situatie extrem de tensionata

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexmom

Citat:
citat din mesajul lui Mindy

Ce zodie e este? eu banuiesc ca e Peste.

Nu te supara Mindy, dar faza cu zodia m-a dat gata, chiar nu are nici o legatura cu situatia de fata.

nu ma supar, era doar o curiozitate banala, chiar nu prea cred in zodii. Da, ai dreptate, vad si eu ca nu are nici o legatura cu situatia de fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Gabi, ar fi oare posibil ca sora sotului tau sa-i fi dat o veste proasta in legatura cu starea ei de sanatate sau a copiilor ei ?
Sau, sotul tau si-a facut analize recent si i-au iesit rezultatele prost ?
Sa fie oare vorba despre probleme de sanatate (ale lui sau ale surorii), care-l macina ?
O schimbare atat de radicala doar in urma unei convorbiri telefonice ar putea fi pusa pe seama unei vesti proaste...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Printesa mea este in concursul Pampers, aici
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043
Multumim pentru orice vot primit !

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Offf...
Nu e mai bine :(
Si tensiunea asta ma da gata, ma face din om neom
Nu pot deocamdata vb. cu maica-sa, ca atunci as face mai mult rau. Ar zice ca-l "parasc", ca ma plang de el, oricum as prezenta situatia.
Iar cu sora-sa e cam la fel.
Nu cred ca e o problema de sanatate a surorii. Cred tot mai mult ca eu am fost cuiul lui Pepelea, dar nu inteleg de ce. Ca doar n-am facut nimic .
Fi-r-ar sa fie de situatie... si doar de ani de zile ne intelegeam normal... De ce asa brusc s-a stricat treaba???

Sotul meu e rac, dar nu cred ca e vreo legatura

Multumesc fetelor pt. sfaturile voastre
Sa veti o zibuna si linistita, ca eu... :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Gabi, eu nu pricep de ce te chinui cu atatea intrebari adresate noua, cand l-ai putea scutura pe el.
Numai voi doi puteti lamuri toate frecusurile, nimeni altcineva.
Noi putem doar sa ne dam cu presupusul. Atat.
Fa-ti curaj si incolteste-l pt a-l forta sa-ti raspunda.
Decat sa va indepartati unul de altul, iar tu sa nu intelegi de ce si sa te framanti, mai bine discutati/tipati, dar lamuriti ceea ce este de lamurit.
Curaj.

allinta

SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

Gabi,poti sa imi spui daca se poate cum arata o zi "normala" din casnicia voastra inainte de acest episod?La nivel de comunicare,cum erati?
Te intreb pentru ca nu stiu de ce am senzatia ca intre voi exista de ceva vreme o problema care pe fondul unor frustrari reciproce nu a facut decit sa lucreze in defavoarea voastra.Sper sa ma insel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

Offf...
Nu e mai bine :(
Si tensiunea asta ma da gata, ma face din om neom
Nu pot deocamdata vb. cu maica-sa, ca atunci as face mai mult rau. Ar zice ca-l "parasc", ca ma plang de el, oricum as prezenta situatia.
Iar cu sora-sa e cam la fel.
Nu cred ca e o problema de sanatate a surorii. Cred tot mai mult ca eu am fost cuiul lui Pepelea, dar nu inteleg de ce. Ca doar n-am facut nimic .
Fi-r-ar sa fie de situatie... si doar de ani de zile ne intelegeam normal... De ce asa brusc s-a stricat treaba???

Sotul meu e rac, dar nu cred ca e vreo legatura

Multumesc fetelor pt. sfaturile voastre
Sa veti o zibuna si linistita, ca eu... :(

ba da, zodia are legatura, eu chiar ma gandeam daca nu cumva e rac

si eu sunt tot rac

anul trecut pe vremea aceasta aveam o mica problema de sanatate (2 chistulete la sanul drept); normal ca-mi treceau prin cap cele mai horror scenarii, daca am ceva grav, ce ma fac, cine-mi creste copilul, etc. aveam exact acelasi comportament, ma izolasem, nu mai comunicam cu sotul, nu mai puteam sa dorm noaptea, ma duceam la TV si incercam sa adorm acolo, nu mai suportam sa ma atinga...in fine, in cele din urma rezultatele analizelor (eco mamara si mamografie) mi-au aratat ca nu era nimic grav. nici eu nu am putut vorbi cu cineva despre problema care ma macina, dar mi s-a luat o piatra de pe suflet cand au venit rezultatele de la analize...

asa ca, in general, racii, cand au o problema personala grava (sau cineva apropiat lor), cam asa se manifesta, se consuma din interior, se retrag in cochilia lor pana se linistesc apele...

cred ca o discutie plina de diplomatie si tact ar da mai multe roade decat sa-l presezi sa-ti dea explicatii cand poate nici el nu este lamurit sau nu stie ce se intampla sau cum vor evolua lucrurile in viitorul apropiat.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Printesa mea este in concursul Pampers, aici
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043
Multumim pentru orice vot primit !

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

pai din moment ce nu mai doarme cu tine in pat presupun ca e ceva legat de voi 2 , nu de altcineva.
Putea sa afle ca au disparut de pe fata Pamantului toate neamurile, echipele de fotbal si ziarele sportive , ca tot dormea cu tine in pat.
Nu stiu cum e relatia intre voi, dar daca mie mi-ar face pretenul o asemenea faza mi-as lua 3 haine intr-o geanta si i-as spune ca atunci cand are chef sa comunice sa ma caute la mama mea/prietena/etc , ca poate o sa am si eu .

***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/

http://freecycletm.ecosapiens.ro/

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Sun-o pe sora-sa si vezi ce s-a intamplat. Intreab-o direct ce are barbata-tu de nu mai vorbeste cu tine in casa de cand a vb cu ea.

