Rahova sau apropiere (60)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Eu am fost vineri cu Maria la doctor, are conjunctivita si bronsita, i-a prescris antibiotic, picaturi pentru ochi si un sirop de tuse iar maine trebuie sa ne prezentam din nou la control. Doamne ajuta sa fie bine!
Karli, sigur ca daca e ceva urgent poti merge imediat la doctor sau la urgente. Problema e ca nu puteam eu sa lipsesc de la servici sub nicio forma. Am avut o saptamana de foc... Iar sotul meu nu stapaneste limba indeajuns de bine incat sa poata merge el cu ea.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetele de martisor sa fiti sanatoase
lexi, sanatate Mariutei

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Am fost azi din nou cu Maria la doctor si trebuie sa continuam tratamentul. Mi-a mai dat o doza de antibiotic, off... Oricum mi-a spus ca plamanii sunt mai bine, tot e un pas inainte.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Mariuta si multa sanatate
si noi azi suntem acasa(ruxica) are stare de voma si a facut si kk moale

pe toate

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

fetelor multa sanatate la fetite (Mariuca si Ruxita)!.. mai inscriem o fetita in clubul bolnavioarelor? SI ADELUTA e acum mucioasa (am fost ieri juma' de ora la nisip cu lopatelele si gata, cred ca de acolo am "cules" ceva) si se chinuie saracuta sa respire pe gurita in somn... si-a intrerupt somnul de nu stiu cate ori deja! nu stiu daca dorm in noaptea asta! .... uffff

va pup! noapte buna! zzzzzzzzzzzzzzzz

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

Fetelor din Rahova,o primavara frumoasa va doresc si un mare buchet de !!!!

Mergi la inceput

Buna fetele.
Albinutza, o primavara frumoasa si tie!
Karli, multa sanatate Adelutei. Tare rau e cand sunt bolnaviori, off...
Si fii-mea s-a trezit azi-noapte de nu stiu cate ori, tuseste rau, mi-e tare mila de ea.
Monica, Ruxita ta cum se mai simte? Sper ca e bine acum.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Buna tuturor.
Sunt fff suparata, ieri Maria avea ochii fff rosii si ii curgeau intruna niste urdori galbene si muuulteee Niciodata nu am vazut-o asa, nu stiu ce se intampla. Nu cred ca e conjunctivita pentru ca nu se plange de ochi, nici n-o ustura nici n-o mananca si nici nu-i lacrimeaza ochii. Doar ca sunt f rosii si curge mizeria aia din ei. Sunt speriata rau, trebuie sa ajung neaparat cu ea la pediatru vineri...

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

E conjunctivita. Daca e racita atunci asteapta putin pina trece raceala, altfel mergeti la doctor cit mai repede. Trece repede cu picaturi.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

La multi ani Vladut! Sa cresti mare, sanatos, voios si norocos
Simona sa iti traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurii!

toate fetele
Weekend placut tuturor

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 27+

Handmade by Alina

Multumim frumos pentru urari!!

Am blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui karligutza

buna dimineata fetelor! am lipsit un picut dar v-am citit mereu... deh' lenea ca sa mai si scriu!

sirimie sanatate si "La multi ani!" pentru Vladut! ai baiat mare, 5 anisori... scuze pentru intarzierea de o zi, inca o data si ... asa-i ca au trecut repede anii? parca mai ieri era si Vladut mic, nou-nascut ... oricum o ai pe Monica mititica daca nu-ti mai aduci aminte bine ... pupici, sper ca ati petrecut frumos... poate ne arati niste poze daca ati facut! Si un buchetel de flori pentru tine mamico!

Multumim frumos pentru urari! A primit Vladut o gramada de cadouri, inca nu a avut timp sa le deschida pe toate..

Am blog

Mergi la inceput