situatie extrem de tensionata

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

E mai mult decat timiditate... Parca ar fi primit tatal un telefon de la scoala si fiica se intreaba ce anume o fi aflat si in ce va consta pedeapsa.

Gabi, esti sotia lui, esti o femeie despteapta si matura, nu te multumi cu rolul de martor neputincios sau de vinovata pe care simti ca ti-l impune. Sparge-i cumva barierele astea pe care le-a ridicat intre voi.
Eu ma tot intreb ce anume ar justifica in ochii unui barbat un asemenea comportament. Ori e o criza personala, reala a lui si pana nu si-o limpezeste nu iese din ea, ori e teatru menit sa te faca sa suferi/pleci si atunci zau ca nici nu ai avea ce regreta. De aceea te-am intrebat cat de afectat pare de povestea asta. Daca nu doarme, nu manaca bine, se perpeleste si el dintr-o suferinta neimpartasita e una, dar daca totul la el decurge firesc, omul serveste calm mancarea facuta de nevasta si imbraca hainele spalate si calcate de ea, atunci o reduce la rolul de menajera iar el e liber sa faca ce doreste.
Dar indiciile ca ar fi una sau alta din situatii, tot in trecutul comun trebuie cautate.

Pene colorate... cate putin din toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Gabi, nu te supara, dar eu cred ca tu de fapt intuiesti motivul pentru acre sotul tau sta imbufnat( poate chiar il stii) dar ti-e frica sa ataci serios problema chiar din cauza faptului ca ar putea fi adevarat ce crezi tu... nu stiu ,Doamne iarta-ma , dar eu n-as fi suportat sa stau asa sub nicio forma , cred ca pana acum ar fi stiut si vecinii de la 4 ca la noi se intampla ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Am uitat sa-ti zic ca daca vrei un program de urmatit ptr calc( keylogger ) :D te ajut eu dat dupa ora 5.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Gabi...
Pur si simplu nu imi place deloc de sotul tau. Stie ca te termina psihic, e SADIC de-a dreptul.
Nici de tine nu imi place acum pentru ca NU VEZI cat rau iti faci singura.

Are sens sa mai spun ca efectiv nu inteleg cum poti rezista? N-are. Are sens sa spun ca eu, daca as fi in situatia ta actuala, as fi fost eventual dusa in camasa de forta la psihiatrie, in urma uraganului? N-are.

Insa are sens sa iti spun ca te victimizezi aiurea-n tramvai, te distrugi, te subestimezi!
Ia-l domnŽle de-o aripa, incuie usa si arunca cheile pe geam si scoate odata de la el doua vorbe! Sau nu..mai bine spune tu doua vorbe, trei vorbe si termina circul odata.

Nu mai gati! Nu mai calca camasi. Ce esti tu, cenunsareasa??NU il mai alinta, doamne, dar e chiar nesimtit!

Edit ca de suparate am omis litere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:
citat din mesajul lui adinag

[b]Gabi[/&b], dar tu ce ai facut pana acum sa afli care-i buba si sa schimbi situatia? Ai facut ceva?
Sa nu te superi,d ar eu am impresia ca nici nu vrei cu adevarat sa stii ce are sotul tau...
Poate fi si asta o cauza, sa aiba impresia ca nu conteaza el ca persoana, ca sunt indiferente trairile, sentimentele lui, mai stii?

pai si ce putea sa faca,in afara de ceea ce a incercat,daca el refuza total sa comunice?Chiar cred ca a facut prea mult!

Gabi...esti monument de rabdare!Eu ma enervez destul de greu dar...situatzia ta...efectiv ma scoate pe mine din sarite!

Dana

intreb pentru ca, asa cum ziceam, nu am inteles deloc ce a facut decat sa-l intrebe frumos ce s-a intamplat. Si gata. In rest? Poate ar trebui sa arata ca nu e ok, ca se enerveaza, ca simte si ea ceva, eu as arata ca nu e deloc ok ce face. Ca daca sta si se uita si ea la el, din cand in cand il ia in brate, mi se pare si mai absurd in situatia asta.
Mie personal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Citat:
citat din mesajul lui J G

Eu nu inteleg Gabi cum de nu te superi. Eu il bagam in p. m. (scuzati franceza dar ma enerveaza RAU primadonele. Nu suport genul asta de oameni!).
Voua vi se pare normal comportamentul lui, poate fi justificat in vreun fel? Si sa fi primit poze compromitatoare cu ea, vii acasa, faci scandal, nu iei pozitia mutului si te amuzi vazand in ce hal sperii nevasta.

