situatie extrem de tensionata
Raspunsuri - Pagina 10
olympia spune:
Gabi, poate sotul tau i s-a confesat surorii in legatura cu planurile voastre de viitor. Si ea o fi reactionat anapoda si l-o fi intors pe dos, poate chiar l-a facut sa ezite in legatura cu hotararea voastra. Cred ca-ti poti imagina setul de prejudecati pe care le pot debita unii unii oameni vis-a-vis de subiect. Acum el ezita , e suparat pe ea pentru ce i-a spus, dar si pe el si pe tine in acelasi timp...
Acum asta imi pare cea mai plauzibila varianta.
Pene colorate... cate putin din toate!
Mindy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabi3604
Ah, nu ma mai speria si tu denizel, pliz si-asa nu mai stiu ce sa fac, daca m-a recunoscut aici pe DC?... EU CRED CA EA NU INTRA PE D.C., totusi |
si daca te-ar recunoaste ce ar fi, ai scris pe undeva ceva compromitator?
andacos spune:
Daca "n-as sti-o "pe Gabi d epe ici pe colo as crede ca incearca sa atraga atentzia asupra ei!
Mie una(numai citind)incepe sa mi se urce singele la cap,fdara sa supar dar...asa ceva nu mi-a fost dat sa aud!Asta e imaturitate 100%!
Mie nicio varianta expusa de voi nu mi se pare plauzibile,Gabi este SOTZIA lui si ar trebui(macar datoprita minimului de respect )sa-i comunice ce s-a intimplat sau ce se intimpla!
Mi-e greu sa cred ca exista asemnea indivizi,zau asa!
gabi,eu te-am "citit"ca fiind o persoana destul de inteligenta,daca sotzul tau s-a incadrat in regnul animal refuzind comunicarea verbala...atunci...tragi tu singura concluziile ce e de facut!
Eu nu stiu cum as putea sa mai merg la el,sa-l iau in bratze,sa...sa...atita timp cit el ma trateaza ca pe o fiintza invizibila!Din punctul meu de vedere nu are nicio scuza pentru un asemenea comportament!
nervi de otzel itzi doresc!
Dana
gaba-rema spune:
intai eram pe topicuri de asteptare a unui bebe...
apoi am trecut spre adoptie...
acum ma vad la divorturi
mi-e teama sa ma interesez daca exista si subiecte despre cum sa faci sa nu mai suferi
andacos, exact de asta nu aveam nevoie, sa atrag atentia asupra mea ... prefer banala si in armonie acasa, decat "interesanta" in asa fel :(
ai zis bine... daca el s-a transf. in necuvantator, ce mai am de facut?
nimic!
noaptea e cea mai grea... si se apropie ca naiba ...
Alizee spune:
Eu nu inteleg un lucru : tu i te adresezi in mod clar si el nu iti raspunde ?
allinta
SARBATORI FERICITE !
gaba-rema spune:
nu mi se adreseaza, dar cred ca nici nu mai e mult si plec eu
dar parca sunt paralizata. nu reusesc sa ma mobilize... tot vreau sa iau trusa de igiena si niste boarfe din dulap, dar nu reusesc.
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allinta Eu nu inteleg un lucru : tu i te adresezi in mod clar si el nu iti raspunde ? |
Mi-am dat quote ca nu ai inteles ce te-am intrebat. E vorba despre tine. daca TU i te adresezi lui direct, NU iti raspunde ?
allinta
SARBATORI FERICITE !
gaba-rema spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui allinta
Mi-am dat quote ca nu ai inteles ce te-am intrebat. E vorba despre tine. daca TU i te adresezi lui direct, NU iti raspunde ? allinta SARBATORI FERICITE ! |
scuze, dar la halul de acum, nu mai pricep din prima...
da, daca ii zic ceva, nu raspunde.
isi face el de-ale lui, nu-mi pretinde nimic, nu zice nimic...
e mai mult decat clar ca asteapta sa ma carabanesc :(
si are dreptate, ca asta am de facut... nu?...
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabi3604 e mai mult decat clar ca asteapta sa ma carabanesc :( si are dreptate, ca asta am de facut... nu?... |
Pai, fara lupta ?!
allinta
SARBATORI FERICITE !
Madi25 spune:
Eu nu imi pot imagina situatia asta. Cand tu ii vorbesti, el ce face? Te priveste? Se uita in ochii tai si tace? Refuza sa te priveasca? Atunci cand te priveste ce exprima privirea lui? Furie? Suparare? Suferinta? E neutra?
Si din privire iti poti da seama ce se petrece in sufletul unui om.