Locul fetelor Nou-Venite (55)
Raspunsuri - Pagina 19
eleia spune:
Multumesc fetelor ptr sustinere 
. Eu ma rog in continuare sa ii facem si un fratior/surioara cat mai curand.
Dar acum cum o fi o fi, important e ca avem multa dragoste de oferit si poate o sa avem parte si de o minune.
jesia spune:
eleia gestul pe care il faceti voi este minunat...sa va ajute Domnul sa il aveti anul acesta pe bebe
Ce nu te doboara te face mai puternic
eleia spune:
mvb ce-mi faci tu mie.
ma faci sa rosesc si sa lacrimez de fericire. 

Asa ne-am gandit si noi, e bine sa poti sa faci bine cuiva, mai ales unui sufletel nevinovat. Noi vrem sa traim bucuria de a fi parinti si chiar daca nu o sa fie copilul nostru biologic, o sa fie mereu copilul nostru "nascut din suflet, crescut din inima", asa cum spun fetele de la adoptie.
mvb spune:
Eleia si daca vrei sa continuu, sa stii ca printr-o fapta din asta iti poti obtine mantuirea sufletului......Dumnezeu iubeste copii si ii protejeaza si ii iubeste si mai mult pe cei care fac binefaceri ca voi.......eu una am ramas muta de admiratie fata de gestul vostru......se vede ca sunteti un cuplu deosebit intemeiat pe dragoste si sustinere reciproca........JOS PALARIA!
nu mai continuu cu cuvintele, pt ca nu o sa gasesc suficiente cuvinte nobile pt un asemenea gest......o sa vezi ca nu peste mult timp o sa fii mamica si a propriului copil.......SUNTETI MINUNATI!

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
polo spune:
MVB, nu stiu daca mi-ai facut pofta, dar m-am apucat de arhivat.
Oricum nu aveam chef de alta activitate.
http://community.webshots.com/user/diove
trutzi spune:
Salutare fetelor!
Sunt si eu prezenta, cu intarziere 
eleia felicitari! Nu am cuvinte
Sunt sigura ca veti avea in curand si copilul vostru
Sa ne tii la curent cu demersurile voaste 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
nike974 spune:
Eleia,felicitari!
Inainte de studiile universitare,am facut practica, in calitate de eleva la Liceul Sanitar,la maternitatea 23 august pe atunci.La f scurt timp am cerut transferarea mea la salonul de copii abadonati.
Am stat acolo zi de zi,ora de ora, cu mult peste terminarea programului.Dupa 3 zile un bebe fain de tot ma recunostea si radea cu toata gurita, cu ochisori cu tot, de indata ce intram in salon.
Mai tarziu am lucrat la recuperarea copiilor abandonati.Mi-a fost infernal de greu sa nu stabilesc relatii afective, total interzise ,daca recuperarea vrei sa fie ok.Atunci un copil mi-a spus:nu vreau asistent maternal,eu de cate ori si cator persoane trebuie sa le spun mama?
din ratiuni financiare,acum sunt consilier intr-unul din ministerele patriei,dar perioada aceea in care lucram cu puiutii nimanui a fost cea mai frumoasa din viata mea.
Daca ma intreaba cineva care e cea mai mare realizare(nu a mea,ci la care am participat cum am putut) as raspunde fara ezitare:faptul ca 2 fetite de la leaganul groazei de la Cighid,care nu putea merge(au fost operate de calugaritele catolice cu care lucram)au luat capacitatea!
cu durere in suflet spun ca niciodata,dar niciodata nu am putut recupera complet copii abuzati sexual.
MVB,
draga mea, clorul este puternic alergen.Pe mine ma trimite pe lumea cealata si inca f repede.In situatii de genul asta, ceai de trei frati patati si un spray pt astm (symbicort se poate administra in sarcina).
Eu am un aliat de nadejde in rugaciune.
Imi este f greu fara sa ma gandesc la Dumnezeu.
In noaptea de 27 spre 28 dec am ajuns in desocare la Municipal si acolo, neputand sa imi faca nimic, a trebuit sa incep sa ma rog.Dupa 20 de min medicilor le-a trecut frica si mi-au administrat hemisuccinat si perfalgan.Nu vroiam decat sa respir.Stiu ce inseamna senzatia de a nu mai avea aer, pt ca fac bronhospasm alergic f des,chiar si daca o colega isi schimba parfumul.
