PRIETENE FARA TITLU (57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-vad ca tu esti cu acreala, si eu zic sa bagi neaparat pe linga banane,mere si pere si avocado si piersica si kiwi- eu lui A ii dau si acuma avocadao cu banana si biscuiti simpli, uneori mai pun si iaurt, dar Tudor e inca mic pt iaurt.Sucul de la mandarine iarasi nu cred ca strica.
Lili-calmeaza-te ca nu pare ceva grav- eu tocmai ce am aflat de aminca care a nascut azi la 37 de saptamini-se pare ca sunt ok si ea si babyboy-si mersi-sunt putin happy ca tocmai ce i-am programat emmei cateva lectiide ski cu profesorsi luni o sa aiba si prima lectie de patinaj-eu sunt de parere ca sporturile nu el strica delco,din contra ii ajuta la concentrare sidisciplina, nu mai vb ca ii tine departe de conjuncturiel dubioase-acuma nu e cazul,dar cum se invata acuma,asa vor fi si ca adolescenti,cu cat cresc, cu atata e mai greu sa ii inveti anumite sporturi mai complex-fug sa termin treaba ca in 20 min plecsa duc copilul la analiza de par.Va

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

La multi ani dragelor, fie ca anul 2010 sa fie unul mai bun in care sa aveti parte de multe bucucrii si de multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Gata i-am biruit pe-amandoi I-am lasat singurei pe intuneric: Tudor zdranganea din jucarioarele atarnate de aparatoarele patutului si Diana fredona in surdina.Adevarata formatie de artisti noctambuli Acum e liniste deja.

LILI,DENISA mersi de idei.O sa ii dau si kiwi,dar trebuie sa scot semintele ca alea-s alergene se pare.Fructele de padure presupun ca si alea-s alergene da ca-s doar "verisoare" cu capsunile - cel putin murele, fragii si zmeura.Dar nici afine? Pai si banana e data drept mare alergena inainte de un an si de-aia cam toata lumea cu aia incepe si eu i-am dat-o Dianei de la 4 luni.Avocado,mango,papaya trebuie sa incerc,dar e cam aiurea ca d-ala si noi abia daca am mancat de cateva ori ,nici nu mai tin minte ce gust aveau ! Si nici nu m-a "dat pe spate niciunul",ca altfel imi mai luam.Acum sunt foarte gustoase clementinele astea,dar nu prea as vrea sa ii dau nici lui citrice cum n-am facut-o si la Diana.Doar lamai si grapefruit,ca alea dau in organism reactie bazica,nu acida precum restul.Suc de portocala,clementine,mandarine doar asa cu tzaraita odata pe saptamana sa zicem.I-am dat de vreo 3 ori cand a sughitat si suc de lamaie cu lingurita ... merita sa vedeti strambatura ,dar n-a zis ba! A consumat vreo trei lingurite!
ma mai gandesc ca poate gasesc cirese sau visine congelate ... iar caise si piersici,i-oi lua catvea borcanele ce sa fac,sa guste si el ca sa nu astepte pana la vara.
Mi-a cam fost lene, dar de saptamana viitoare incep incetisor si cu legumele,ca doar implineste 5 luni deja.
DENISA si CRISTINA n-am prea aprofundat eu tot ce ziceati pe-acolo,dar probabil de-atata vreme stiti ca eu sunt de parere ca in orice domeniu cel mai bine e sa fi vorba aia "nici prea prea ,nici foarte foarte" . Asa si cu educatia copiilor nici super-relaxat ,dar nici super stresat - calea de mijloc e cheia.Sunt de acord ca merge mai usor cu crescut fetitele,asta am zis-o de-acum trei ani de n ori; rosiile au ajuns atunci in capul meu,deci Denisa n-avea teama ca penru tine n-au mai ramas
INGRID cum mai evolueaza Diana ta?
BRANDUSA ai fost la soacra-ta? Nu mai retin ati ramas si peste noapte? Abia astept sa apuci sa ne mai povestesti despre Ana si restul trupei.
ALI la multi ani si voua Nu ti-a sosit sotiorul acasa ca sa ai timp sa ne mai pove de strumfi?

