situatie extrem de tensionata

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madi25
Am cunoscut si eu un barbat rac si si el proceda la fel ca sotul tau. Insa si eu fiind construita dupa acelasi model, nu am rezistat mult impreuna. Cand se inchidea el in sine, eu ma simteam ranita de tacerea lui si deveneam si eu tacuta si nu faceam nimic pentru a ne impaca. El astepta de la mine, eu asteptam de la el. Aceasta a fost cea mai sigura cale spre un final rapid.

De asta mi-e si mie teama. Desi n-ar trebui sa ma tem. La urma urmei, daca e sa ne despartim, de ce oi face si eu atata tragedie? Se mai intampla, n-as fi prima din lume. Dar in momentul asta simt ca as pierde mult ... as pierde un trecut care n-a fost rau.

Am incercat ieri sa nu zic nimic, nimic. Nu a reactionat deloc. Parea multumit de situatie, atat cat mai pot sa realizez ce se ascunde sub masca asta a lui. Asa ca... n-a mers nici asa, nici asa

Ma simt nepregatita pentru asa o situatie. Pentru ca nu mi s-a mai intamplat niciodata. Si nu cunosc o reteta garantat de actiune, pentru ca din pacate nici nu exista asa ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Gabi, pe mine, personal, chiar m-ar scoate din sarite un sot imbufnat care refuza sa discute cu mine si i-as face un tambalau...ca ori pleaca ori ma lamureste. Pai ce, suntem la gradinita sa ne fie frica unul de altul !!! Suntem adulti si ne asumam raspunderea propriilor actiuni si vorbe.
Incearca intai cu binisorul sa afli ce are, dar insista. Daca tot bosumflat ramane, schimba placa. Prea face multe talente.
Eu nu sunt de acord cu cocolositul barbatului de parca ne-ar fi copil, nu barbat. Este un adult si trebuie tratat ca atare.

allinta

SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popescudora spune:

E clar ca e suparat pe tine, nu ca are vreo boala sau ca a aflat cine stie ce veste proasta. Ar trebui sa incerci sa o suni pe cumnata, sa ii spui ca de la tel ala sotul tau se poarta foarte bizar si sa o tragi de limba. Poate o fi vazut pe vreuna care seamana cu tine pe strada cu unul (daca va vedeti asa de rar o fi facut o confuzie) si i-a spus sotului.
In al doilea rand eu m-as pune in fata lui, i-as spune ca nu inteleg de ce nu mai vb, de ce nu mai dormiti impreuna, ca tu nu te stii vinovata cu nimic, ca e absurd sa va stricati sarbatorile pentru o neintelegere si tu nu poti tolera un asemenea comportament etc. Incearca sa fii furioasa, revoltata, oricum stii tu ca sa-i starnesti o reactie. Sunt convinsa ca daca ar deserta motivul pentru care se poarta asa, ati rezolva imediat problema.
Daca nici asa nu merge, i-as suna parintii, banuiesc ca cu ei vorbeste si poate te-ar lamuri si pe tine. Nu o face sa para a para, ci mai degraba a ingrijorare. Poate nu iti place ideea, dar daca te ajuta sa iesi din situatia asta, zic ca poti sa faci acest mic sacrificiu.
O si sa iesiti cu bine din asta!

Mergi la inceput

allinta ai dreptate

il cocolosesc de parca e de portelan, el se comporta imatur... si nici eu nu-s mai breaza, am impresia :(

adica ma simt ca un copil care s-a trezit noaptea si a inceput sa bazaie.

incerc sa ma fac forte, sa nu mai fac din tantar armasar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

ce sa zic? io cred ca e suparat pe tine. ca a aflat ceva, c-o fi de la sor'sa sau din alta parte, da' tind sa cred ca e vorba de vreo barfa. ori ca ai zis candva ceva catre cineva (care probabil a fost interpretat gresit si redat mai departe in sensu' interpretarii), ori ca te-o fi vazut cineva candva cu altcineva si iarasi da-i interpretari. iar el se pare ca crede ca asha e cum a auzit. el e convins (cred io) ca tu stii despre ce e vorba si cred ca ar prefera sa deschizi tu discutia, da' nu cu o intrebare de genu': ce ai, ce e cu tine, ce s-a-ntamplat ? vorba cantecului :) la care ti-ar raspunde cu cel mult: nimic ...