Primul lucru in autosugestie si gandire pozitiva:toatew verbele sunt la timpul prezent: ma simt bine, imi e bine, pot respira, e mai bine decat acum un minut.Doamne i-am neputinta de la mine, iti incredintez Tie toate neputintele, durerile, spaimele mele.Pentru ca daca astept sa devin sfant pentru a ma ruga Tie sau a Te iubi, nu voi face asta niciodata si voi pierde cea mai mare iubire care exista:iubirea Ta de oameni.
eleia spune:
fetelor multumesc tuturor. toate sunteti minunate si speciale. 
nike tu la ce esti alergica? ca si eu am probleme cu alergia la medicamente. pana in prezent la tot ce m-am testat am iesit alergica din pacate. din cauza asta din 2001 nu am mai luat nici un medicament, asta dupa ce ajunsesera sa ma cunoasca toti medicii de la colentina in ultimii 4-5 ani.
nike974 spune:
Elia,
adresa mea de mail este nike974@yahoo.com.ti-as sugera sa mutam conversatia despre alergii acolo, pt a nu ocupa spatiul aici.
Eu sunt singurul caz din tara care are toate reactiile aergice letale.Am 8 socuri anafilactice, nu pot lua calmante, antiinfloamatoare, antidepresive, somnifere, niciun anestezic,calmante pt stomac,expectorante,antitusive,antibiotice.Nu pot consuma mancarea ce are histamina,adica 70% din alimente.
Produc histamina(care mediaza alergiile),dar nu produc enzima care o descompune(diaminoxidaza) si am si o mastocitoza(care imi da reactii alergice nemediate de histamina).
Pestele, muraturile, branzeturile(exceptie branza de vaci), mezelurile, ciocolata, ananasul, bananele, alcoolul,mancarea gatita de mai mult de 12 ore, carnea mai veche de 12 ore,smatana,ouale,otetul, e-urile, conservantii, vinetele, rosiile,carnatii, afumaturile,cascavalul,spanacul,frisca naturala si vegetala,cacao ( e posibil sa mai fi uitat ceva), toate imi sunt interzise cu desavarsire.
Bine, le pot manca,dar ,de la mastocitoaza si de la imposibilitatea de a descompune histamina, mi s einfalmeaza stomacul, intestinele, iar, cand histamina creste mult, ajung de obicei la terapie intensiva umflata toata, cu tensiune f mare,care se prabuseste apoi si cu bronhospasm si ,mai ales cu durerea infernala de cap si stomac.e o durere ca si cum cineva te loveste cu ciocanul.E specifica descarcarii de histamina.
Se intelege ca medicamente,altele decat anithistaminice,nici nu visez sa iau.
In Romania am fost diagnosticata la fel cum m-au diagnosticat in Germania , de catre dr Irina Bucur de la Malaxa/Mediclass.Un dr deosebit este si dr Sorin Perlea de la Medivoer.
Pune-mi pe mail, te rog, si te ajut cu draga inima.
nike974 spune:
Elia,
adresa mea de mail este nike974@yahoo.com.ti-as sugera sa mutam conversatia despre alergii acolo, pt a nu ocupa spatiul aici.
Eu sunt singurul caz din tara care are toate reactiile aergice letale.Am 8 socuri anafilactice, nu pot lua calmante, antiinfloamatoare, antidepresive, somnifere, niciun anestezic,calmante pt stomac,expectorante,antitusive,antibiotice.Nu pot consuma mancarea ce are histamina,adica 70% din alimente.
Produc histamina(care mediaza alergiile),dar nu produc enzima care o descompune(diaminoxidaza) si am si o mastocitoza(care imi da reactii alergice nemediate de histamina).
Pestele, muraturile, branzeturile(exceptie branza de vaci), mezelurile, ciocolata, ananasul, bananele, alcoolul,mancarea gatita de mai mult de 12 ore, carnea mai veche de 12 ore,smatana,ouale,otetul, e-urile, conservantii, vinetele, rosiile,carnatii, afumaturile,cascavalul,spanacul,frisca naturala si vegetala,cacao ( e posibil sa mai fi uitat ceva), toate imi sunt interzise cu desavarsire.
Bine, le pot manca,dar ,de la mastocitoaza si de la imposibilitatea de a descompune histamina, mi s einfalmeaza stomacul, intestinele, iar, cand histamina creste mult, ajung de obicei la terapie intensiva umflata toata, cu tensiune f mare,care se prabuseste apoi si cu bronhospasm si ,mai ales cu durerea infernala de cap si stomac.e o durere ca si cum cineva te loveste cu ciocanul.E specifica descarcarii de histamina.
Se intelege ca medicamente,altele decat anithistaminice,nici nu visez sa iau.
In Romania am fost diagnosticata la fel cum m-au diagnosticat in Germania , de catre dr Irina Bucur de la Malaxa/Mediclass.Un dr deosebit este si dr Sorin Perlea de la Medivoer.
Pune-mi pe mail, te rog, si te ajut cu draga inima.