Cine vine la masa de Craciun?
Da stiu - aveti niste bunatati de iti lasa gura apa de Craciun si masa voastra va fi imbelsugata. (cum spunea muffin, romanii sunt putin mancai :))
Cine vine la masa?
Cine ati vrea sa vina?
Sarbatori Fericite!
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
Raspunsuri
Androix spune:
La noi vin doar cei care au avut deja varsat de vant Parintii nostri, sor-mea si fetele ei. Pe 26 trebuia sa avem o masa cu nasii, finii si alte doua perechi de prieteni, toti cu copii de varsta alor mei sau mai mici, dar pentru ca ai mei sunt loviti de varicela a picat tot.
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Rufus spune:
Anul asta va fi formula completa: in afara de noi 5, vor fi sora mea, cumnatul meu si sora lui, sora Torei, cu barbat, baiat si nora; in total, 12 persoane.
As vrea...as vrea...as vrea sa vina mama si tata. De ani de zile gatim asa cum au facut-o ei, de Craciun. Dar... o sa mergem noi la ei, la cimitirul Sf. Vineri.
Nu le poti avea pe toate!
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
bb_yasmi spune:
familia si prietenii apropiati.
craciun fericit va doresc!!!
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
monica-elizabet spune:
Mergem noi in vizita "la masa" la niste prieteni(si cu totii ducem si ceva bunatati pregatite in casa), o mana de romani intr-un colt indepartat de lume, ne adunam cantam colinde, mancam si serbam romaneste
am vrea sa fim si cu familia...distanta insa...nu ne lasa ...ne vom intalni si vom serba Craciunul pe net cu web-uri, mic-uri si alte minuni ale tehnicii moderne(maine)
Craciun Fericit!
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
AngeliquedeS spune:
Familia. Mi-as dori sa poata veni si tata, care este insa foarte departe si bunica, insa ea nu mai este printre noi.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Valul pictat
Ramonika spune:
mama, socrii si anul asta avem cu noi si cel mai nou membru al familiei pe Ruxandra. insa ea nu o sa stea la masa, masa ei este
Ramonika Ruxandra tati si Vladutz
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika mama, socrii si anul asta avem cu noi si cel mai nou membru al familiei pe Ruxandra. insa ea nu o sa stea la masa, masa ei este Ramonika Ruxandra tati si Vladutz |
Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si norocoasa.
allinta
SARBATORI FERICITE !
cait spune:
La noi nu vine nimeni astazi doar noi.Maine mergem la bunica si cam atat
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#