Cluj rulz!- La multi ani 2010!
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
nana_sim spune:
buna dimineata! poftiti la cafea proaspata cu aroma de ghiocei, cau au crescut frumosi si drepti si inatlti.
fara sa am vreo problema nu mi-e bine si nu pot defini starea sau motivele. ma fac mica in coltul meu si astept sa-mi treaca.
saptamana trecuta am fost la Poiana Brasov la un seminar, am fost cam ca in concediu la tratament - mancare de 3 ori pe zi, somn mult si bun, activitate intelectuala si fizica spre zero. bine ca s-a terminat, nu voiam sa incep sa-mi aud rotitele din cap scartaind de inactivitate.
sanatate tuturor piticilor si mamicilor!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nonna spune:
Multumim de cafea. Eu beau un ness cu lapte alaturi de o felie de chec cu ciocolata
Si astept PRIMAVARA.....am fost duminica la sanius si toatae ma dor......dar a fost tare fain....
Nu stiu de ce sunt asa obosita si demotivata. Nu pot iesi din starea asta, desi ma tratez cu Magne B6 dar am nevoie de mai mult.
Copiii sunt bine, Vlad iara nu mananca mai nimic si asta ma streseaza dar altfel e f. activ si sunt mandra tare ca joaca f. bine sah si va participa la primul concurs si o zi excelenta si calda,
Nonna
jozsaerika spune:
waw Simona ce frumosi sunt ghioceii !! si eu am pus lalele in ghiveci dar nu mi-au iesit inca :(
io inca nu am facut cafeaua asa ca imediat merg sa va servesc
duminica a mers pana la urma sania doar ca la Sf Ion batea un vant asa de tare ca nu am stat mult
ma duc sa intind haine (m-am saturat de ele )
va pup
Erika
asi spune:
Ma inscriu si eu in randul demotivatelor.Un singur gand ma consoleaza ca starea asta o fi astenia de primavara.
Simona super sunt ghioceii.Eu am primit frezii si le-am pus intr-o vaza langa calculator si acum stau si savurez mirosul lor.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
ralucames spune:
buna dimineata si de la noi:) multumim de cafea, dar si de floricele, Simona, frumosi foc ghioceii taisa nu te tina mult starea asta ciudata, ok?!!??
Stanca, tie succes la control, sa vii cu vesti dintre cele mai bune!!
Simona-nonna, sa stii ca te inteleg perfect, in ce priveste starea ce-o descrii... depresii sau aproape depresii am si eu, din pacate... fara motive serioase, dar ma prind.... vad totul negru, imi vine sa plang, nu am kef de nimik... (se aseamana??) dar vorba Cristianei, musai sa nu ne lasam
iar dupa ce schimbam mediul de acasa cu jobul, va fi aglomerat dar bine pt. psihicul nostru
Erika, cum de te-ai incumetat la padure pe vant??
pe mine m-au tentat in toamna brandusele de la Bakker, erau minunate in pliant, dar tot am amanat, apoi am uitat... dar tot mai sper intr-un an cu jardiniere pline de branduse si ghiocei acum imi iese busuiocul, panselutele, etc.
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
asi spune:
Am pus poze noi
carrie spune:
dragelor, io-s pe invers adicatelea is f bine dispusa si energizata.
mi-am pus ordine in ganduri m-am automotivat, nu s-a schimbat nimik din shitul care ma deranja dar am schimbat eu perspectiva
luati niste PINK cat este
noapte buna ma duc la desene cu fetili
ralucames spune:
buna dimineata!! luati cafea naturala, o cescuta pt. fiecare, daca vreti lapte puteti, eu o servesc azi fara; i-am dat si lui Luca paine cu zacusca, ii place la nebunie, se pare ca va trebui sa pun si mai mult pe iarna zacusca si vinete, ca se bat copilasii pe portii ce bine ca e asa...
acum se uita pe Disney, la desene, si bate din picior pe ritmul muzicii... e atat de delicios cum se manifesta... si vorbeste de-ti vine sa-l pupi intr-una... (mama indragostita)
v-am zis de-astea ca sa vedeti tonusul meu de azi ce bine ca suntem bine...
deci dau si eu pink, clar!!
Stanca, imediat ma uit, ca-s curioasa cum au crescut copilasii si sper si la poze din casuta fericirii
va pup, mai trec azi
mama si sotie fericita
asi spune:
Cafeluta la toata lumea cu PINK de la Cristiana!
Azi sunt ca imparatul cu un ochi rade si unul plange.Unul rade pentru ca Maria nu a facut deloc in scutec azi noapte si de duminica nu-i pun scutec la amiaza si unul plange pentru ca mama a facut tensiune de ieri.Sper sa nu fie nimic ca tare ma ingrijoreaza
ralucames spune:
hahaha, Stanca, azi am scris cu tine de-odatasuntem mortale!!
am admirat pozele, copiii sunt cu adevarat minunati, frumosi de-ti iau okii si sufletul, se citeste fericirea pe kipul lor, clar!!
sanatate mamei tale!
mama si sotie fericita