedumetita cu tratamentul pentru stimulare,din Z3 pana in Z7 cate o fiola de menopur pe zi si in Z9 ecografie. rog fetele cu mai multa experienta sa-mi povesteasca si mie ce se mai intampla dupa ma mai injectez si cu altceva sau asta e tot tratamentul? |
sunt mai multe tipuri de tratamente de stimulare.
eu de exemplu am facut prima data cu puregon, iar acum puregon +menopur.
la eco din z9 medicul vede cum a reactionat organismul tau la injectii si daca foliculii s-au dezvoltat suficient iti da sa faci o injectie cu ovidrell sau pregnyl pentrui a declansa ovulatia, iar apoi vei face inseminarea.
daca foliculii nu sunt foarte dezvoltati dar cu sanse de a mai creste nu ai reactionat prea bine iti mai da o zi sau 2 de tratament, iar apoi pregnyl si apoi IA
dac nu ai reactionat deloc la menopur cel mai probabil se aman IA pt urmatoarea luna
mult succes
si pov si noua ce probleme ai si cand icepi tratamentul
viss eu am o prietena care merge la tutunaru dar e complet nemultumita de el pt ca fiind atat de aglomerat te usuieste rapid si vb si foarte urat cu tine
Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu