Cluj rulz!- La multi ani 2010!
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
roxana1974 spune:
hi hi, Zuzi, dac-as sti, as lua-o eu nu te supara, glumesc, dar si eu am nevoie...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ladylizy spune:
ptr roxana1974 vreau si eu sa ma bag alaturi de tine la o comanda pe mangoshop.Din cate am observat la o comanda de peste 100 euro taxele sunt 10 euro.lasa-mi daca e un Pm cu datele tale ca eu am incercat la tine dar nu am reusit.
asi spune:
Cafeluta ci iz de psiho am azi.Am de facut un proiect in care eu sunt psihologul si la mine la cabinet vine un individ cu probleme de relationare in familie si la locul de munca iar eu trebuie sa-i dau rezolvarea dintr-o anumita perspectiva teoretica.
Raluca parca Razvan e mai bine.Noi suntem deja la "profesionisti" cu tusitul.E posibil sa aibe o componenta alergica si pentru asta mergem sa ne analizam.O sa ma duc si cu Maria sa-i fac niste masuratori si tare groaza imi e ca ea e tare crizata.
Mi-am luat masina de spalat si de azi incepem sa umplem iar dulapurile.
La multi ani Stefan puiut de Anca.B!
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
carrie spune:
fetelor, io va ziceam mai demult, am o doamna ok, va trimit PM cu nr ei de tel spuneti ca sunati din partea mea.e o doamna serioasa, foarte de treaba, m-a ajutat mult cu thea mica si agitata cand bunicile lucrau.iubeste copiii.
pupici la toate nu am timp nici sa clachez
ralucames spune:
fetelor, spuneti-mi va rog daca va vaccinati impotriva AH1N1, daca sunteti de-acord, sau care e parerea voastra in acest caz; am un cui in suflet, oare sa-l facem (eu si sotu) sau nu...
trage bb de mine, tot plangacios, ma duc sa-l culc...
pa-pa
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
asi spune:
Raluca eu nu ma vaccinez.Cel putin cu datele pe care le am pana acum nu-s de acord.
ladylizy spune:
buna si eu sunt cam in dubii tare de tot cu vaccinul..nu stiu de ce dar nu imi vine sa-l fac
asi spune:
Am masina de spalat!!!!!
Ioi Doamne nici nu va dati seama ce important e sa ai masina de spalat.Cand o ai e acolo si-si face treaba dar cand nu e e JALE.
In rest toate la locul lor, adica nu chiar toate dar ma rog...marea majoritate.
asi spune:
Stand asa si savurandu-mi cafeaua m-am gandit ca imi e dor de o intalnire.Ce ziceti ne intalnim in 28 ianuarie undeva?
ralucames spune:
buna dimineata!! mi-am baut si eu cafeaua, am cusut si la goblen, acum e vremea sa-mi hranesc copilu si sa ma ocup de el, se joaca atat de frumos
pune animalele in grajd, apoi baga masinile-n garaj
acelasi cu grajdu'
e delicios
na ca azi vin cu chef de fericire!!! va dau si voua, va rog sa va bucurati de partea superba a vietii voastre
Stanca, aceeasi reactie o am si eu la vaccin... mersi gagici de pareri
cat priveste masina de spalat... eu urasc sa spal cu mana, gen bluze sensibile, la bucata ca-n alte conditii, numai masina face ac. treaba...
pupici si
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita