Anul Nou cu bucurie in gradina cu pitici (57)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Mami_vreau, esti servita!

http://img.blogcu.com/uploads/aintabarsiv_turk_kahve.jpg

Pt stimulare FIV astept Z2 de CM. Dar ma stimulez "entelectual" citind iar info despre FIV. Sa fiu desteapta si sa-i supraveghez pe doctori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Nu-mi spune ca ai facut-o la nisip!!! mhmmmm... delicioasa cafelutza!

Dap... Si eu ma documentez mai "adanc" in ale fiv-ului! eu de data asta voi face flare protocol descris in site-ul postat de mona! asa, ca pentru un low-responder ca mine!
si eu la fiv 1 am inceput din ziua 2 cu puregon 150 si am facut inhibare cu cetrotide...

Laura

Mergi la inceput

Mami_vreau, eu la FIV1 am urmat protocolul lung. Dr spunea ca sunt ca o closca dar io ma simteam ca o ferma de closcute. La FIV2 am urmat protocolul scurt. Rezultate f bune in ambele cazuri... dar ce folos daca nu le-a placut la blastocisti environmentu'. Acum mi-am pus o clema cu la trompa stanga. Sper sa le placa.

Tu cand incepi procedura FIV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

LA MULTI ANI !!! fetele sa avem un an bun in care sa ni se indeplineasca toate visele si cel suprem bineinteles
Sa fim sanatoase si iubite biineee de tot...si ni se va implini si visul

Libra felicitari pentru "bob rotund" . Totul e in regula tu doar relaxeaza-te si bucura-te de el

Sorina iti tinem pumnii...cam scumpa la vorba totusi...hmmm...ce se intampla ???

la toate fetele

http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...

http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png

Mergi la inceput

eu incep in martie nico!
las' ca-i bine ca raspunzi bine la stimulare! o sa se prinda si bebe! te-a mai tinut putin in suspans!
eu nu am raspuns deloc bine la stimulare! la monitorizari se vedeau 5 foliculi pe ovarul pe care il puteau accesa la fiv dar la punctie nu am avut decat un ovocit! dar sincera sa fiu nici nu sunt multumita de cum m-a monitorizat marinescu in timpul stimularii! nu mi-a facut nici o dozare hormonala in timpul stimularii (nici progesteron, nici e2, nici lh... nimic, nimic)... si eco nu am facut decat 2 in timpul stimularii! nu mi-a modificat deloc nici doza de stimulare! trist! acum sper ca in budapesta sa raspund mai bine la stimulare! sper si eu, ce sa fac!

Laura

Mergi la inceput

Mergi unde ai tu incredere.
Desi, 2 dintre gravidutele noastre, BabyFlower si Libra au ramas insarcinate cu Marinescu. Eu nu-l cunosc personal, nu stiu cum lucreaza.
Am optat de la inceput sa fac FIV-urile in TR. Aici e sport national . Aaaaaa, abia acum am inteles. Oare daca imi iau cetatenie turca se prinde bb mai repede la FIV facut aici?!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau

eu incep in martie nico!

Doamne-ajuta! Va fi bine, fii optimista!

Citat:
o sa se prinda si bebe! te-a mai tinut putin in suspans!

Asa m-am saturat de suspansu' asta. S-au facut deja 5 ani de asteptare sau suspans, cum iti spui tu.

Mergi la inceput

da nico da' s-a lasat asteptat ca sa fiu iubit mai tare! acu' sunt sigura ca spune ca 5 ani de asteptare sunt suficienti pentru a fi rasfatat bine de tot!

cat despre marinescu eu nu am nimic impotriva lui... si eu stiu o multime de cazuri de reusita la el! Doar ca eu nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu el! si cum ai spus si tu, e f importanta increderea in medic si buna colaborare cu acesta! eeeee... si mai am un motiv sa merg la budapesta... peter kovacs e frumusel foc! are neshte ochi de te baga in boala!
incerc sa bag o poza cu el: www.ivfpregnancycenter.com/repository/th3_kovacs1.jpg" target="_blank">peter kovacs

Laura

Mergi la inceput

Mami_vreau, daaaaa, se merita FIV-ul la Budapesta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

asta e,se pare ca nu am noroc in viata!.....
cuplul nostru se destrama incet-incet.....
oare ce imi mai ramane de facut?

astept inca o minune in viata mea!!!

Stai asa, lamureste-ne! Ce vorbe sunt astea?

Mergi la inceput