Ingineri fosti, viitori...(32)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cristies esti tare ca mai apuci sa intri pe forum, multumim de tratatie. Eu te-am mai vazut si pe la odisee, cred ca ai un pui cuminte.
Pisi, imi pare rau de asa probleme. Am impresia ca atat cat cresc copii pot face niste injectii puternice cu calciu. Evident sunt si niste riscuri, unul dintre ele fiind depunerile aiurea de calciu. Eu va tin pumnii sa creasca precum Fat-Frumos, stii ca ei cresc in salturi, sa faca 2 consecutive, vrei asa?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna dimineata.
Iarasi ninge. Nu stiu ce tot zic astia de incalzirea globala, eu cred ca vine glaciatiunea.
eldeea, bine ai venit.
cristies, sa-ti traiasca gargaritza!
Va pup pe toate cu drag, sa aveti o saptamana buna.
Iaca si o tare, asa, ca pt luni dimineata.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata!
Pisi bine ai revenit! Eu am crezut ca am pierdut vreunul din mesajele tale dar nope. Pentru crestere vine doctorul sa faca injectii copilului sau de ce? Si de ce trebuie sa invatati s ale faceti singuri? Nu stiu ce sa zic mai ia o parere inainte sa te apuci sa-i dai copilului nu stiu ce minuni care vb Otiliei sa se depuna nu stiu pe unde. Noi o masuram pe Roxy la 3-4 luni dar nu mi-as face robleme daca nu ar fi dupa carte ca deh unii mai mari altii mai marunti. Prietena cea mai buna a Roxanei este mai inalta decat copii de clasa a 3 si este ca magarusul clasei deci nici asa nu e bine. Eu in locul tau nu l-as mai chinui si l-as lasa inca vreo 3-4 luni si astepti evolutia. si imi pare rau ca treceti printr-o perioada proasta.
Cat despre mine ce sa iti spun: scriu la teza, sunt la ultimul capitol de rezultate si ai dreptate ca parca ma simt vlaguita dar mai am vre-o luna de luptat si dupa ce o inmanez ma mai linistesc si astept examinarea. Sa speram ca nu o sa dureze mult intre inmanare si examinare ca deja m-am plictisit de atat invatat.
Otilia eu am aplicat pentru 3 slujbe, soata mea nu. De la una singura am primit raspuns: era in Londra si era un pist de lector la care am aplicat mai mult ca sa ma aflu in treaba cred deci nu am fost shortlisted. Daca as fi avut doctoratul poate as fi avut o sanasa dar tot nu era chiar pe domeniul meu ca era bioindinerie moleculara. Eh cred ca ar trebui sa astept si sa aplic dupa ce am diploma la mana dar parca nu imi vine sa stau unemployed ( asta sunt de azi ).
Ancuta pai incalzirea globala trece prin glaciatiune.Merci de frumoasele pozici de la mare. Oh asa astept vara....
Elena congratz pentru post. Cat despre resentimente: cei mai buni trebuie sa avanseze. Tu esti norocoasa ca ai fost recunoscuta macar printr-o noua pozitie dar sunt locuri unde nici nu poate fi vb de asa ceva.
Eh acum back to work.
Pupici si ne mai auzim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Salutare, fete dragi!

Ma tot chinui de vineri sa scriu un mesaj, dar nu imi prea gasesc cuvintele si nici dispozitia necesara scrisului n-o prea am... Dupa cum cred ca ati banuit, analizele n-au iesit bine ci, asa cum banuiam, se pare ca are valori scazute la cantitatea de hormoni de crestere secretata de glanda, ceea ce inseamna ca va trebui ca diferenta pana la valoarea optima sa-i fie administrata in mod artificial. Detaliile privind modul si ritmul de administrare inca nu stim, caci doctora-i plecata din tara saptamana aceasta urmand ca abia saptamana viitoare sa ne intalnim ca sa stabilim ce si cum avem de facut in viitor. Cert este ca pentru a respecta toate procedurile cerute de "protocol" trebuie sa programam si un RMN cerebral, dupa care ... om vedea ce-o sa mai fie. Nu stiu ce sa va mai spun, caci, repet, nici nu am dispozitia necesara scrisului si nici prea multe nu stiu inca, dar promit ca va voi tine la curent cu ceea ce vom mai face.

Ioana, LA MULTI ANI!, multa sanatate iti doresc si tot ce-ti doresti sa se implineasca, fara prea mari eforturi!

Va dulce pe toate si va doresc sa aveti o saptamana de vis!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput

Scuze!

Partea cu "Ioana"-i uitata de pe celalalt topic. Nu o luati in seama!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Pisi,
sunt alaturi de tine. Dar eu cred ca se va rezolva. Pe de o parte e bine ca ati descoperit la timp, chiar daca asta nu e o consolare. Trebuie sa fiti foarte optimisti. Nu sunt in masura sa va dau sfaturi insa aveti totusi grija si la partea psihologica.
Te pup! Curaj mult.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna!
Pisi tare imi pare rau . Fruntea sus si mult curaj!
Nu fac nici o analiza. Suntem bine. Cred ca s a intamplat. Nu stiu sigur. Maine fac testul sa vedem, am simptome fara numar. Dar sunt ingrijorata ca acum 2 saptamani am luat antiboitic Klacid...ca m am pricopsit cu o sinuzita de toata frumusetea. Sa vedem ce o fi...sa merg la dotor sa discut. Offff numai mie mi se putea intampla. Si s cu stresul cat casa ca azi de dimineata cd m am dus la farmacie sa mi iau testul(noi avem farmacia jos la bloc si fetele ma cunosc) femele mi au zis vai ati ramas acum cd a ti luat klacid? nu e bine . Mi au zis ca daca iese testul pozitiv sa ma duc la doctor sa i zic...oricum se pare ca daca e cineva in burta e tot baiat(asta dupa calendarul chinezesc) si vladi isi doreste un frate care a l cheme BOGDAN!!!!! si are dpn 26 oct (ziua mamei mele ) si scorpion...ce mi doream eu. Acum cu Dumnezeu inainte!!!!!!
Anca hai sa fie cu noroc. Poate impartim odiseea!!!!!!
Gata ca am niste greturi cat casa....daca nu e sa fie luna asta m au terminat simtomele false ;)!!!!!!

Ioana si Vladimir
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Pisi, te rog intra si ne mai scrie. Nu-i bine sa te dai la fund tocmai acum, cum ziceau fetele: sunt aici atatia umeri.
Ioana, stai tu linistita ca daca e sa fie bine nu mai conteaza nici un antibiotic din lume ca doar n-au facut ei teste pe femei gravide. Si eu luat chiar acum la inceput, si pastile pentru sinusuri intezise, si pilule hormonale care nu sunt sigur bune, nu mai spun de 4 injectii anestezice pentru masea. E utopie sa fii perfect sanatoasa timp de 9 luni.
Cristina, deci de-acum incepe greul cu aplicatiile. Tinem pumnii ca n-ai de ales.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Morning, fete dragi!

Va multumesc tuturor pentru sustinere si trebuie sa va spun ca intre timp, in saptamana asta de pauza, m-am mai linistit si m-am obisnuit cu ideea ca puiutul meu are probleme si ca trebuie ajutat ca sa poata trece peste ele. ... M-am gandit ca, desi este mai dureros pentru o perioada, pe termen lung are numai de castigat. Este cam ca la aparatul dentar: se chinuie in copilarie cu el, dar este o frumusete de barbat la maturitate! Doctora mi-a spus ca statura maruntica va fi cea mai putin grava problema pe care o va avea daca nu intervenim acuma, caci lipsa hormonilor de crestere duce la maturizarea incompleta a sistemului circulator si a celui osos, ceea ce inseamna grave probleme cardiace si de natura osoasa de la varste fragede. Asa ca, zic si eu ca tot omul: tot raul spre bine. Ma bucur ca nu ne-am culcat pe urechea ca "lasa c-o sa creasca el" si-am inceput sa investigam cauzele dezvoltarii lui precare.

Anca, Ioana, va tin pumnii stransi sa iasa toate asa cum va doriti si barza sa va viziteze caminele cat mai curand.

Otilia, astept cu nerabdare sa ne spui rezultatele de la viitoarea ecografie. Sper sa afli culoarea caruciorului. ... Lui Vladi ii administreaza hormoni de crestere (exact cantitatea care lui ii lipseste pana sa atinga optimul, nici mai mult, nici mai putin) nu i se administreaza calciu.

Cristina, te-am simtit ca esti epuizata fizic si moral! Lasa, gandeste-te ca ce-a fost mult si greu a trecut! Mai un pica! Tin pumnii stransi sa iasa totul asa cum este mai bine cu aplicatiile pentru job!

Elena, felicitari pentru avansare (sper ca intr-o zi sa vina si remuneratia pe masura) si tine-te tare pe pozitie! Asta-i viata: unii castiga, altii nu...

Cristies, sa-ti traiasca gargaritzul sa fie sanatos, voios, voinic si voi pe langa el!

No, va pe toate si va urez sa aveti o minunata zi de miercuri!
Inca o data, va multumesc tuturor pentru suportul moral pe care mi-l acordati!

Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata fetelor!
Pisisi imi parer rau ca eu am luat-o asa ca pe o chestie ca ti se pare tie ....Speram din tot sufletul sa fie asa dar exact cum ai zis tu bine ca ati lua-o din timp si prin compensare o sa se indrepte. Eu ma rog la DD sa treaca cat mai repede si sa se stabileasca echlibrul cat mai rapid ca sa nu mai faca injectioase biet copil.
Ioana si eu ca si Oti zic cand o fi sa fie vreo probleme poti sa te pazesti tu de detoate dar la tine o sa vezi nu o sa fie nici una. Sper sa nu fie alarma falsa.
Ancuta la voi ce se mai intmpla in programul bebe? CE mai face mami tau?
Nico pe unde esti? Cred ca proiectul casa te tine ocupata - sau asa sper eu.
Eu va pupic , ma duc sa ma apuc de corectii la primul capitol ca iei l-am inmanat pe ultimul.
Pupici!

Mergi la inceput