Anul Nou cu bucurie in gradina cu pitici (57)
Raspunsuri - Pagina 16
mami_vreau spune:
galliiiiii... pai ce faci bre? arunci una ca asta si apoi ne lasi cu ochii in soare??? ce-ai vrut sa zici???
nico acu' ma intelegi, nu?
poate fac vreunu' mic cu ochii albastri ca ai dr. ![]()
Laura
Libra spune:
Dragi fete,
Eu mi-am luat de azi concediu medical pentru ca la noi e f. frig, dar am avut o zi mai proasta decat daca mergeam la serviciu. Am sunat de dimineata colegii sa le spun ca sunt in medical, insa la 10 m-au sunat toti sa-mi spuna ca trebuia sa sun sefa pe mobil. Am sunat-o si mi-a facut o criza ca trebuia sa o anunt PE EA, ca-i incurc planificarile, ca ma da pe mana Bucurestiului, ca stau in concediu medical cate 3 saptamani si numai 1 sapt la serviciu, ca mi-am luat concediu medical intre Craciun si Anul Nou etc etc. Eram atat de socata incat i-am repetat cine sunt, crezand ca ma confunda cu o alta colega. Ea nu si nu. Mai sa fie, eu am avut anul trecut concediu medical in mai cand am facut prima inseminare (5 zile) si in septembrie cand am facut pneumonie (5 zile). Intre Craciun si Anul Nou numai eu am fost toate zilele pentru ceilalti erau in fara plata.
Dupa o jumatate de ora ma suna si-mi explica f calm si coerent ca situatia mea de gravida cu risc inseamna ca e posibil sa tot iau concediu medical pe neasteptate si ea tot va fi nevoita sa schimbe programul si planul. Iar am fost socata, de data asta pentru ca ne intelegeam reciproc dar nu aveam ce ne face.
Dupa alte 3 ore il trimit pe sotul meu cu hartia de concediu medical si asta vine razand: "ai o sefa painea lui Dumnezeu, nu stiu cum nu te impaci tu cu ea". Lui i-a zis ca intelege situatia, ca stie ce inseamna o sarcina, ca e important sa vad de mine etc.
HELLO, pe ce lume traim?
_
made in Romania, '73
luminita42 spune:
Galliciana, bine ai revenit, a fost bine de sarbatori?.. ce mai faci?
Mai fetelor laura si nico, ma voua va place Kovacsul ? :-))).. As putea sa zic ca asta e dragut, imi place si mie. Face si gratis? Fiv-ul adica!!!
sa il aratati si adei, sa-l schimbe pe raducu![]()
Nico mult NOROC!!!! pe 11 ian zici ca incepi?..
Sorinake unde-o fi , sper sa fie de bine.
Libra sa iei/sa ceri no-spa la medic (sunt pastile dar si se poate si injectabil) pentru dureri si contractii in sarcina. Si cat mai multa odihna, nu sta in frig , nu ridica, nu face lucruri pe care obisnuiai sa le faci inainte!
Tin pumnii si "insarcinatelor" noastre care se apropie de termen!..
O sa fie bine fetelor, la cezariana presupun ca va adoarme si cand va treziti bebelul este langa voi...si asa va ramane toata viata!..:-)))
Fetelor eu m-am trezit de pe la 8 azi, nu am mai putut dormi. Am obosit deja de invartit prin casa, am facut treburi casnice, am scris emailuri, am avut si activitate in aer liber, cu gunoiul..adica am dus si eu -ca floarea- tomberonul la coltul strazii, dar - bad luck -masina de gunoi trecuse deja..:-(( asa ca am plimbat si eu gunoiul de acasa la colt si invers.
Sotul a venit tarziu aseara, a avut o zi plina, era obosit mort, trenurile cu intarzaieri, frig...mama si a fost doar prima zi de serviciu.:-( nu prea a avut chef de povestit, eu insa am fost multumita sa-l vad ca sta si se holbeaza la programele lui de divertisment.
Pupici tuturor 
guzelnico spune:
Libra, o fi "gadilat-o" sotul tau cu vreun compliment.![]()
Tu trebuie sa faci ce e mai bine pt tine si bebelusul din burtica.
Mami_vreau, sa stii ca nu esti singura care "fantezeaza" (citat din Mona) cu dr.
Dr meu cel nou e foarte tanar si extrem de delicat. Iar Mona poate sa-ti povesteasca ea ce mana usoara are dr ei.![]()