Io cred ca e vorba de o veste foarte proasta, care nu are legatura cu tine si mai mult e ceva ce nu trebuie sa afli tu (cum ar fi ca a murit fosta lui iubita sau e gravida amanta) sau cred ca sora lui te-a vazut cu cineva si a interpretat ca esti amanta persoanei respective sau probabil ca are o boala incurabila si nu vrea sa-ti spuna. Oricum e ceva grav despre care el nu vrea sa vorbeasca. Poate a aflat ca are vre-un copil cu vre-o fosta.

saaaaaaaaaau

tata e rac si daca face la fel e grav. Ai facut ceva si-ti da tratamentul tacerii ca sa iti arate ca te dezaproba total. Al meu tata cand eram pustoaica tinea sa nu iau note proaste si cand duceam carnetul la control cu vre-o nota proasta nu vorbea cu mine cateva saptamani, dar nici eu cu el. Eram incantata ca ma lasa in pace si nu ma stresa. Cand luam un 10 ma duceam sa-i arat carnetul.... indirect.... il lasam la vedere si venea si ma pupa si totul intr in normal. Nu accepta scuze niciodata. Asa ma pedepsea el.

Acum, culmea, nu vorbesc cu el din octombrie sau noiembrie. Ne-am sucarit pe principii si i-am zis ca daca eu nu-l judec pe el nici el nu are dreptul sa ma judece atat timp cat nu a miscat un deget pentru mine. Si de atunci nu vorbim deloc. Nici buna ziua nu ne dam. Imi vad mama si fratele, dar cu el nici pas. Fica-mea vb cu el si o strange in brate mai ceva ca inainte sa ne sucarim noi doi, ca si cum compenseaza. Accepta de exemplu sa se urce la mine in masina cand ma duc sa o culeg pe m,ama de la cumparaturi, ca fac cumparaturile impreuna intotdeuna, dar nici macar un sunet nu scoate pentru mine si vice versa.

Cu mama nu face niciodata asa, cu ea se cearta si o jigneste foarte tare cand e suparat pe ea. Probabil ca se manifesta asa fata de mine ca sa nu imi vorbeasca urat, pana ii trece si din mandrie ca sa ma pedepseasca pentru ceva ce l-a suparat si sa ma determine sa imi schimb atitudinea, sa vada ca regret. Nu stiu. Eu sincer nu-l bag in seama, da eu nu locuiesc cu el si chiar daca as locui.... e tata nu e sotul si nu depind deloc de el in nici un fel.

Parerea mea e ca e bine sa-l lasi sa-i treaca si sa nu-ti bati capul cu el. Da nu mai face nimik pentru el, ca si cum nu ar fi acasa.

Racul mi se pare cea mai proasta zodie, la barbati. Sunt ciudati rau, cu tabieturi, principii din alea duse la absurd.... secretosi.....inschisi.... ihhhhh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui maminuta

Gabi,poti sa imi spui daca se poate cum arata o zi "normala" din casnicia voastra inainte de acest episod?La nivel de comunicare,cum erati?
Te intreb pentru ca nu stiu de ce am senzatia ca intre voi exista de ceva vreme o problema care pe fondul unor frustrari reciproce nu a facut decit sa lucreze in defavoarea voastra.Sper sa ma insel.

Nimeni nu te poate face sa te simti inferior fara permisiunea ta. - Eleanor Roosevelt

Da, e posibil sa fi avut dintotdeauna probleme de comunicare REALA . De vorbit, vorbeam... dar eu simteam ca nu pot comunica cu adevarat... Imediat ce intrebam daca totul e in regula (cand il vedeam mai posomorat), gata! se inchidea si mai tare in el si era mult mai rau. Asa ca m-am invatat sa-l las in banii lui, sa-i traca de la sine. Imi dau seama ca asta a "omorat" orice deschidere spre comunicare. Dar nu aveam alta alternativa... decat sa-i spun cum zice XIO: eu am plecat, ramai sanatos, ma gasesti la maica-mea cand oi catadicsi sa spui ce ai!

M-am gandit si ca a aflat ceva despre o "fosta"... nu prea imi da pace gandul asta :D... Pe mine nu cred ca m-a vazut nimeni cu vreun X astfel incat sa i se para ca e vreun 'fost' (sau actual), mai ales sora-sa care nu calca prin Buc mai deloc.

Cu cumnata-mea nu pot vorbi... suntem aproape straine. Doar ca nu ne-am vorbit niciodata de rau (ma rog, eu cel putin). Daca avea ceva cu mine femeia asta, ma gandesc ca baga strambele mai dinainte... nu acum. Dar mai stii?...

Eu stiu clar un singur lucru: daca pun piciorul in prag, e totul ispravit! Asa simt, si simt cu tarie. De aia tot aman momentul... Trebuie sa ma simt si eu calma si pregatita pt. good-bye... iar acum sunt cam intoarsa pe dos si cred ca as fi lamentabila, nicidecum calma si hotarata. Am mai spus, totul a venit din senin, fara nici un motiv aparent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604
Asa ca m-am invatat sa-l las in banii lui, sa-i traca de la sine. Imi dau seama ca asta a "omorat" orice deschidere spre comunicare.

Daca realizezi ca este gresit asemenea mod de "comunicare", de ce nu incerci sa-l schimbi macar acum, in al 12lea ceas ?
Insista cu binisorul, cu agresivitate, cu amenintari, cu santaj... Ceva, ceva trebuie sa afli. Situatia in care esti acum este cum nu se poate mai rea; nu ai siguranta, simti ca relatia voastra pluteste in deriva.
Tacerea dintre voi va adanci problemele, nu le va linisti si nici atata elimina.

allinta

SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput