Cluj rulz!- La multi ani 2010!
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
tuchi spune:
Neatza fetelor,
trag si eu la o cafea cu voi ca am mare nevoie si singura parca n-are nici un farmec.
La bal am petrecut nu gluma, ca doar de-aia ne si dusesem. Am jucat pana la 6 dimineata, cand ne-a scos "teacher" afara ca aproape stingeam noi lumina. Mai greu a fost sa ne revenim duminica cu numai 2,5 ore de somn. Dar deja am programat urmatorul chef tematic asa ca suntem pregatiti de . Poze in episodul urmator.
O si un gand bun pentru cei ce au nevoie.
N-am putut deschide pozele Stancai insa am vazut ghioceii Simonei (pe cat de frumosi pe atat de amagitori ca mult mai este pana la primavara).
V-am zambit!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nonna spune:
la toata lumea si sanatate !
Vin cu o intrebare, inainte de a posta pe altundeva:
nu stiti ceva pagini cu joculete de copii educative, gen dezvoltarea vorbirii, ca aici avem noi probleme serioase....adica Vlad nu vrea sa vorbeasca prea mult, mergem la logoped dar trebuie sa lucram mult acasa.
Nu se mai balbaie ,il spune si pe R dar vorbeste mai putin, ca si cum nu ar gasi cuvintele. Altfel e neschimbat dar de cand asta mica vorbeste intruna si tot mai bine, el incepe sa fie mai tacut, desi el o invata cele mai multe lucruri
multumesc,
Nonna
ralucames spune:
eu am reusit sa vad pozele doar daca am intrat pe profilul Stancai, altfel nu;
Nonna, si noi avem probleme cu R dar am o lista cu cuvinte si o tot repetam; sper sa reuseasca pana la urma sa-l zica... o sa caut si eu si-ti spun; succes!!
pa-pa, fug sa dau de papa plodului si apoi in pat
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
asi spune:
Oana ce fain suna!!!!Sa ne zici si noua de urmatorul bal mai din vreme poate poate.
Raluca ce chestie cu scrisul asta deodata
Simona nu stiu nici eu lectiii dar te poate ajuta logopedul sa va dea teme acasa.Poate ca asa e felul lui mai tacut.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
asi spune:
Simona acum mi-am adus aminte de un joc pe care il jucam cu Razvan , e inventat de el dar tare folositor.Incepea sa zica un cuvant de ex: pisica si eu trebuia sa continui cu alte animale pana nu mai stiam sa zicem si schimbam apoi tema.Apoi mai este jocul FAZAN , joc pe care il jucam in copilarie si cu siguranta ti-l amintesti.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
squirrel spune:
Buna fetelor,
Vin si eu si donez la banca cu pink. La noi e primavara de-a dreptul, soare , fara vanturile turbate de februarie. Merge piticul afara cu tata in fiecare zi, clar este climat change, da pe mine aici nu ma deranjeaza.
Noi bine, eu s-a confiemat ca nu am nimic in cap, dar asta stiam si eu fara sa-mi zica ei, parca au disparut si durerile, cine stie ce-o fi fost, acum e bine.
Copii bine, Vlad in vacanta dar noi cu teme ca doar suntem romani, Paul e de un temperament ce sa mai zic, am ajuns deja la perioada nu-urilor, dar baiatul meu cuminte a renuntat complet la scutec, zi/ noapte, dupa un inceput anevoios am ajuns la un final reusit.
Stanca am tras si eu cu ochiu la pozele voastre, ai niste copiii tare draguti, eu o vad pe Maria pentru prima data. Sa se faca bine repede si ei si sper mama ta sa nu aiba probleme majore.
Nonna, ce coincidenta, si Vlad al meu e pasionat de sah, pacat ca aici nu gasesc ceva cluburi.
Cristiana , bine ca ai scapata de gandurile cu sanatatea si ca te-ai impacat cu tine. Mie mi-a venti programarea la colonoscopie pe 5 mai
Apropo de ghioceii simonei, mie mi-au rasarit toporasii, sper ca vor si inflori.
Apropo de rasfatat, am fost duminica 5 ore in shopping, am condus prima data pe autostrada si cu tocuri, ma declar multumita de mine. N-am cumparat nimic dar asta nu e important.
Restul fetelor va pup si numai bine.
Cu drag, Flavia
jozsaerika spune:
Buna dimineata,
ce liniste pe la cluj rulz
nici io nu am mare lucru de spus ...sper in we sa mergem la tzara la mama , taica-mi-o are apa la plamani si daca nu ii trece cu medicamente intr-o sapt se interneaza la spital :(
ieri a fost asa un iz de primavara
ce preocupari frumoase ai baieti vostrii -nonna si Simona- la noi in familie nimeni nu stie sah
incerc si eu sa ii gasesc lui Norbert sportul sau hobbyul potrivit pt el.II place mult cu bicicleta -oare se face pe undeva in Cluj ciclism? sau sa il las doar la nivel de "ciclism cu tata"
saptamana viitoare am fost convocati la o sedinta de parinti cu copii la Waldorf...abia astept sa o cunosc pe invatatoare -din cate stiu este o fosta clienta de la job
daca tot m-am apucat de scris sa va scriu si de Beatrice...e o scumpa o ador ...evident ca il copiaza pe fratele ei Norbert astfel se da deja pe topoganul cel mare-nu cel mai mare
- (io stau sa fac infarct de fiecare data) ,daca are nevoie de ceva de pe masa sau de undeva de sus isi aduce scaunul sa ajunga
si este darnica in comparatie Norbert daca desfac un pachet de orice - ciocolata, pufuleti- imediat spune si lui Norbert
ma duc sa fac ceva mic dejun
Raluca cand ne vedem?
va pup
Erika
carrie spune:
ola gagici,
chiar ca liniste ia sa va resuscitez umpic
noi cu nebunia zilnica dar bine, voiosi.m-am linistit la job si am gasit o solutie care sa ma ajute, sa fiu mai linistita dar sa ma si dezvolt.
azi am fost la Filarmonica a fost un concert simfonic pentru copii, cu explicatii despre instrumente si arii celebre, Thea a fost fascinata , Sofi mi-a scos sufletul atata a alergat pe scari
altfel...ne luptam cu cumparatorii nostrii de la casa si cu neseriozitatea lor...si din astea...dar suntem sanatosi si asta e cel mai important!
Nonna, ce fain cu sahul, super!
Stanca ai tai sunt bine, totul ok?
Flavia, ma bucur ca ai pink de donat:)
Erika, ramaneti la Waldorf pina la urma?
eu inca nu m-am putut hotara, imi plac asa mult ambele invatatoare ca efectiv nu mai stiu ce sa pun in balanta...