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Libra Dragi fete, Eu mi-am luat de azi concediu medical pentru ca la noi e f. frig, dar am avut o zi mai proasta decat daca mergeam la serviciu. Am sunat de dimineata colegii sa le spun ca sunt in medical, insa la 10 m-au sunat toti sa-mi spuna ca trebuia sa sun sefa pe mobil. Am sunat-o si mi-a facut o criza ca trebuia sa o anunt PE EA, ca-i incurc planificarile, ca ma da pe mana Bucurestiului, ca stau in concediu medical cate 3 saptamani si numai 1 sapt la serviciu, ca mi-am luat concediu medical intre Craciun si Anul Nou etc etc. Eram atat de socata incat i-am repetat cine sunt, crezand ca ma confunda cu o alta colega. Ea nu si nu. Mai sa fie, eu am avut anul trecut concediu medical in mai cand am facut prima inseminare (5 zile) si in septembrie cand am facut pneumonie (5 zile). Intre Craciun si Anul Nou numai eu am fost toate zilele pentru ceilalti erau in fara plata. Dupa o jumatate de ora ma suna si-mi explica f calm si coerent ca situatia mea de gravida cu risc inseamna ca e posibil sa tot iau concediu medical pe neasteptate si ea tot va fi nevoita sa schimbe programul si planul. Iar am fost socata, de data asta pentru ca ne intelegeam reciproc dar nu aveam ce ne face. Dupa alte 3 ore il trimit pe sotul meu cu hartia de concediu medical si asta vine razand: "ai o sefa painea lui Dumnezeu, nu stiu cum nu te impaci tu cu ea". Lui i-a zis ca intelege situatia, ca stie ce inseamna o sarcina, ca e important sa vad de mine etc. HELLO, pe ce lume traim? _ made in Romania, '73 |
Am vazut msg tau mai pe urma. Ma bucur ca totul e bine. E excelent ca ti-ai luat concediu. Sora mea (care -i insartcinata) a avut tot asa niste faze friguroase pe la serviciu si se speriase ca si tine, avea dureri si ceva scurgeri...dar pana la urma tot asa s-a vazut la eco ca era bine. Ei i-au dat no-spa injectabil si utrogestan. Acum este in 4 luni si ceva, nu face nimic ca nu vrea probleme, mai ales ca are 40 de ani. Iti spun asta ca sa stii ca nu e de gluma, sa te protejezi, da-o incolo de sefa , sa strige pana o ragusi :-))
Aveam si eu una care tipa la mine si cand vorbea cu barbatii era toata numai miere, poate o fi vreo boala..:-))
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui luminita42 Mai fetelor laura si nico, ma voua va place Kovacsul ? :-))).. As putea sa zic ca asta e dragut, imi place si mie. Face si gratis? Fiv-ul adica!!! |
Excelenta idee!
Macar de pe urma dr te poti alege cu ceva bun (un bb).
mami_vreau spune:
| citat din mesajul lui luminita42 Mai fetelor laura si nico, ma voua va place Kovacsul ? :-))).. As putea sa zic ca asta e dragut, imi place si mie. Face si gratis? Fiv-ul adica!!! |
lumi inca nu l-am pacalit sa-mi faca gratis... fiv-ul adica!!!
interesanta ocupatie! stii ce-i tare? daca te intreaba cineva ce-ai facut azi, sa-i spui "am plimbat gunoiul"... o sa zica ca-i o noua vorba cool!
nico pai daca tot ne laudam cu medicii, sa vezi ce "instrumente" are al meu!
libra ai grija cu sefa! ca vad ca n-are toate tiglele pe casa!

sorinake e 5!!! hai cu rezultatul!!!

Laura
guzelnico spune:
Sincera sa fiu, nu i-am vazut chiar toate instrumentele dr-ului meu, ca am facut doar laparo si 2 eco cu el. O sa fim muuuult mai "apropiati" cand incep procedura pt FIV3-cel norocos
.![]()
Sorinukaaaaaa, hai, fetita scumpa cu Bhcg-ul acela maaare!
Luminita, vei intra intr-o rutina zilnica cat de curand. Incearca sa nu-ti planifici toate activitatile intr-o zi. Azi speli, maine aspiri, poimaine calci, in alta zi citesti, in alta nu faci nimic etc.
mami_vreau spune:
fetele eu plec de la job, asa ca va las! ma duc acasa sa-i scriu un mail lui kovacs ca sa-mi spune ce analize sa mai fac inainte de fiv! si bineinteles ca o s-arunc si un ochi pe aici sa vad daca ne da sorinake vreo veste!
nico iti urez si tie si monei dar si mie sa nu ajungem sa le cunoastem prea bine instrumentarul din dotare!!! astea sa fie ultimele fiv-uri... Doamne ajuta!

-ici
Laura