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

a sosit , a sosit de vreo o luna jumate stam toti acasa ca pensionarii doar ca nu mai am loc la calculator de terminatorii astia cand nu e unul e altul sau cand nu sunt ei e sotiorul asa ca eu nu mai am loc.

De strumfi ziceai? as vrea io sa fie strumfi dar astia is terminatori , mai ales Ianis care se catara pe unde apuca, numai cu ochii pe el tre sa stau ca mai nou cum prinde ocazia ba e pe masa ba e pe calorifer sau cine mai stie pe unde il apuca sa se catere...cred ca alpinist il fac...era si Iarina o terminatoare dar ea e mic copil pe langa Ianis .
Aaaa si e un mare pupacios, o pupa pe Iarina non-stop, la mine vine si imi trage niste pupici cand vrea tzitzi, imi baga capul sub bluza la tzitzi, tare le iubeste.

In rest e bine Iarina e cumintica dar cam isi da aere de vedeta de cand s-a vazut in ziar(la serbarea de Craciun au fost aia de la ziar si l-eu facut poze si i-au pus-o in ziar)...asa ca...am o vedeta si un super-terminator.

Nu mai stiu ce sa zic, parca nici nu mai stiu sa scriu, nu ami am inspiratie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Salut voios de pionier!
Mai, dar greu merge forumul. Sau internetul meu?
Moni, m-a bufnit rasul la faza cu PREVENTIV-ul si cu LOPATA. Am ras de una singura, adica.
Razvan al meu, pana nu demult, spunea la clapa de la spate de la camionul Mac (de la Cars, Lili tu stii) "mami, deschide cleopatra". Hahaha. Acum a retinut ca-i "clapa" desi are o pronuntie hazlie rau, ca nu-i iese CL. Si nici PL. Si altele, in fine.
Liliana, cugetarile lui Nicolas sunt bestiale, aia cu floricelele mi-a placut mult, dar si cea cu zapada. Mititelul, mai are rabdare pana vine bebe?
Despre stafilococul acela nu cunosc nimic.
Despre Candida (care nu-i candida deloc, e chiar parsiva, da si infertilitate uneori) insa iti pot spune ca nu cred ca are leg. cu parfumul de la hartia igienica. Mai degraba cu sarcina. In sarcina apare la multe femei, nu stiu cauzele, gasesti info destula. Daca nu te necajeste, e ok, daca da, medicul are solutii potrivite cu sarcina.

Faza aseara cu Razvan.
Noi singuri acasa, sotul la un Ionut, eu pregatesc baia.
Razvan: "mami, sa facem baie amandoi, hai si tu cu mine in apa".
Eu: "bine mami, hai ca vin, asteapta putin".
.................
Razva: "mami, avem loc amandoi, uite, vezi?"
Eu: "vad mami, (mai) avem loc (inca) . Iti place cu mami aici?"
Razvan: "daaaaaa"
...................
Razvan: "mami, dar tu ai chiloti. Eu nu am chiloti!".
Eu: "da, mami, am chiloti pt. ca e rusine sa fac baie cu tine fara chiloti".
Razvan: "mami, dar tu nu ai sutien!!!! mie nu-mi place sutienul! mie imi place tzatzica taaaaaaaa".
................

Merg in pat.
Am facut o ciorbita lui Razvan, o fasole iahnie (scazuta) pt. noi, 2 tavi de placinta cu branza.
Am reusit sa ma tai la deget intro conserva, drept pt. care am ditamai plasturele, ma doare (m-am taiat destul de adanc, chiar langa unghie) si chiuveta plina de vase, ca nu vreau sa ma ud acum. Nah, poftim treaba.
Va pup si va doresc spor la toate!

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)

(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO

Mergi la inceput

Buna si de la mine pe ziua de azi.La cafeaua de dupa amiaza.care mai vine?
Si eu de cum m-am trezit mi-a venit sa rad cand mi-am amintit cum venea Diana aseara din 3 in 3 minute la mine si intreba: "IMI DAI ODATA PREVENTIVUL ALA ???" Asa ca doar se zice ca prostul rade singur de ce-si aduce aminte
ALI oh si vai,parca vad ca asa va fi si Tudor de terminator-catarator precum Ianis,ca daca si Diana fuse asa ce sa mai zic de el fiind baiat!
CRISTINA deci Razvan iti admira E bine cu vana in casa nu ?

Altfel nimic notabil pe-aici,doar ca am desfacut pomul.Si ca afara ploua si iar ploua A un chef de acte ce sa zic Numai as dormi ! Si Tudor a dormit mai mult ziua zilele astea ploioase.
Pentru ca tot nu am cine stie ce fructe acasa momentan,m-am hotarat sa ii fac niste supica de morcov/cartof/telina si sa ii dau sa guste si din cele trei un pic de piure,sa vad daca le pot face separt cu furculita sa simta gustul fiecareia si pe urma ii dau si amestecat.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Eu mai las pomul, e prea frumos, il desfac poate duminica, poate luni, sa vad cand o veni si cheful .
Moni, la noi treaba cu "prostul rade..." cade. Eu ma simt excelent cand rad din amintiri, imi da o stare de confort si ma binedispune.
La tv nu-i nimic, asa ca poate pun un film cumparat, scot astia cate 3-4 dvd la oferta, cu 10 lei, pomana curata, sa vedem pe ce pun mana. POate asa si atipesc nitelus.
Aici nu ploua, dar dimineata era o ceata laptoasa, si Razvan cica "wow, ce fum este" .
Am uitat sa va zic (sau am zis??) au primit la gradi cadouri din Anglia. Si in cutie un ursulet (l-am botezat Bruno) - doamne, ce-l iubeste, doarme cu el, laolalta cu Chitzul.
Aaaa, si seara dupa ce adoarme, ii scot suzeta din gura, fara sa simta. La un moment dat, se mai trezeste, isi da seama ca n-o are in gura si zice: "trebuie sa cautam titishu' ", adica "misca boala batrana si da-mi suzeta aia mai repede, ce dormi atata "? si normal ca ma execut, noroc ca tin minte ca o pun mereu sub perna .

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)

