Rahova sau apropiere (60)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Eu am fost vineri cu Maria la doctor, are conjunctivita si bronsita, i-a prescris antibiotic, picaturi pentru ochi si un sirop de tuse iar maine trebuie sa ne prezentam din nou la control. Doamne ajuta sa fie bine!
Karli, sigur ca daca e ceva urgent poti merge imediat la doctor sau la urgente. Problema e ca nu puteam eu sa lipsesc de la servici sub nicio forma. Am avut o saptamana de foc... Iar sotul meu nu stapaneste limba indeajuns de bine incat sa poata merge el cu ea. de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
monica-elizabet spune:
fetele de martisor sa fiti sanatoase
lexi, sanatate Mariutei
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Am fost azi din nou cu Maria la doctor si trebuie sa continuam tratamentul. Mi-a mai dat o doza de antibiotic, off... Oricum mi-a spus ca plamanii sunt mai bine, tot e un pas inainte. de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
monica-elizabet spune:
Mariuta si multa sanatate
si noi azi suntem acasa(ruxica) are stare de voma si a facut si kk moale pe toate
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/karligutza/karligutza.jpg)
karligutza spune:
fetelor multa sanatate la fetite (Mariuca si Ruxita)!.. mai inscriem o fetita in clubul bolnavioarelor? SI ADELUTA e acum mucioasa (am fost ieri juma' de ora la nisip cu lopatelele si gata, cred ca de acolo am "cules" ceva) si se chinuie saracuta sa respire pe gurita in somn... si-a intrerupt somnul de nu stiu cate ori deja! nu stiu daca dorm in noaptea asta! .... uffff
va pup! noapte buna! zzzzzzzzzzzzzzzz
karligutza
sunt mamica Adelutei
anangel_lexi spune:
Buna fetele.
Albinutza, o primavara frumoasa si tie!
Karli, multa sanatate Adelutei. Tare rau e cand sunt bolnaviori, off...
Si fii-mea s-a trezit azi-noapte de nu stiu cate ori, tuseste rau, mi-e tare mila de ea.
Monica, Ruxita ta cum se mai simte? Sper ca e bine acum. de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
sirimie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anangel_lexi Buna tuturor. Sunt fff suparata, ieri Maria avea ochii fff rosii si ii curgeau intruna niste urdori galbene si muuulteee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Din ce in ce mai mare Si primele perlute www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet ![]() |
E conjunctivita. Daca e racita atunci asteapta putin pina trece raceala, altfel mergeti la doctor cit mai repede. Trece repede cu picaturi.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
![](icon_smile.gif)
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
sirimie spune:
citat din mesajul lui Alinutzaa![]() ![]() ![]() ![]() Simona sa iti traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurii! ![]() ![]() Weekend placut tuturor Alina, mamica mandra a piciului Tudor si ![]() Handmade by Alina |
Multumim frumos pentru urari!!
![](icon_smile.gif)
Am blog
sirimie spune:
citat din mesajul lui karligutza buna dimineata fetelor! am lipsit un picut dar v-am citit mereu... deh' lenea ca sa mai si scriu! sirimie sanatate si "La multi ani!" pentru Vladut! ai baiat mare, 5 anisori... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Multumim frumos pentru urari! A primit Vladut o gramada de cadouri, inca nu a avut timp sa le deschida pe toate..
![](icon_smile.gif)
Am blog