Rahova sau apropiere (60)
Raspunsuri - Pagina 20
anangel_lexi spune:
Sirimie, cu intarziere urez si eu la multi ani lui Vladut.
Multumesc pentru sugestii, e pe tratament deja de o saptamana. Ieri parca s-a simtit mai bine iar azi-noapte in sfarsit nu ne-am mai trezit decat o singura data. Doamne ajuta!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
sirimie spune:
Multumim frumos!
Multa sanatate!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
Mushil spune:
Salutare,
Un martishor de la Darius.
Karligutza, da, 24.07.2009, am nascut natural, la CF2, la ora 17:25.
Nu stiu cum a fost la voi, da am avut un copil colicos, plangaretz, mai ales cand tre sa faca nani ma innebuneste.
Iar acum ne ies dintzii de sus.
Avem deja 2 jos: Brutus si Diego.
Da astia de sus ne-au terminat pe amandoi ziua. Sper sa iasa mai repede, azi nu a mai plans, a fost ok, doar a miorlait un pic.
Ne diversificam si noi, da f greu cu dintzucii astia, ca roade linguritza si face scandal cand i-o scot din guritza.
Poze va pun dupa ce imi dau seama cum sa fac asta.
Darius Matei
karligutza spune:
buna seara (noaptea) fetelor...
noi suntem cu gandul la petrecerea din weekend si nu prea am avut timp sa mai intru sa mai scriu; o sa plecam maine pe Valea Oltului si ne intoarcem duminica... nu prea tine vremea cu noi si a inceput sa ploua conform prognozelor (azi a fost baba mea, innourat, nitelus soare printre nori, ceva vantulet, si cum sa nu fie si niste stropi de ploaie?... a mai lipsit ninsoarea, in rest au fost de toate; adevarul e ca trebuie sa-si scuture babele astea cojoacele si sa vina primavara aia frumoasa pentru ca trebuie sa incepem sa mai facem si ceva miscare)... speram ca macar duminica sa iasa ceva mai mult soare ca vrem sa poposim la o intalnire cu copilasi in Ramnicu Valcea!
va pup ; le doresc sanatate copilasilor care mai sunt bolnaviori si multumesc si eu de urari; Adeluta s-a mai inzdravenit, mai ales ca a dormit mult de pranz si ieri si azi! E aproape gata raceluta ei luata din zbor... sper sa fie ok si in weekend!
noapte buna! zzzzzzzzzzzzzz
karligutza
sunt mamica Adelutei
monica-elizabet spune:
iertare ca nu am mai trecut pe-aici...abia am mai iesit din "curatenie"
ruxica dupa o zi nu mai avea nimic, multumim lui DD...deja de atunci seara avea o foame
va pe toate si urez sanatate in continuare bolnavioarelor mici
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
anangel_lexi spune:
La multi ani, doamne si domnisoare! Sa fiti sanatoase, fericite si iubite!
Eu am fost azi din nou la pediatru cu Maria, nu mai are bronsita, Slava Domnului, dar de tusit, tuseste in continuare. De data asta insa nu ne-a mai prescris niciun medicament... Vom vedea ce va mai fi, oricum peste 2 saptamani trebuie sa mergem din nou la control.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
monica-elizabet spune:
La multi ani! fetelor sa fiti sanatoase
ma bucur ca e mai bine Mariuta...poate un siropel din plante si ceiuturi sa-i treaca tusea de tot
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
Alinutzaa spune:
La multi ani dragele mele! Sa aveti o primavara frumoasa, sa fiti sanatoase si iubite
Lexi ma bucur ca Mariuca e mai bine.
Gina (catus) stiu ca maine ai programata marea intalnire cu bebe.Sa ai o nastere usoara, un bebe sanatos si mancacios. Iar tie iti urez recuperare rapida si mult laptic. Asteptam vesti de la tine cat de repede o sa poti.
toate fetele
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 28+
Handmade by Alina
karligutza spune:
fetele, va pup si eu cu intarziere ca de 8 martie si va doresc La multi ani! ... noi ne-am intors aseara de la munte, am avut un drum si un weekend cu senzatii tari, ba mai naspa (drumul f.greu din cauza vremii de cand am plecat din Bucuresti si pana am ajuns la munte; plus o noapte cu suspans pentru ca i-a fost cam rau Adelutei vineri), ba placute (petrecere super ok, intalnire cu pitici la rm.valcea, excursie si joaca la salina din Ocnele Mari, si cireasa de pe tort Adeluta care s-a facut mai bine intre timp, dar nu de tot... acum e cam ragusita dar sper sa-i treaca de la sine), insa totul e bine cand se termina cu bine!
Lexi ma bucur ca Mariuca e mai bine! bravo... pupicei
Monica, deci gata cu curatenia de Pasti? ma bucur si pentru Ruxi ca e bine si nu s-a agravat ce incepuse atunci la ea...
Alinutza, poze cu burtica? ia uite ce maricica te-ai facut in saptamani si ne tot tii cu ochii'n soare! (sau ninsoare mai bine zis )
Catus, nastere usoara si din partea mea! stii vorba aia "curaj gaina ca maine te tai".... refacere rapida si intalnire placuta cu bebe mic! in brate, la tzitzi, ochi in ochi... of ce amintiri ma cuprind cand imi amintesc si eu de intalnirea cu Adeluta!
hai ca noi iti facem galerie! (multumim Alina ca ne-ai adus aminte si noua aici)
Sa fiti sanatosi, sa vina lapticul sa pape si sa doarma bine bebe! Si sa n-auzim de colici daca s-ar putea...
pup si pe restul fetelor, nu mai stiu cine ce, dar mai intru sa va citesc si mai povestim!
noapte buna! zzzzzzzzzzzzz
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
buna dimineata... haideti sa schimb capitolul poate se schimba si vremea ca vad ca a tinut capitolul asta cat a tinut toata iarna; l-am inceput la Craciun si cu putin efort il terminam vad ca la Pasti ... hai ca ne dam in papuci noi imediat....
karligutza
sunt mamica Adelutei