situatie extrem de tensionata
Raspunsuri - Pagina 9
maminuta spune:
Gabi,cum a decurs ziua de ieri?Nu ai incercat sa mergi la el pe saltea si sa il iei in brate pur si simplu,fara vorbe?Sa ii vezi reactia?
Mai,sun-o pe sora-sa.Ia-o si tu la modul ca esti foarte ingrijorata de starea sotului tau,ca ti-e teama sa nu fie bolnav..daca stie ea cumva ceva de treaba asta...Cred ca asta poate fi solutia momentului.Zic.
Hai,ca treci tu si de asta.
Deus spune:
ce fitze de domnisoara are sotul tau in program? si dupa toate astea o sa spuna "imi pare rau ca ti-am stricat sarbatorile"?
Cum il suporti? Ai copil sau sot? Trebuie sa-si asume faptul ca este BARBAT nu copil si sa se comporte ca atare.
daca intr-o zi viata iti intoarce spatele...prinde-o de fund!
http://oscarfriends.wordpress.com/
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
sali spune:
eu l-as suna la birou pe telefonul fix,mai ales daca stiu ca altcineva da legatura, ce ar mai putea face atunci, ar tranti telefonul in nas nevestei?
daca nu are fix la birou, l-as suna pe mobil cu numar ascuns ,cand este plecat de acasa( sau chiar din cealalta camera, macar atunci ar pricepe ridicolul stuatiei).
ce naiba, parac sunteti intr-o piesa de teatru absurd!
si sun-o pe sora-sa, nu mai sta atat pe ganduri, doar nu suni la regina Angliei...
iar astea cu" hai sa ne facem amandoi culcus pe saltea " mi-ar amplifica ulterior frustrarea, chiar daca momentan ar rezolva problema.
iarina spune:
Gabi, imi pare rau ca te gasesc aici cu acest subiect. Dar trebuie sa vorbesti cu el. Ce-o fi dupa aia, vezi tu, nu poti sta sa te perpelesti in halul asta, caci oricum nu rezolvi nimic. Daca e sa se intample ceva, se intampla oricum, chit ca te feresti tu ca de dracu'. Deci fii serioasa si desteapta cum te stiu si trage de el pana vorbiti. Striga la el, scutura-l, nu-i da pace pana nu deschide gura. Daca nu mai vorbeste cu tine, e clar ca problema esti tu. Daca crapa porcul, se imbolnavea nepotul, pierdea echipa favorita de fotbal, ar fi dormit oricum cu tine. Deci afla pentru numele lui Dumnezeu despre ce e vorba, ca sa stii macar cu ce te lupti. Daca i s-a nazarit cuiva ceva sa spuna despre tine, vei avea dreptul la replica. Asa nu faci nimic daca astepti sa-i treaca...si si daca cumva ii trece acum, ce l-a ros, il poate macina oricand pe viitor.
denizel spune:
Gabi, mi-a venit o idee. Prosteasca , dar ti-o spun...
Mai, daca sora-sa citeste pe DC, te-a recunoscut din ce ai poveestit tu pe aici si, i-o fi zis ca a vazut ea cum vorbeai si te radeai cu tipi pe DC?! (pe mine nu ma mai mira nimic, sa stii :D).
Madi25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel Mai, daca sora-sa citeste pe DC, te-a recunoscut din ce ai poveestit tu pe aici si, i-o fi zis ca a vazut ea cum vorbeai si te radeai cu tipi pe DC?! (pe mine nu ma mai mira nimic, sa stii :D). |
Cred ca asta-i baiul!
inbox spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Madi25
Cred ca asta-i baiul! |
Nu rade, ca se poate intampla si asta...eu m-am trezit strigata de niste prieteni buni in loc de nume cu nikul care-l foloseam pe DC ...!
Totusi eu raman la ideea ca e ceva legat de sanatatea cuiva apropiat! Si nu-mi explic poate cineva sa tina in el atata timp ceva ce il supara ...nu pot sa concep, eu cred ca as innebuni, am mananca limba pana nu spun ce am pe suflet!
olympia spune:
Gabi, tu-l cunosti cel mai bine pe sotul tau, daca e gelos, daca are secrete fata de tine, daca e genul ascuns sau teatral...
Daca aceasta comportare a lui e fara precedent, eu zic ca si motivul trebuie sa fie pe masura. Daca Doamne fereste, e vorba de o boala grava a lui sau a cuiva apropiat, faptul ca nu impartaseste ingrijorarea cu tine inseamna ca in sufletul sau simte nu are destula incredere sau nu se poate baza pe tine. Daca e vorba de o problema financiara, legala grava , tot asa... Sau se simte foarte vinovat si nu are curajul sa marturiseasca.
Daca e vorba de o alta femeie, prin faza asta cu dormitul pe saltea, evita contactul cu tine, sau a luat deja hotararea despartirii si a instiintat-o si pe sora lui de asta...
Toate siuatiile de mai sus implica faptul ca problema ar fi mai veche si tu nu ti-ai dat seama, asta pe de o parte, iar pe de alta, faptul ca nu-i prea pasa ca te face sa suferi si asta e cel mai grav!
In afara de faptul ca nu vorbeste cu tine, el cum se poarta? Se uita la TV, mananca bine, vorbeste la telefon cu prietenii, sau e preocupat, necajit, absent?
Editez ca sa spun ca pana la urma ideea cu forumul ca si cauza a supararii nu-i chiar fantezista. Daca sotul e un tip mai rigid, poate fi si asta.
Pene colorate... cate putin din toate!
victory spune:
Trebuie sa existe un motiv bine intemeiat ca sa apara aceasta situatie.Probabil ai si tu niste prietenii din aceia buni,buni care vor sa iti faca viata fericita tare si probabil el le-a dat crezare.Un om doar atunci cand se simte mintit sau tradat reactioneaza atat de radical.Eu te sfatuiesc sa stai cu el de vorba ca iti raspunde sau nu si sa ii spui clar ca aceasta situatie numai poate continua asa si ca tu esti persoana cea mai apropiata de el si ca ti se pare normal ca indiferent de ceea ce il framanta ar trebui sa gasiti impreuna o solutie optima ca sa puteti trece peste ea.Motivele pot fi foarte multe.Nu te mai chinui sa presupui situatii ca numai iti faci rau,el este singurul care te poate lamuri.
gaba-rema spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel Gabi, mi-a venit o idee. Prosteasca , dar ti-o spun... Mai, daca sora-sa citeste pe DC, te-a recunoscut din ce ai poveestit tu pe aici si, i-o fi zis ca a vazut ea cum vorbeai si te radeai cu tipi pe DC?! (pe mine nu ma mai mira nimic, sa stii :D). |
Ah, nu ma mai speria si tu denizel, pliz
si-asa nu mai stiu ce sa fac, daca m-a recunoscut aici pe DC?...
EU CRED CA EA NU INTRA PE D.C.,
totusi