Cu dragoste din Iasi (91)
Raspunsuri - Pagina 14
ionitza spune:
Apropos!
am auzit ca vor incepe campania de vaccinare la copiii peste 6 ani. ce faceti?
Bine ca cer acordul scris (parerea mea). Deea nu are inca 6 ani, dar oricum nu sunt de-acord sa-l fac nici eu nici ea daca ar fi fost cazul.
Iasmin08 spune:
La mine une nici nu se mai pune problema vreunui vaccin acum, ca sunt patita. Pana nu e puiul complet sanatos nici nu incape vorba sa il vaccinez. Mai ales ca a si slabit atat intr-o singura zi de febra si nemancare (cat m-am chinuit sa il fac cat de cat aproape de greutatea colegilor lui).
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
adi69 spune:
Iasmin ,pana la urma ce e?
Multa sanatate bolnaviorului.
Carmen,multam ,m-a facut sa zambesc.
Ionitza,noi am dat in scris din decembrie la scoala,daca santem sau nu de acord sa vaccinam copiii.Cica in ianuarie vin cu vaccinul la clase.Noi nu servim,sa se vaccineze altii.
Herra,si eu am vazut insa nu stiu unde,acu recent in WK-end,insa nu stiu daca in Selgros,Carrefoure sau Kaufland..ca am misunat prin toate.Sorry!
Iasmin,da-mi o adresa de mail-poti s-o scrii in loc de comentariu la poza sa n-o pui aici-(vad ca n-ai inca mp-uri),sa-ti trimit link-uri ,sa nu plictisim fetele pe aici.
Eu am baut dimineata o sana si am avut probleme toata ziua.
Am stat pe langa baie si WK in loc sa facem plimbari prin oras asa cum planiusem.
Adica cred ca de la sana...caci am mai mancat aseara o felie de pizza..dar au mancat si ai mei si n-au avut nik..numai sana am mancat singura.Ori o fi fost prea rece.
Nu mai conteaza,important e ca mi-a stricat ziua..sper ca maine sa fiu ok,am de gand sa mergem la plimbari pruin centru.
Gabi,o cafea ,un ceai? Maine n-am barbat .
Lasam copii la joaca o ora si ne delectam cu un ceai bun?
Va pup si va doresc seara placuta!
Iasmin08 spune:
Adriana , am trimis adresa mea prin mesaj privat catre adresa ta (cred) de e-mail.
Deocamdata nu mi-au zis ce are cel mic, a ramas cu prezumtia de apendicita ultima data cand am mers la medic. Mergem in continuare cu ceclodyne pentru ca am reusit si am invins febra si acum misuna prin casa. Dar faptul ca inca alti 5 copii din clasa lui se prezinta identic ma face sa cred ca nu e chiar intamplator. Poate au transpirat la sport si au racit? Dar nici un alt simptom. Am inteles ca sunt clase la scoala lui in care copiii poarta masti pe fata.( Gh. Asachi) Chiar nu stiu ce sa spun, am zis sa va informez si pe voi ca aveti copiii in Iasi si daca e epidemie de vreo ceva sa stiti macar cum incepe si la ce medicament raspunde.
adi69 spune:
IAsmin ,ti-am raspuns.tot pe mp.
Daca era apendicul nu statea la palpare.
Parca mi-amintesc ca si CAtalina a facut un episod de asta,cu temperatura mare si fara alt simptom,dar mai pe la inceputul anului trecut..nu stiu exact sa localizez.Sau asta vara?
Noi am pus-o pe seama unor dinti care au iesit tare greu .A ramas cu semnul intrebarii,oricum.
buli spune:
Citat: |
Gabi,o cafea ,un ceai? Maine n-am barbat . Lasam copii la joaca o ora si ne delectam cu un ceai bun? Adriana |
numai pe Gabi o inviti?
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Iasmin08 spune:
Adriana, esti o minune. Iti multumesc din suflet de linkuri.
Coffee? O sa te mai necajesc cu cateva intrebari tot asa prin PM
Cum te mai simti? A trecut efectul la sana?
O zi superba va doresc tuturor
ionitza spune:
iasmin, am fost odata cu fata la spitalul de copii ca o durea cumplit burtica si m-am speriat sa nu fie apendicita, i-a facut ecografie, si mi-a zis dr. ca pe vremea lui C. 80% din cei operati de asta nu ar fi fost nevoie sa fie operati. dar daca tot ii taiau..ce sa faca? hai sa scoata apendicul, nu? suna cam de groaza dar cred ca-i in mare parte adevarat.
GabrielaG spune:
Hellooo...
acu am vazut mesajul...dar de la 12 juma am un seminar pana seara. Imi pare rau...as fi vrut. Eu pe maine as vrea un sanius cu copiii, dar deseara stabilim datele, sper sa fie bine4 afara.
Iasmin multa sanatate la puiut.
Fug...un wk-end placutm
Gabriela
PS Anca ti-ai scos piciorul din gips?
iulia-stefy spune:
Iasmin, multa sanatate la pui mic. Si noi am trecut printr-o chestie din asta si pana la urma, dupa 11 luni am descoperit ca avea stafilococul auriu... Fa-i un exudat.... Am facut zeci de acalize, ecografii, radiografii si nimic... nu a iesit nimic... febra, leucocite multe la analiza, dar de unde... Febra poate fi si de la o infectie urinara, dar ar trebui sa se plaga de dureri in zona asta... ca e foarte dureroasa.... asa cum a scris Kris, o pneumonie interstitiala... Stefy a avut si inafara de febra nu avea nici un alt simptom... iar la ascultatie la plamani nu a esit nimic... insa la radiografie... s-a vazut clar... tratament cu antibiotic si in 3-4 zile a fost ok...
Daca sunt mai multi copii la fel inseaman ca e ceva viral... poate.... Nu se poate sa aiba toti aceeasi problema decat daca au luat-o din acelasi loc...
Adi, sper ca azi esti mai bine. Multa sanatate. Daca nu, incearca ceai din frunze de salcam, e foarte eficient in diaree.
ionitza, mie mi-a scos apendicele prin 92-93, dar era musai... nu stiu daca e adevarat ca il scoteau degeaba.... Mi se pare ca medicina se practica mai prost acum, decat inainte de 90.... Pe vremea aia, parca ii mai tragea cineva de maneca, dar acum... Ba spun ca n-au cu ce, ba una, ba alta.... Motive se gasesc si scuze...