Nu zic sa pleci de acasa sau sa faci ceva dramatic Gabi, dar nici sa intorci de 7 ori obrazul.

J si Carla (05.02.2006)

Andacos, exact la asta ma refeream si eu. Cam tot asa vad lucrurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns victory spune:

eu te sfatuiesc sa il tratezi cu aceasi indiferenta daca tot nu reusesti sa afli care e cauza.Asta e!In curand o sa afli sigur ce e.E imposibil sa nu rabufneasca,doar e om ce naiba.Oricum mi se pare absurd ca dupa ani de convietuire sa nu mai comunici pur si simplu,dupa un tel cu sora sa.Sun-o si pe ea si vazi ce conversatie au putut avea,sau daca discutia cu ea este cauza.Degeaba te tot framanti,trebuie sa gasesti solutii.De ce sa pleci?Daca asta e motivul macar sa fie om si sa ti-l spuna,din contra tu nu ai motive sa pleci din vina ta,asa ca ramai pana cand se va remedia situati.Asta e sfatul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi25 spune:

Gabi, dar tu ai facut tot posibilul sa il faci sa vorbeasca? l-ai batut la cap pana nu mai rezista el si izbucneste? nici nu e bine sa il tratezi cu indiferenta pentru ca va simti ca nu iti pasa de el si atunci prapastia se va adanci si mai mult. Tacerea din partea ambelor persoane nu duce decat la despartire. Nu trebuie sa te lasi ghidata de orgoliu daca inca il mai iubesti si vrei sa iti salvezi casnicia.

Daca l-ai pisat cu intrebarile si l-ai batut la cap pana nu s-a mai putut si el tot nu a scos niciun cuvant, atunci :
- sun-o pe sora lui si intreab-o direct ce e cu sotul tau; nu are cum sa te afecteze acest telefon; daca el iti reproseaza ceva, atunci spune-i : "in sfarsit ti-ai recapatat glasul!!!"
- blufeaza, cum spunea cineva in mesajele anterioare;
- cheama-ti eventual parintii si socri si faceti consiliu de familie si discutati de fata cu el despre ce boala a dat peste el de si-a pierdut glasul;

Si nu-i mai face mancare, nu-i mai calca si spala, pana cand te roaga el frumos.

Nici nu se poate ca tu sa abordezi o atitudine de pasivitate si indiferenta fata de el, trebuie sa afli motivul. Apoi vei hotari ce sa faci. Dar acum du-te la el si piseaza-l pana iti spune. Nu se poate sa ascunda ceva grav fata de sotia lui. Iar daca e suparat pe tine, trebuie sa iti spuna clar. Dupa ce afli, ia o decizie. Dar nu mai lasa timpul sa treaca in defavoarea ta.

El oricum are o atitudine total nepotrivita si chiar lipsita total de mila fata de tine - sotia lui, care i-a fost alaturi si la bine si la greu. Mie mi se pare putin sadism in toata situatia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi25 spune:

socrii* - scuze pentru eroare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui olympia
Eu ma tot intreb ce anume ar justifica in ochii unui barbat un asemenea comportament. Ori e o criza personala, reala a lui si pana nu si-o limpezeste nu iese din ea, ori e teatru menit sa te faca sa suferi/pleci si atunci zau ca nici nu ai avea ce regreta. De aceea te-am intrebat cat de afectat pare de povestea asta. Daca nu doarme, nu manaca bine, se perpeleste si el dintr-o suferinta neimpartasita e una, dar daca totul la el decurge firesc, omul serveste calm mancarea facuta de nevasta si imbraca hainele spalate si calcate de ea, atunci o reduce la rolul de menajera iar el e liber sa faca ce doreste.
Dar indiciile ca ar fi una sau alta din situatii, tot in trecutul comun trebuie cautate.

stiu si eu daca sufera??? nu se vede nimic pe fig.lui
nimic!!
daca are nevoie de ceva de mancare, isi ia din frigider, ca e destul de plin...
daca trebuie sa plece undeva, are deja camasi calcate de ceva timp, pantaloni pe dunga, ciorapii sunt la locul lor.

nu stiu daca vreau sa ajung la mom. cand astea se epuizeaza... cred ca isi va calca si-si va spala cate ceva... dar mi se pare asa sordid...

poate ca intr-adevar are o criza a lui... dar eu ce vina am?...

Mergi la inceput