Cu dragoste din Iasi (91)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Va foarte multumesc din suflet pentru urari si sfaturi. Nici eu nu cred ca e apendicita. Asa o febra nu am mai avut de cand cu oreionul. Insa , Slava Domnului, pare ca am scapat de data asta.
Iulia, si eu zic ca o sa-si revina dupa cateva zile de antibiotic, mai ales acum cand febra nu mai e.
Sincera sa fiu, ar fi trebuti sa merg cu el direct in UPU la Sf Maria, dar am ajuns de asa multe ori acolo si am vazut asa de multe....Ca la noi se tin tati cele scai. In ajunul Anului Nou puiu facuse abces (a cata oara)si cu toate ca tati e tehnician dentar si l-a curatat ca de fiecare data, tot am tras-o un pic. Chiar am vorbit pe urma cu medicul dentist a lui ficior-mi-o. Se pare ca dintisorii astia ''vechi'' care se tot cariaza s-au format in perioada cand eram pregnosaura ( si n-am putut lua calciu). Eh, noi sa fim sanatosi si puii nostri cel mai mult.
In alta ordine de idei, ce ati gatit papa bun la puii vostri? Ca al meu e un mofturos si jumatate, i-am facut rulouri de piept de pui si a iesit urgent din bucatarie tipand cat il tineau plamanii ''carneee, bleacs''

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Ioana-Diana!

Iasmin, noi ne luptam cu ea ca se joaca la masa cu mancarea in loc sa o manance, n-am ajuns inca sa-mi spuna ca e bleah...

Citesc ce fac puii vostri mai mari si ma tot gandesc ce ma asteapta in viitor... si cu scoala la fel... de sris nu scriu, dar citesc cu interes postarile voastre....

Mergi la inceput

Va ofer o fierbinte si va doresc o saptamana usoara....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Buna dimineata si multumim de cafea!!!
Va doresc o saptamana minunata!
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionitza spune:

buna dimineata!

din punctul asta de vedere nu prea am probleme cu Deea. are si ea bineinteles citeva chestii pe care le refuza (ardei grasi...de exemplu)
iubeste supa de pui limpede cu galuste de gris, sarmalele, spanac cu mozzarela topita pe de-asupra, snitele de pui....etc

Mergi la inceput

Buna dimineata tuturor! O cafea si o urare pentru saptamana care a inceput : sa fie una superba.
La multi ani pentru Ioana Diana
Ionitza, scumpa, vad ca maine e ziua Andreei. Ce faci papa bun?? (Mi-ai dat o idee buna cu snitelele, am sa incerc si eu azi.) Tortuletul o sa fie de ciocolata? Sau cu frisca? De care ii place?
Iulia, asteptam cu interes sa ne povestesti cand o sa creasca puiul tau ce si cum.
Va pup pe toate si fug inapoi la treaba

Mergi la inceput

La multi ani, Andreea!

Va ofer o fierbinte, ca e asa frigut, dar ninge asa frumos... ca in povesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Ionitza, sa-ti traiasca printesa! Sa creasca mare si sa va aduca multe, multe bucurii!

Intr-adevar e superb afara...nu stiu ce parere au soferii. Eu azi nu m-am mai dus la birou....dar la pranz voi da piept cu ninsoarea ca-s de serviciu la adus copiii acasa de la scoala.

Pupici si o zi superba,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, scumpa ANDREEA!!!
O viata minunata alaturi de mamica ta.
Sa-ti traiasca galusca Ionitza si sa te bucuri de ea in toti anii vietii tale.

Ce iarna e afara!! Nu-mi vine sa cred. Ninge asa frumos, e asa o vreme de sanie... Si cand ma gandesc ca puiul meu nu se poate bucura Cat si-ar fi dorit sa faca om de zapada. Aseara a adormit la 20.00 (el care cu greu adoarme la 22.00, pus in pat de la 21.00) avea un piciorus si o mana peste mine si mi-a fost mila sa-l trezesc Da se face el bine si poate mai ninge o tura pt el
O cafea pentru toate mamicile. Sa aveti o zi de basm va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionitza spune:

Fetelor, multumesc mult pentru urari!!!
I-am organizat duminica fetei acasa, cu bunici, nasi, unchi, prieteni...gasca mare.
acasa: Tort de ciocolata, facut de bunica - specialitatea ei
la gradinita ducem tort de la cofetarie cu tzertificat - am fi dus noi unul facut in casa de bunica, dar nu e voie - si au dreptate oarecum

Mergi la inceput