Cluj rulz!- La multi ani 2010!
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
jozsaerika spune:
salutare fetelor,
Multumesc de gandurile bune (Florina pt filmuletul cu balerina Polina...ff frumos).Am mai vb cu mama la telefon parea mai optimista si sper sa vina la mine sapt viitoare si atunci sper sa mai putem vb.
Stanca azi cand am sunat-o pe mama tocmai spala si ea hainele si zicea ce mare inventie si masina de spalat si ca nu si-ar mai imagina viata fara ea .Tu faci psihologie? poate iti devin pacient pe cand termini
Raluca ce fain ca ti-a iesit cu lasatul copiilor la bunici ...poate Stefi a fost geloasa si i-ar fi placut sa stea doar cu voi si de aceea s-a tot plans.Nici noi nu ne vaccinam...sper sa fi hotarat bine
.
Vreau sa vina primavara sau macar sa ninga mult sa putem sa ne bulgarim si sa ne dam cu sania ma enerveaza griul asta .
Cristiananu prea am avut timp sa va povestesc de Londra.Am fost in we 18-21 decembrie si din nefericire am prins tocmai furtuna de zapada pe aeroportul Luton si astfel avionul a decolat la ora 12.00 in loc de 6.15....am si uitat de frica de zbor in atata asteptare .apoi nu ne-au lasat sa aterizam la Luton si ne-au dus intr-un oras Birmingham la 200 km de Londra de unde am luat apoi autobuz spre Luton apoi alte autobuze pana am ajuns la hotel la ora 20.00 ( ora 22.00 ora Romaniei)....nasol am pierdut prima zi
.A doua zi am fost la schimbarea garzilor apoi o plimbare pe malul Tamisei pana la London Eye /Big Ben/ Aqvariu.Eu am facut un program super (zic eu) dar am mai fost cu o pereche (care a castigat de la dept auto ) si ei nu prea au fost interesati sa umble asa de mult asa ca a doua zi am fost doar la shooping pe Oxford Street si la bere dupa amiaza
.Voi cat veti sta la Londra? .Daca te intereseaza iti trimit cateva ponturi
.Noua ne-a placut foarte mult Londra si cred ca ai nevoie de cel putin o saptamana sa poti vizita cate ceva...nici nu ma asteptam sa fie asa o experienta placuta.
va pup
Erika
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ralucames spune:
buna seara dragelor!! ma gandesc de ce nu mai dati pe-aici... lipsa de timp,lipsa de chef, lipsa de ce??!!?? haideti la poveste, ca fiecare cred ca aveti nevoie de asta... iar timpu se face!!
pliiiz....
Raluca, nu stiu pneumolog, dar poate fetele stiu... sanatate cui are nevoie!!
Erika, ce de peripetii ati avut cu drumul la Londra... bine ca ai pofta de bis
noi am petrecut o zi frumoasa in 4, copiii au fost veseli, calmi si kiar cuminti sa vedem cat ii tine... deci de la noi toate bune si frumoase...
la voi??!!?? pe cuvant ca pun pe buca voastra de nu va executati!!!! haideti!!
nu va speriati....
noapte buna
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
ralucames spune:
aaa, Stanca, m-am tot intrebat cum ati hotarat culorile in camere? ti-a iesit culoarea in dormitor asa cum o voiai?? dar cu tapetu?? ia uite ce de intrebari despre casuta minunata...
Criss, voi cum sunteti??
Mariana, de ce nu mai dai nici un semn??? plictisita de forum??
na, acum kiar fug sa bag copilasii in pat, poate ajung si la o intalnire cu sotu
mama si sotie fericita
asi spune:
Va poftesc la o cafeluta tare si energizanta.
Raluca culorile in camere au fost alese in functie de preferinte.In camera Mariei e un verde spre fistic si Razvan evident galben pentru ca e culoarea lui preferata.In dormitor nu imi place culoarea care a iesit pentru ca nu evidentiaza ce vroiam eu asa ca e foarte probabil sa o schimbam.
Erika pana sa devin eu psiholog mai am cale lunga dar te pot pune in legatura cu cineva daca e nevoie.Fain la Londra chiar si cu peripetii.
Raluca imi pare rau dar nu stiu sa te ajut cu pneumolog.Cand am depistat cancerul la socrul meu stiu ca am fost la un pneumolog foarte bun la centrul de pneumiftiziologie dar nu-mi aduc aminte cum il cheama.O sa o intreb pe cumnata mea poate isi aduce aminte.
Chiar asa fetelor unde v-ati ascuns?
No, ce ziceti ne intalnim in 28 ianuarie?
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
ralucames spune:
buna dimineata!! vin eu la cafea, am o pofta
sunt suparata ca ni s-a stricat DVD-ul philips, nou-nout, iar azi il duce sotu la service... puii mei...
ma enerveaza la culme faptul ca multe din lucrurile pe care le luam parca-s de unica folosinta... si cica-s de calitate sau macar de firma
Stanca, frumos
va astept azi la poveste, eu am timp berechet printre supe, felu doi si copilasi superb!!
pa-pa
mama si sotie fericita
nonna spune:
Si eu beau o cafea cu lapte si ciocolata.....sunt asa obosita tot timpul, nu stiu de ce?
Si sunt stresata ca peste 3 luni trebuie sa reincep serviciu si se pare ca nu mai am unde, caci am fost inlocuite cu asistente, care au salarii mai mici iar gasirea altui loc de munca si lasarea copiilor pe la gradi si cresa ma streseaza de numa
.
Da chiar, nu stiti cat te tine angajatorul obligatoriu dupa ce revii din maternitate? 2 saptamani, cat tine preavizul
Raluca, tu ce faci cu Luca, cand mergi la servici?
No, in rest ma bucur ca suntem sanatosi, nu ne-am vaciinat da nici nu iesim asa mult si sper sa ajute DD sa scapam fara vreo raceala! si o saptamana faina la toaat lumea,
Nonna
ralucames spune:
ola!!
Nonna, eu stiu ca 6 luni e obligat angajatorul sa te "tina" dupa intoarcerea la serv., dar poate ma insel... sa inteleg ca nu-i nevoie de farmaciste decat de asistente de farmacie?? cum vine asta??
pe Luca l-am inscris la cresa, acolo unde a fost si Stefania... cu ea am avut succes deplin, a fost ff bine ingrijita si s-a adaptat ff repede; la Luca nu cred ca vor fi alte reactii, pt. ca e atat de bucuros intre copii, iar doamnele ma si il cunosc deja, deci ar trebui sa fie ff bine... de bona nu poate fi vorba, iar de bunici nici atat... azi l-au scos afara la plimbare doar pt. ca ieri au calcat pe bec si probabil s-au simtit "obligati" asta e, bine ca suntem sanatosi si ei la fel...
mult succes in algerea celei mai bune variante pt. voi...
mama si sotie fericita
carrie spune:
salutare fetelor
nu-s in dispozitie maxima din motive diverse...
da vreau sa va salut, sa va spun ca vreau sa va vad in 28!
Nonna, corectez, 6 luni nu are voie sa te dea afara pentru necorespundere profesionala dar poate sa iti restructureze din pacate pozitia daca vor.deci sunt obligati sa te reprimeasca dar au o oarecare liberatate de miscare.
Ralu
Florina se mai intampla ceva cu copilashii sau pot trece sa le dau jucariile?ca ma lovesc toata ziua de plasa, de aia sunt asa pisaloaga
va pup
nonna spune:
Farmacistele trebuiesc platite mai bine, ca deh....au 5 ani de facultate dar munca lor e facute de asistente pt. ca la noi nu se respecta legea, adica asistentele nu ar avea voie sa elibereze medicamnte, decat suplimente si cosmetice
O farmacie functioneaza tot timpul obligatoriu cu un farmacist pe tura dar de ex. dimineata e seful care nu sta in fata si 2 asistente iar dupa-masa o asistenta si celalalt farmacist, si uite asa am ramas eu si multe colege pe dinafara. La privat, faptul ca ai lipsit 2 ani e nasol si mai ales ca am 2 copii mici care se mai imbolnavesc.....e un minus pt. una ca mine. Prefera o absolventa disponibila non-stop si fara pretentii financiare. Asta e sistemul nostru si asa nu-mi place si asa m-am saturat!
No, hai ca v-am plictisit destul, o sa vad ce-i de facut si cumva tot ma descurc eu. Profesional sigur dar sa impac si familia e mai greu
sa aveti o seara faina si noapte buna