(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Azi am fost la clinica sa vada ce si cum, e in regula, doar ca eu am dormit mai putin azi-noapte. Cam doare. Bine, nici nu vreau sa-mi imaginez cum e la alea cu tzatze sau liposuctii.
Astery, e incantator baiatul. Asa de scump e cand zice Tatal Nostru. Chiar, eu pe Diana o puneam sa spuna seara de seara, la un moment data uitam eu, ea singura incepea cu rugaciunea. Acu' si cat i-a folosit, nu stiu. Am inceput sa vizionez pozele, mai am din urma, dar fara exceptie toate sunt frumoase. Si filmele cu Razvan de Craciun, super!
Mi-a placut mega-discursul de ieri. Chiar ca luat pe puncte, n-are nimeni ce sa-ti reproseze. Ai vazut si n-ai stat cu mainile in san. Oricum ai tone de bile albe de la mine, m-ai depasit de mult cu rabdarea. Si mai imi place cand prezinti o noua achzitie a lui Razvan. Fiecare pas ca o viitoare cucerire a unui pisc. Frumos.
Depre barbat, mai greutz cu sfaturile. De ce? Pentru ca fiecare om are firea lui, ce i se potriveste la sotul meu, nu mere la al tau si tot asa. Dar sunt cateva reguli universal valabile unde trebuie sa actioneze toti, indiferent de caracter. Iti ajuti nevasta, te ocupi de copil si asculti ce are de zis fiecare membru al familiei. Astea nu se negociaza. Se negociaza cat la suta te ajuta...dar restul, fara comentarii. Asa gandesc eu.
In sfarsit aveti vana, cat de fericit era baietelul! Mortal ce curiozitati avea!
Denisa, ce ai spus cu baietii si fetele se bazeaza pe un studiu? Adica baietii au din start mai multe probleme? E nasol asa.
Nu cred ca cineva arunca in tine cu rosii, habar nu am de ce ar face-o. E un punct de vedere ca oricare altul.
Ai scris mai demult de testul cu metale grele, e pentru Emma? Si daca da, de ce? Avea simptome medicale sau a fost chestia ca ti-au descoperit tie? Uff.
Cu crescutul de baieti versus fete, depinde. Ma intorc iar spre ce am scris mai sus: fiecare om e altfel. (nu ca ar fi asta vreo cujetare adanca, da alta mai buna n-am) Nepotelul meu era ingeras. Acum are 6 ani si tot nu-mi prezinta problemele pe care le-am avut cu Diana. La el, toate sunt in grafic: pana si supararile si nervii. A avut o perioada pe la 3 anisori cand arunca in matusa-mea cu masini, dar sigur din cauza ca nu statea cu parintii...se duceau la chefuri si-l lasau la rude.
Se poate sa fie si o exceptie. Nu bag mana in foc. S-au perindat pe acilea niste exemplare masculine, de am turbat.
Asa in treacat am privit la pozele de Craciun. Splendida a fost Emma! Rochita de milioane si freza la fel. Felicitari, eram sigura ca o sa fie adorabila. Ma uit mai atent acum, dupa-masa.
Moni, in sfarsit, Diana e calma. Nu totalmente, dar e. Poate ca a functionat sfatul lui Astery(multumesc). Poate s-a cumintit brusc. Nu mai tipa, nu mai injura, are toate inapoi cum au fost, tv (nu se uita), comp (nu sta) si ciocolata (nu-mi cere deloc). Si deseneaza toata ziua. Isi face mana cum s-ar zice. Astept marile opere (sperante). Bun proverbul cu prostul, deci si eu sunt la fel?
Eu n-am desfacut pomul, din aceleasi ratiuni cu Cristina. Il admir...da, stiu, am bolanzit.
Lili, exact la fel am fost ca tine. Stafilococ si candida. Pnetru candida am primit ceva ovule, pentru stafilococ antibiotic. Dar era ok pentru bebe. Eu am nascut natural si de cate ori i-am facut analizele Dianei nu i-a iesit nika in gat sau nas. Daca il are tare bine se ascunde.
Cum e pe la voi, mai aveti zapada? Vrea Nicolas sa inlocuiasca zapada? Eu n-as mai vrea sa dispara (ipotetic, ca pe aici e doar ploaie).
Bee, tanda pe manda, la tine sunt multe concesii, atunci casnicia e ok. Daca ati fi pietre dure, de mult nu mai erati impreuna. Acum sotul face racituri si m-a intrebat in gluma daca eu stiu ce noroc am. L-am intrebat si eu la randul meu daca stie ce noroc are ca ii calc, spal (masina face), curatenie si ocupat copil (si el se ocupa, dar nu atat)? Cica, da, stie. Vezi? Totul e sa fie egal. Frustrarile la noi nu pot apare, deoarece ne-am impartit de mult activitatile. Ei, daca ar sta ca momaia, zilnic ar fi scandal la noi in casa.
M-am lungit mult, revin mai incolo.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

INGRID ma bucur ca s-a potolit Diana ta,dar ma asteptam.Fuse si se duse sper.I-am facut acum de curiozitate bioritmul si in 5/6 ianuarie avea zi critica intelectual - aia o fi cauza? Pe la ce ora apareti maine?
CRISTINA asa deci Razvan a crezut ca ceata era fum !Mi-a adus aminte de Diana cum a zis odata cand era mititica (cca 2 ani) si se aburise geamul de la bucatarie ca e ceatza He he ce vremuri cand se facea misto la adresa mea ca o invat diferenta dintre unele lucruri cand le confunda (gen fermoar-capse-nasturi ) Pai era necesar uite si-acum ce-am patit cu ea daca nu stia ce e aia preventiv
Am apucat sa vizionez azi filmele puse,cand le pusesi mai atatea si cum de mi-au scapat pana acum? Credeam ca-s 2-3 nevizionate de mine doar .M-am distrat pe cinste.Si oricui i l-as arata n-ar ghici in ruptul capului ca are sau a avut vreodata vreo problema!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

HELLO si de la noi!
Stam bine cu ceata deasa, deasa; zapada se duse toata asa urat se vede prin curte... parca-i mizerie si dezordine era asa frumos cand era totul alb.

Bradul nu l-am strans nici eu, nici decoratiunile dar maine-poimaine strangem si luminitele din curte si tot.In plus am de sters geamurile ca mi-a facut Robert pe ele diverse figurine cu spray-zapada. Cica sa-l cheme pe socra-miu sa presteze... o nuuuu merci lasa ca ma apuca Craciunul viitor pana le sterge eu cu hartie igenica sau cu servetel(nu intelege neam sa foloseasca laverte/carpe).

CRISTINA - deci gata cu cada... e functionala si ati inaugurat-o in 2. Si noi ne gandim serios sa facem schimbarea la vara... pt copii. Si Nicolas vrea cu mine la dus... desi de la o vreme face in fiecare seara cu taica-su. Cica "parintii in spala pe copii si copii pe parinti". Eu i-am zis ca nu avem loc... ca dupa ce vine bebelushul mai facem si noi 2... si-mi zice "lasa mami ca dupa ce vine bebelushul te spal eu si pe tine pe spate"
Eu l-am lasat sa intre la dus cu mine... am stat cu spatele la el de regula asa ca nu a fost curios sa studieze problema. Poate si pt ca el mergand cu Maria la baie a vazut deja de mult ca e o diferenta intre fete si baieti si nu a intrat niciodata in amanunte... ci doar a concluzionat el "baietii au cuc si fetitele... funduleatza"Nu i-a zis nimeni cuvantul asta... e de la el scos... deh asa a interpretat copilul lucrurile.
CRIS - tare Razvan cu "cleopatra".Ai grija cu accidentele casnice.

Al meu are niste cugetaaari... nu stiu daca v-am zis a auzit o reclama la TV si mi-a zis "Auzi mami, medicamentele lupta cu raceala... cum lupta vitaminele cu microbii, sa stii"
Chiar acum i-am zis sa-i dau mar, curatat de coaja si taiat bucatele... ca sa poata manca din cauza dintilor. Mi-a zis : "Pai in coaja sunt vitaminele... eu il mananc asa... ia si gusta si tu sa vezi"

In ceea ce priveste "problema" baietilor... eu nu ca sunt subiectiva dar chiar nu consider ca e o problema baiatul meu vis-a-vis de fetitele de aceeasi varsta sau chiar mai mari putin ... doar am sa-l compar zilnic cu Maria care are 5 ani.
Mie imi place teribil cum este el... si n-am absolut nici un regret poate pt ca este el mai sensibilicos si mai atent... asa cum ar fi mai degraba fetitele.Si tot prin comparatie cu Maria el e net mai sensibilicos si mai atent decat ea.
Dar cum zicea si INGRID copii trebuiesc comparati cu evolutia lor in timp... pt ca fiecare copil are alta personalitate, in plus alti parinti, altele si altele...
INGRID -multumesc de incurajari cu analizele.Ce antibiotic ti-a dat mai stii? Eu astept maine sa vad ce antibiotic imi da ca ceea ce a dat la antibiograma nu i-a convenit dr... si a zis ca sa se uite cu ochii lui pe buletinul de analize.

Piua ca nu mai stiu ce trebuia sa scriu... ca scriu de ceva vreme si asta micu ca inghionteste in col... nu stiu ce tot are ca ieri tare cumintel a stat.

LILIANA 35+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput