Aspirante optimiste >20 ani (437)
Raspunsuri - Pagina 19
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorinake Andreea, eu sunt abia z4 de la IA. mai am de asteptat cel putin o saptamana! ![]() http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/ ![]() |

Tinem pumnii sorinake!!!
Fetelor va multumesc, sunteti niste scumpe!
Precis barza este "bagaboanta" umbla prin Polonia, m-a auzit pe mine ca vreau sa o jumulesc
Ukume, se pare ca toate ne simtim asa, eu nu mai suport sa vad mancare, azi n-am mancat nimic! O sa va pun 2 poze cum eram si sa vedeti cat de grasa sunt acum
N-am facut niciun efort sa slabesc dupa ce am nascut, nici macar nu m-am interesat. Azi a cantat Carmen Serban o melodie la Neatza cu Razvan si Dani: "nu fac dieta, am verigheta"
Va dati seama, sunt omul extremelor. Am facut o supa de curca de tzara, o sa pap dinaia azi. Maine sa vad ce... Cartori cu hrean 

YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Edit: fetelor e normal ca azi, in z1 sa am TB 37,1?
Florentina_C spune:

si fetele optimiste si o seara cat mai buna va doresc.
Am intrat si eu sa va salut si sa va
-acesc ca sa se lipeasca bebele.
sorinake tinem pumnii sa se prinda bebele. 
Inca o data o seara buna si inca un
pt toate fetele
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 5+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
bb_yasmi spune:
helloo
sori, tin pumnii sa fie cu ochisori!!
ylari,
printesica mica,
ochisorii ei superbi 
!!! imi pare rau pt Z1...:(
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 

YLARI spune:
Yami
Merci... Asta e. Punct si de la capat.
Fetelor ati vazut intrebarea mea? Va intrebam daca e ok sa am 37,1 dimineatza TB si cand m-am dat jos din pat mi-a venit CM... Credeam ca scade TB inainte de CM... Eu nu mai inteleg cum e treaba cu TB... Hm... totusi voi continua sa o iau. Am si eu o ocupatie, nu? 
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
bb_yasmi spune:
ylari eu stiu ca poate scadea TB chiar si cu vreo ora inainte de CM. cred ca e cel mai ok folosirea acestei meode in special pt depistarea ovulatiei. cat despre sarcina, am inteles ca trebuie sa se mentina cel putin 18 zile ca sa fie bebe.
happy mom &

bb_yasmi spune:
ylari ca uitasem, si mie mi-a venit luna trecuta cu Tb 37,1 sau 37,2 nici nu mai stiu...

happy mom &

YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi ylari ca uitasem, si mie mi-a venit luna trecuta cu Tb 37,1 sau 37,2 nici nu mai stiu... ![]() ![]() happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Exact asa am patit eu azi....... merci, pupi!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Joy21 spune:
Buna seara fetelor, am trecut sa va salut.
Ylari, bina ca macar au venit rusii odata sa va puteti reapuca de treaba repede. Pe mine ma enerveaza la culme cand intarzie nejustificat cm
Despre TB, recunosc ca nu ma pricep deloc.
Cosmi, mai e putin (o luna) si va puneti serios pe treaba. Sa vezi atunci 

si pe urma 
sorinake, teoretic esti deja 2in1
Sa dea DD sa ramai asa luni bune de-acum incolo!
si restul fetelor si promit ca nu fac nici un fel de calcule. Ba chiar imi luasem niste teste de ovulatie cu mine dar care au ramas neatinse.
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe 
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
www.youtube.com/watch?v=7AUF_trxUp0" target="_blank">Alinare cu un zambet
David Lloyd George
YLARI spune:
Joy, exact ca tine gandesc si eu. Cand vad testu negativ ma gandesc sa vina odata rushii sa o iau de la capat... Mda, bine ca au venit, desi ma simt naspaaaaa... ma doare burticaaaa...
Tu simte-te bine, hai si adu barza in Romania, zi-i sa nu mai umble crengi straine ca o asteptam noi aici cu bratele deschise!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE