Ingineri fosti, viitori...(32)
Raspunsuri - Pagina 12
Pisicuta spune:
Salutare, fete dragi!
Pentru ca am ratat micul dejun, va invit la al doilea rand de ca sa mearga povestile mai cu spor.
Si pentru revigorare, n-ar strica si-un mic antren, asa ca va poftesc la un aerobic cu Lady Gaga:
Stiu ca-i pe toate posturile de radio si poate ca v-ati saturat de ea, dar mie inca imi place foarte mult si nu ratez nici o ocazie s-o ascult la volum mare!
toate fetele si-o zi minunata va doresc!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008
xerxe2005 spune:
Si m ie imi place obsesiv melodia asta.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
iepumic spune:
neata fetelor. Salutari de la Bran. Sunt semne ca vine primavara!Sa aveti un weekend minunat.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.
tuinea spune:
Buna!
Si al mine a fost o zi frumasa dar ce pacat ca a trebui sa stau in casa... A fost racoare dar insorit. Cred ca februarie asta a fost cel mai bun de cand sunt eu aici si eu nu m-am putut bucura de vremea buna.
Ancuta bucura-te de vremea frumoasa si de areul curat.
Pisi, Elena pupici si voua si merci de tratatia melodioasa.
Nico esti bine?
Pupici!
nma spune:
Uite ca am aparut si eu .
Deci, m-am suparat si am plecat in concediu doua saptamani. Am fost la Olanesti si cum la hotel nu aveau net v-am citit din joi in pasti. Pt ca nu am reusit nicicum sa scap de dermatita m-am hotarat sa incerc si injectiile cu apa de la Olanesti. Nu stiu daca au avut efect sau nu, dar macar am luat o mica pauza. In prima saptamana am mai lucrat la un proiect dar a doua am fost zilnic pe derdelus cu pustinea, ne-am plimbat, ne-am jucat.
Am ajuns acasa sambata dimineata dar ma prins o viroza urata si nu m-am ridicat din pat pana duminica. Si daca tot m-am simtit mai bine m-a dus sotul la Avatar ca tot imi doream eu sa il vad la cinema.
Cristies felicitari pt bb. Abia astept sa vad poze .
Pisi imi pare tare rau ca sunt asa probleme. Si eu sunt putin stresata de cresterea strumfilor. Cum am eu probleme cu tiroida, stiu ca si ei le pot mosteni .
Ma bucur ca esti mai bine cu moralul, pana la urma se rezolva toate. Imi pare rau ca trebuie chinuit puiul mic .
Elena felicitari !
Cristina operatiuna casa e in desfasurare. Tocmai am cumparat tigla, o parte din parchet. Saptamana asta ar trebui sa mergem iar in Bucuresti sa luam materialele pt bai.
Ioana felicitari pt samburelul din burtica . O sa fie bine.
Otilia, Claudia .
Nico
hcclara spune:
Salutare!
ce faceti? noi suntem bine, am intart pe fuga ca trebuie imediat sa plec.
copii au fost bolnaviori putin, au tusit, Marc a avut vacanta o saptamana, Luca a implinit 4 ani, am avut petrecere cu o gramada de copii, de azi iar la gradi, scoala.
Pisi imi pare tare rau pt Vladut, da Doamne sa fie bine dragul de el.
Nicosa-ti fie de bine vacanta! te si eu.
Ioana felicitari! si eu cred ca n-ar trebui sa-ti faci asa probleme din cauza antibioticelor.
va pe toate ca acum chiar plec.
iepumic spune:
Salutare dragelor.
Nico, ce m-as "supara" si eu asa.
Eu am fost la Cluj vineri sa-mi rezolv dintii, i-am rezolvat asa de bine incat acum tb sa ma duc de urgenta la doctor in Bucuresti sa-mi faca ceva ca mi-a facut aparatul o gaura in obraz si e o problema pana sa si vorbesc, de mancat nu se pune problema, ma hranesc doar cu mancare lichida care nu tb mestecata. Nici sa rad nu pot.
Am aterizat in Bran vineri seara la intalnirea VW Forum si a fost foarte distractiv. Ar fi frumos sa facem si noi intalniri din astea!!
Cristina, cum mai stai cu moralul?
Ioana, ai reusit sa mergi la doctor sa vezi care e treaba cu antibioticul?
Eu sunt in galeata cu melancolie blegoasa, intrucat am aflat ca inca o colega de-a mea e gravi. Ma bucur pentru ea dar am un sentiment de tristete, speram ca in sfarsit a venit randul meu si nu mi-o mai ia nimeni inainte. Mda. Asta e, noi perseveram.
De parca n-ar fi suficiente belelele, dupa ce ca saptamna trecuta Golfuletul nostru a fost din nou accidentat in parcare iar vinovatul nu recunoaste, azi dimineata un pieton suparat mi-a tras un sut in masina noua. Ce-o fi cu oamenii astia???
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.
Otiliav spune:
Doamna Anca cat mai suferi pentru frumusete. Pe cand se intrevede ca va veni rezultatul mult dorit si scapi de aparat?
Nasa voastra ce mai face? Mai de mult scria pe aici.
Nico, deja la tigla, wow, taceti si faceti. Voi sunteti mereu in actiune, bravo!
Eu tot incerc sa ma concentrez sa termin ceva. Doamne ce greu se urneste un neuron gravid, sunt de toata jena.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)