dupa teoria mea :) care spune ca el crede ca tu stii despre ce e vorba, el probabil asteapta o "marturisire". cred ca e vorba despre un subiect sensibil, care l-a lovit in masculinitate. ca atunci unii din madrie ranita, in loc sa discute, isi iau perna-n bratze si se duc pe sofa. altii devin agresivi. si cu cat esti mai atenta cu ei cu atat cred ca esti intradevar vinovata si de-aia incerci sa-i iei cu buna; si daca nu-i bagi in seama tot vinovata te cred, ca de-aia taci malc. de-aia nici nu stii cum sa te comporti.

na, mi-am dat si cu parerea si incep sa ma intreb de ce am inceput sa scriu la subiect cand n-am nimic concret de spus. mi-e destul de usor sa ma pun in situatia ta, pentru ca si io mi-am ales la viatza mea tipi cu probleme de comunicare, cu care comunicam uneori doar datorita "talentului" :) meu de ghicitoare. cand am refuzat sa mai "ghicesc", ca mi se mai intampla si s-o dau in bara, s-a dus pe apa sambetei si relatia. ei, nu numa' de-aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui popescudora

Poate o fi vazut pe vreuna care seamana cu tine pe strada cu unul (daca va vedeti asa de rar o fi facut o confuzie) si i-a spus sotului.

Dora hai ca m-ai facut sa zimbesc la faza asta!

Eu (astept sa intzeleg ce nu comunica el cu Gabi)nu intzeleg de ce sa sune pe sora,pe mama,pe tata,cind el nu vorbeste cu ea!

Si pe mine m-ar scoate rau din sarite sa incerc sa port un dialog,el el sa stea mut fara sa scoata un cuvint!

Dana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui popescudora
Ar trebui sa incerci sa o suni pe cumnata, sa ii spui ca de la tel ala sotul tau se poarta foarte bizar si sa o tragi de limba. Poate o fi vazut pe vreuna care seamana cu tine pe strada cu unul (daca va vedeti asa de rar o fi facut o confuzie) si i-a spus sotului.

Ma bagi la idei
A mai spus cineva ceva cam la fel mai sus.
Cumnata mea nu vine prin Bucuresti, dar poate i-a spus altcineva ca m-a vazut cu cineva... cred ca practic absurd totusi. Nici nu mi-amintesc sa fi fost cu vreun barbat. Doar cu unchiul meu la cumparaturi, dar pe unchiul il stie pana si ea, cumnata...

Totusi, atitudinea lui barbatu-meu pare intr-adevar izvorata dintr-un soi de gelozie. El n-a fost asa inainte. Cum se poate schimba un om dintr-o data? nu pricep :(((

Nu, cu parintii el vorbeste rar. Tine la ei, dar nu simte nevoia sa vorbesca des, si nu il vad spunandu-le lucruri de suflet, ca sa zic asa...

eheee, ce sarbatori ciudate anul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

gabi, dar daca i-ai lasa lipit pe frigider un biletel cu urmatorul text :

"Dragul meu sot,
Cand crezi ca vei fi pregatit sa discutam despre problema care te "apasa", te rog sa ma anunti. Suntem doi adulti capabili sa discutam civilizat, matur si rational despre problemele noastre - personale sau comune.
Pana atunci, pentru ca nu ma stiu vinovata cu ceva fata de tine, te rog sa incetezi cu comportamentul acesta pueril, din care nu avem nimic de castigat, ci doar de pierdut.
A ta (inca) sotie. "

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Printesa mea este in concursul Pampers, aici
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043
Multumim pentru orice vot primit !

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Eu nu as suporta sa stau asa! Nu stiu cum, dar trebuie sa-l faci sa comunice ceva, eu initial incep cu glume, daca nu tine i-as spune foarte serios ce ma nemultumeste ( banuiesc ca de auzit mai aude) si nu as avea nevoie sa-mi spuna ce are pe moment, dar as fi multumita sa auda el ce am pe suflet. Oricum nu as incepe sa sun la parinti, cumnate etc...asta ar fi o dovada clara ca treci peste el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

ce e prosteala asta eu nu inteleg. Are ceva de spus care il supara, sa spuna, daca nu, ia-l in suturi. Daca-l cocolosesti chiar o sa creada ca are dreptate in ce i s-o fi nazarit. CInd sint probleme, doi oameni discuta, sa lase ifosele astea de donsoara de pension. Vai de mine ce s-a mai suparat domnul de nu poate sa raspunda nici ce camasa vrea miine. Eu zic sa o ia pe aia de si-o calca si sa-l tratezi cu sictir daca nu are bunul simt sa deschida gura. Cu cit te vede ca te rogi mai mult de el cu atit face mai multe talente.

Mergi la inceput